pitanje za devojku koja je radila dermoabraziju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

Alex4ex napisao:
Nema cega da se plasis,ja ako budem muvao neku sa foruma,to ce da bude ova sto nije_luda...Yeah baby 8)
Ludo brate...........Samo napred!!!!!!!!
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Alex, nemoj dva puta da kazes ;)
Alex4ex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 3:55 pm

Post od Alex4ex »

He he...sto bi reko` Ostin: Groovie Baby

Nego nema je Mya da odgovori.A ni Jack. Hmm...
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Ma na ovom forumu svakodnevno smo samo ja(skromno,nema sta :D ),skvo,andjela,nenna.Nema nam Dragane 15,makkija........

Ja sam danas dobio kompliment od kontrole u busu,bar sam ja to tako shvatio,pogledao je legitimaciju i pitao "sta ti je ovaj" :D Eto kolika je promena.Hvala forumu!!!!!
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Bobo bas si smesan, :x Ti si jutros prvi koji me je nasmejao... :lol: :lol: :lol: :lol:
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Ovaj forum je pukao :roll:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

nenna,zasto to mislis.forum je extra,ali tebe nesto nema.
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

Alex4ex napisao:Hvala na odgovorima.Bas mi je pomoglo.
Znaci ipak mora lice prvo da se izleci,pa tek onda.Steta sto ne moze odmah,da ih sastruzem sa lica momentalno.

Ja sam mislio da se to radi sa lokalnom anestezijom,znaci svestan si,ali ne osecas bol.Nisam znao da te prvo uspavaju...

Znaci da pitam decka.Dobro. Jack da li bi pristao da se jednom vidimo nas troje,kako bih porazgovarao sa Myom "uzivo" ? znam da bih tako bio sigurniji.

Nema cega da se plasis,ja ako budem muvao neku sa foruma,to ce da bude ova sto nije_luda...Yeah baby 8)
Pa i radi se sa lokalnom anestezijom,ali ti daju i nesto za spavanje,da ne bi bio svestan... znaci nije totalna anestezija, nego lokalna+ uspavljivac :)
Za totalnu bi valjda ipak trebalo prvo uraditi neke silne analize,pa je ovako lakse...
Ne znam zasto nema Jacka da odgovori, rekla sam mu...verovatno je zaboravio...
Mislim da nece biti problema da se vidimo,jedino ne razumem sta ti to vredi kada ti mene nisi video pre operacije...
ali dobro...
p.s. sorry sto malo kasnim sa odgovorom
Alex4ex
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Sep 03, 2006 3:55 pm

Post od Alex4ex »

Mya napisao: Pa i radi se sa lokalnom anestezijom,ali ti daju i nesto za spavanje,da ne bi bio svestan... znaci nije totalna anestezija, nego lokalna+ uspavljivac :)
Za totalnu bi valjda ipak trebalo prvo uraditi neke silne analize,pa je ovako lakse...
Ne znam zasto nema Jacka da odgovori, rekla sam mu...verovatno je zaboravio...
Mislim da nece biti problema da se vidimo,jedino ne razumem sta ti to vredi kada ti mene nisi video pre operacije...
ali dobro...
p.s. sorry sto malo kasnim sa odgovorom
Znas nekako bih bio sigurniji da te vidim uzivo.Ovako svako moze da se registruje i da promovise nesto.
Ono,iako neznam kako si izgledala pre operacije,siguran sam da kada bih te video mogao da provalim da li si imala potrebe da ides na dermoabraziju,ili nas lozis.
Sve u svemu,ne verujem da cu ja skoro da idem na tako nesto ili slicno,ali nikad se nezna...
Zaključana tema