pitanje za devojku koja je radila dermoabraziju
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
BRAVO!nenna napisao:nisi luda (pazi joj nik), ali si jako bezobrazna...
Ti si neko ko koristi Roaccutan, tako da svi ZNAMO kakvo ti je lice, (puštam masti na volju i već mi je muka) i ne znam otkud ti smelost da nekome kažeš da ima rošavo lice, kad je tvoje (kladim se u šta god hoćeš) u 100 puta gorem stanju.
A sto se tiče slika, zasto TI NAMA ne postaviš slike pre, tokom i posle 40 dana terapije Roaccutane-om? Ja sam baš znatiželjna...![]()
A ko želi da vidi moje lice uživo nakon skoro 2 meseca AD-a, samo neka kaže.Ionako mi je palo na pamet da se svi mi koji redovno dolazimo na ovaj forum nekad okupimo u "stvarnom svetu" i razmenimo iskustva.
Ne ja stvarno ne razumem kako je samo nije sramota!
Ja se jos trudim da joj objasnim...CCC
izgleda da ja JESAM luda

Ja razumem...ima HIPERTIREOZU (videh da je pisala o tome) i sigurno joj nije lako sa ovakvim simptomima:skvo napisao:Ja ne mogu da verujem sta citam.
Pa devojka valjda ima pravo da ne stavlja svoje slike ako to ne zeli.
I ako je ona zadovoljna rezultatom i trudi se da vam objasni kako je i sta bilo, zasto ste se okomili na nju.
Ne razumem ovakvo ponasanje zaista!
nervoza, promjene u ponašanju, slabost i umor
drhtanje ruku, ubrzan i neravnomjeran rad srca, lupanje srca, gubitak daha, čak i prilikom odmora
povećana neugoda boravkom u toplim prostorijama i teže podnošenje topline, prekomjerno znojenje
učestalo obavljanje velike nužde, ponekad i proljev
gubitak kose
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
skvo:), upotrebila si množinu, a jedina koja se na ovoj temi okomila na nekog je nisam_luda, ja sam samo ispoljila gadjenje ka njenim dvostrukim merilima, jer pre nego bilo šta napiše kao komentar, treba da baci pogled u ogledalo.skvo napisao: I ako je ona zadovoljna rezultatom i trudi se da vam objasni kako je i sta bilo, zasto ste se okomili na nju.
Niko od nas ne bi dolazio na ovaj forum da nema neki problem (subjektivan ili objektivan, blaži ili ozbiljan, manje je bitno). Poenta foruma je razmena mišljenja, i sve je na dobrovoljnoj osnovi. A vredjanje i slično ponašanje, može, ali uživo...
volim te jake i koji nisu_ludi preko neta, a manji od makovog zrna u stvarnom svetu...

Poslednja izmena od nenna u Sub Dec 02, 2006 12:58 am, izmenjeno 1 put ukupno.
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am
Ovo je tako dobro nasminkano da se vidi iz aviona! stvarno smesno, pitam se samo dokle ce nama ocajnicima da uzimaju pare! verovatno dok ima ovaca ima i sisanja.
Ps. Sa ovoliko pudera moje lice bi izgledalo savrseno i ako sam tezi slucaj od nje samo to mogu da konstatujem i opet kazem bacanje para i cista prevara! zalosno ali istinito i jos jednom neeeema leeeka i tacka. pozdrav
ovo je napisao tvoj deckic, posalji i njega na dermoabraziju da bude tako lep kao ti posto je jos rosaviji od tebe, a ja sam svoju hipertireozu odavno izlecila, pozdrav
Ps. Sa ovoliko pudera moje lice bi izgledalo savrseno i ako sam tezi slucaj od nje samo to mogu da konstatujem i opet kazem bacanje para i cista prevara! zalosno ali istinito i jos jednom neeeema leeeka i tacka. pozdrav
ovo je napisao tvoj deckic, posalji i njega na dermoabraziju da bude tako lep kao ti posto je jos rosaviji od tebe, a ja sam svoju hipertireozu odavno izlecila, pozdrav

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am