Ludo brate...........Samo napred!!!!!!!!Alex4ex napisao:
Nema cega da se plasis,ja ako budem muvao neku sa foruma,to ce da bude ova sto nije_luda...Yeah baby
pitanje za devojku koja je radila dermoabraziju
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pa i radi se sa lokalnom anestezijom,ali ti daju i nesto za spavanje,da ne bi bio svestan... znaci nije totalna anestezija, nego lokalna+ uspavljivacAlex4ex napisao:Hvala na odgovorima.Bas mi je pomoglo.
Znaci ipak mora lice prvo da se izleci,pa tek onda.Steta sto ne moze odmah,da ih sastruzem sa lica momentalno.
Ja sam mislio da se to radi sa lokalnom anestezijom,znaci svestan si,ali ne osecas bol.Nisam znao da te prvo uspavaju...
Znaci da pitam decka.Dobro. Jack da li bi pristao da se jednom vidimo nas troje,kako bih porazgovarao sa Myom "uzivo" ? znam da bih tako bio sigurniji.
Nema cega da se plasis,ja ako budem muvao neku sa foruma,to ce da bude ova sto nije_luda...Yeah baby

Za totalnu bi valjda ipak trebalo prvo uraditi neke silne analize,pa je ovako lakse...
Ne znam zasto nema Jacka da odgovori, rekla sam mu...verovatno je zaboravio...
Mislim da nece biti problema da se vidimo,jedino ne razumem sta ti to vredi kada ti mene nisi video pre operacije...
ali dobro...
p.s. sorry sto malo kasnim sa odgovorom
Znas nekako bih bio sigurniji da te vidim uzivo.Ovako svako moze da se registruje i da promovise nesto.Mya napisao: Pa i radi se sa lokalnom anestezijom,ali ti daju i nesto za spavanje,da ne bi bio svestan... znaci nije totalna anestezija, nego lokalna+ uspavljivac![]()
Za totalnu bi valjda ipak trebalo prvo uraditi neke silne analize,pa je ovako lakse...
Ne znam zasto nema Jacka da odgovori, rekla sam mu...verovatno je zaboravio...
Mislim da nece biti problema da se vidimo,jedino ne razumem sta ti to vredi kada ti mene nisi video pre operacije...
ali dobro...
p.s. sorry sto malo kasnim sa odgovorom
Ono,iako neznam kako si izgledala pre operacije,siguran sam da kada bih te video mogao da provalim da li si imala potrebe da ides na dermoabraziju,ili nas lozis.
Sve u svemu,ne verujem da cu ja skoro da idem na tako nesto ili slicno,ali nikad se nezna...