pitanje za devojku koja je radila dermoabraziju

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

preduhitrila me Mya :-?
Mya
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Nov 28, 2006 10:33 am

Post od Mya »

nenna napisao:nisi luda (pazi joj nik), ali si jako bezobrazna...

Ti si neko ko koristi Roaccutan, tako da svi ZNAMO kakvo ti je lice, (puštam masti na volju i već mi je muka) i ne znam otkud ti smelost da nekome kažeš da ima rošavo lice, kad je tvoje (kladim se u šta god hoćeš) u 100 puta gorem stanju.
A sto se tiče slika, zasto TI NAMA ne postaviš slike pre, tokom i posle 40 dana terapije Roaccutane-om? Ja sam baš znatiželjna... :-?

A ko želi da vidi moje lice uživo nakon skoro 2 meseca AD-a, samo neka kaže. 8) Ionako mi je palo na pamet da se svi mi koji redovno dolazimo na ovaj forum nekad okupimo u "stvarnom svetu" i razmenimo iskustva.
BRAVO!
Ne ja stvarno ne razumem kako je samo nije sramota!
Ja se jos trudim da joj objasnim...CCC
izgleda da ja JESAM luda :roll:
Mya
Stalni član
Stalni  član

Post od Mya »

nenna napisao:preduhitrila me Mya :-?
Ma neka...treba svi da joj kazemo...da se pokrije usima posle ovoga :roll:
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja ne mogu da verujem sta citam.
Pa devojka valjda ima pravo da ne stavlja svoje slike ako to ne zeli.
I ako je ona zadovoljna rezultatom i trudi se da vam objasni kako je i sta bilo, zasto ste se okomili na nju.
Ne razumem ovakvo ponasanje zaista!
Mya
Stalni član
Stalni  član

Post od Mya »

skvo napisao:Ja ne mogu da verujem sta citam.
Pa devojka valjda ima pravo da ne stavlja svoje slike ako to ne zeli.
I ako je ona zadovoljna rezultatom i trudi se da vam objasni kako je i sta bilo, zasto ste se okomili na nju.
Ne razumem ovakvo ponasanje zaista!
Ja razumem...ima HIPERTIREOZU (videh da je pisala o tome) i sigurno joj nije lako sa ovakvim simptomima:

nervoza, promjene u ponašanju, slabost i umor
drhtanje ruku, ubrzan i neravnomjeran rad srca, lupanje srca, gubitak daha, čak i prilikom odmora
povećana neugoda boravkom u toplim prostorijama i teže podnošenje topline, prekomjerno znojenje
učestalo obavljanje velike nužde, ponekad i proljev
gubitak kose
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

skvo napisao: I ako je ona zadovoljna rezultatom i trudi se da vam objasni kako je i sta bilo, zasto ste se okomili na nju.
skvo:), upotrebila si množinu, a jedina koja se na ovoj temi okomila na nekog je nisam_luda, ja sam samo ispoljila gadjenje ka njenim dvostrukim merilima, jer pre nego bilo šta napiše kao komentar, treba da baci pogled u ogledalo.

Niko od nas ne bi dolazio na ovaj forum da nema neki problem (subjektivan ili objektivan, blaži ili ozbiljan, manje je bitno). Poenta foruma je razmena mišljenja, i sve je na dobrovoljnoj osnovi. A vredjanje i slično ponašanje, može, ali uživo...
volim te jake i koji nisu_ludi preko neta, a manji od makovog zrna u stvarnom svetu... :-?
Poslednja izmena od nenna u Sub Dec 02, 2006 12:58 am, izmenjeno 1 put ukupno.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ma, zao mi je iskreno, svakoga ko ima nekih problema, ali ovakvo ponasanje nista ne opravdava.
Da ovde ima moderatora, verovatno bi je opomenuli.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

nenno, mislila sam na nju i na mirju, posto mi se cinilo da ima slican nastup.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Javno se izvinjavam mirji, previdela sam i ubacila je u grupu sa n_l.

Nije bilo nikakvih skrivenih namera, previdela sam.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

nenna napisao: Ionako mi je palo na pamet da se svi mi koji redovno dolazimo na ovaj forum nekad okupimo u "stvarnom svetu" i razmenimo iskustva.
That would be nice :)
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

naravno, i meni je žao ljudi koji su bolesni na bilo koji način, jer nikad ne reci nikad, čovek ne zna šta ga čeka SUTRA... svako od nas može da se teško razboli, ali ne opravdavam takav nastup.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

skvo napisao:
nenna napisao: Ionako mi je palo na pamet da se svi mi koji redovno dolazimo na ovaj forum nekad okupimo u "stvarnom svetu" i razmenimo iskustva.
That would be nice :)
Ja sam ZA, još da nagovorimo Bobu, makkia, Andjelu, Draganu, chokoladicu i ostale koji žele...
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

Ovo je tako dobro nasminkano da se vidi iz aviona! stvarno smesno, pitam se samo dokle ce nama ocajnicima da uzimaju pare! verovatno dok ima ovaca ima i sisanja.
Ps. Sa ovoliko pudera moje lice bi izgledalo savrseno i ako sam tezi slucaj od nje samo to mogu da konstatujem i opet kazem bacanje para i cista prevara! zalosno ali istinito i jos jednom neeeema leeeka i tacka. pozdrav

ovo je napisao tvoj deckic, posalji i njega na dermoabraziju da bude tako lep kao ti posto je jos rosaviji od tebe, a ja sam svoju hipertireozu odavno izlecila, pozdrav :D
nisam_luda
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Sep 29, 2006 12:50 am

Post od nisam_luda »

a okupiti se mozemo uvek, cisto da vidimo ko kako izgleda kad smo vec kod toga :wink: samo recite mesto i vreme :wink: :roll:
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Mya je govorila da je njen rezultat kao ovaj, ako zamislite da na drugoj nema pudera. Dakle njen rezultat bez pudera je kao na drugoj slici, na kojoj ima cega vec.
Zaključana tema