Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Kompletnu muradovu kolekciju sam video u nekoj apoteci (ne znam kako se zove)! Nalazi se na uglu takovske i Lole ribara (sad je cini mi se Svetogorska).....cccccc.....koliko bi trebalo da mi plate za ovu reklamu....
jooj, okvirno ne znam ni ja al' verujem da su "zesci" sa cenama !!!
Plasim se da odem da pitam da ne padnem u nesvest tamo u apoteci...al' kad budem prolazila pitacu !
Isla sam na njihov sajt www.murad.co.yu (mislim da tako bese !)
Nema cena !
Pozdrav!
Lu, zao mi je sto moram da te razocaram, ali PASCES U NESVEST!
Cene Muradovih preparat i za kucnu i za profesionalnu upotrebu su jakoooooooo visoke, ali vredi!!!!!!!!!!!!!!! Posebno za problematicnu kozu(akne, kuperoza, pigmentacije).
Pozz
Dragana , koju muradovu kremu bi ti preporucila za kucnu negu , a da sadrzi vocne kiseline !?
Ne znam da li ove sto su za akne u sebi sadrze odredjen procenat kiseline , ali nekako mi je sve nejasno na muradovom sajtu , pa reko da te pitam....
Znaci : da li ove kreme sto se koriste za lecenje akni sadrze vocne kiseline , i koji procenat ?
A ako ne , koju bi mi preporucila sa vocnim kiselinama?
Nekako imam poverenje u murad jer su mi dermatoloski tretmani muradovim kiselinama MNOOOgo pomogli....(sta cu , lekarka mi nije tu pa moram da se snalazim i pitam !!!)
Hvala unapred !
Exfoliating Acne Treatment Gel predstavlja usavršeni preparat za masnu kožu i kožu sklonu aknama.Glikolna kiselina nežno ljušti odumrli sloj ćelija, a aktivni sastojak salicilne kiseline prodire u pore te kontroliše i smanjuje mogućnost pojave akni. Ožiljci koji su već nastali, postaju sve plići i manje vidljivi. Ekstrakt grožđa i. lipozomi koji sadrže vitamin C i E predstavljaju antioksidansnu odbranu od slobodnih radikala. Exfoliating Acne Treatment Gel se preporučuje naročito osobama koje su sklone aknama, jer su rezultati vidljivi veoma brzo.
Murad Exfoliating Acne Treatment Gel 3.4oz/100ml NEW IN BOX
This patented formula blends retinol with salicylic and glycolic acids to penetrate pores and sweep them super-clean. Hydrogen peroxide purifies without drying to keep skin clear and healthy.
Additional features and benefits:
# Triclosan, a powerful antibacterial agent, helps to fight acne breakouts.
# Retinol and glycolic acid eliminate excess skin cell buildup to control breakouts.
# An anti-inflammatory blend of licorice, chamomile and aloe vera helps to reduce redness and irritation.
Directions: Every day after cleansing and toning, massage a thin layer over face and neck.
For optimal results, follow with Skin Perfecting Lotion and recommended Murad sunblock during the day.
Lu, ovo sam copy-paste sa njihovog sajta.
Kao sto vidis, i taj preparat sadrzi RETINOL i cini mi se, jako slicne sastojke kao Avene Diacneal, i kosta 47$, mada je pakovanje 3 puta vece od Avena, koji kosta oko 15 evra.
Murad je Murad, ali sigurna sam da bi ti odlicno odgovarao i Avene Diacneal, jer je ta krema nesto najbolje sto sam probala za 3 godine borbe sa prosirenim porama i komedonima.
U svakom slucaju, razmisli dobro zbog retinola, znam da si nesto spominjala da ti ne prija i da si imala horor iskustvo sa Airolom.
poz
Nenna, skroz si u pravu.
Lu, gel za akne o kome pricas je odlican, i ja ga cesto preporucujem, i sve sto je Nenna rekla apsolutno je tacno.Ja bih ti licno preporucila taj gel, slicnog je sastava kao Avene Diacneal, ali stvarno vodi racuna zbog retinoida. Sada da obrazlozim zasto taj gel u odnosu na Diacneal. Kazes da si imala dobrih rezultata sa Muradovim tretmanima. To je glavni razlog da bi izabrala ovu kremu. Ipak preparati iz jedne kolekcije deluju sinergisticki, i zato bi bilo sjajno uzeti bas Muradovu kremu.
Inace, sastav bilo koje kreme(koji pise na pakovanju) definitivno nije potpun. Recimo, samo Murad ima kiseline koje se ne neutralisu. Zasto nemaju drugi brendovi? Iz prostog razloga, svaki tacan i potpun sastav se cuva kao strogo intelektualno vlasnistvo kozmetickih kuca.Tako da u Muradovoj kremi sigurno ima neka supstanca ili kombinacija koja super ide u kombinaciji sa tretmanima. Tako da vam ja dajem mali savet, ako koristite Avene Diacneal, koristite i Avene gel za ciscenje lica, pa ce rezultati biti sjajni.
Verujte, ko se od mojih klijenata odluci za Murad kucnu negu, ima bolje rezultate, nego neko ko koristi(nakon tretmana vocnim kiselinama) dr Wolf Dercome Active, ili bilo koju drugu kremu sa vocnim kiselinama.
Videcemo kakve rezultate(opet govorim o periodu nakon tretmana vocnim kiselinama, kada se koriste kreme koje daju produzeni efekat) daje Avene Diacneal, koji sam tek skoro pocela da preporucujem s obzirom da je Makki otkrio njegovo cudesno dejstvo.
Veliki pozz