Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od nenna »

skvo, aj da te pitam na "tvojoj" temi

Gde da nadjem tu rvb kremu u Bg-u? I koliko košta neko manje pakovanje?
Da li mogu da je koristim kao dnevnu?
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Moze da se koristi kao dnevna, samo imaj u vidu da ona ne matira, onako kao sto to vichy cini, ne pravi onaj film, ali sastojci regulisu mascenje koze.
Znam da ima kod vec pominjane Jasne na dorcolu, ali pojmam nemam da li ona prodaje samo originalna pakovanja, i koliko naplacuje.
Cini mi se da je nekada postojao i neki njihov "centar" gde mozes da se konsultujes, ali ne znam da li toga ima jos uvek.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Ja sam poslednji put kad sam kupila to neko pakovanje koje po mojoj proceni ima 30ml.. ali je gusta, pa ti ne treba mnogo.. Meni to traje 3-5 meseci zavisno od redovnosti uporebe.. i tada je kostala 1200, a moze se kupiti i duplo manje pakovanje za 600, to obicno uzimaju ljudi prviput kad nisu sigurni da li ce im odgovarati.
Naravno, postoji vise njihovih krema, pa ti kozmticar odredi koja je za tebe.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Kupila sam revlon colorstay!!!
Boja 150 buff... Sad sam ga malo isprobala i jako mi fino deluje :)
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Andjela, kada ne budes imala sta da radis pametnije, mozes da mi odgovoris na par pitanja ;)
1. Max Factor menja sve proizvode, ja sam uvek kupovala MF maskare, a vec 3-4 puta kupujem more lashes i bas mi se svidja, e sad u slucaju da zajebu nove ,maskare, sta bi ti preporucila. Lancome znam da su dobre, ali mi je to ipak skupo...
2. pan stick cula sam da jako dobro prekriva, a obzirom na to da ne koristim stalno pudere i korektore, to sto je verovatno malo tezi mi ne predstavlja problem... ili je ipak bolji coverderm? Za podocnjake mi je to bitno...
3.kakve su revlon senke?
Ja se sad skroz nalozila na njih.. :):)
Imam od ranije karmin njihov, oni u zlatnom pakovanju dugotrajni i ekstra mi je, i za kosu onaj dvofazni sprej i takodje je super...
Mada, i da preformulisem pitanje.. dobre mat senke? MF mi je super, ali su skupo, iako ih ima bas dosta, ne mogu potrositi po 3-4 godine jednu.
I oriflame mat senke su iznenadjujuce ok...

.. i to je to za sada.. nastavicu..
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

Cek redom:)

1.Ne znam da li zayebu maskare,ja ih ne koristim vec nekoliko meseci jer sam pronasla odlicnu maskaru Maybilline sa krivom cetkicom koja ih fino definise i pomalo uvija a duplo je jeftinija nego MF. Ne znam kakva im je ova nova koju reklamiraju,navodno je revolucionarna cetkica .Mada,reklama prodaje proizvod,u to smo se uverili sto puta.Ako neko ima neka iskustva sa tom maskarom,nek javlja utiske.Ja ovu ne menjam.

2.Bolji ti je Coverderm...moram da se ispravim sto se cena tice..cene pudera se krecu od 1000-2000 dinara. Pan Stics je i tezak i masan za tvoje lice.

3.Imas dobrih mat senki od vise proizvodjaca. Ako ti je ok Oriflejm,sto da ne? Revlonove su takodje odlicne. Deborah takodje...Ove skuplje ne spominjem,za tako nesto vec nisam spremna da dam velike pare.
Ako su ti MF dobre,a traju ti dugo,mislim da je to onda dobra investicija.
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

Izvin'te što upadam u razgovor, :oops: ali, zanima me maskara koju je pomenula Andjela...
Ja imam Maybeline Volum Express (teget pakovanje) i nije loša (mada može i bolje :lol: ). Za ovu koju ti spominješ sam sad prvi put čula i pogledala sam na sajt i mislim da je i ona iz iste linije samo je četkica drugačija. Jel ona više daje volumen ili dužinu? Koji je puni naziv?
Što se tiče ove koju sad intenzivno reklamiraju, mislim da ona nije baš nova. :roll: Čini mi se da su je ranije reklamirali, pa su prestali (ubacili su one dvofazne crno-bele) To je Volum Expres Turbo Boost (crno pakovanje)...imala je moja drugarica prošle godine na moru (nisam primetila neku značajnu razliku).
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

E,da nisam pricala o novoj mf maskari, nego uskoro ce promeniti sve maskare.... i ostale proizvode. Nadam se boljitku. :)
Vec imam skoro sve nijanse oriflame mat senki, ali su mnogo svetle..
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

skvo, jel si stavljala Color Stay, kakvi su ti utisci?

Ja sam kupila cink tablete i pocela da pijem, zbog koze, a i zbog kose koja je nesto pocela pojacano da mi opada, ne znam sta joj je :-?
qwerty2
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Apr 28, 2006 11:59 am

Post od qwerty2 »

Ja sam probala color stay i svidja mi se, narocito sto ima sedefa u sebi pa vam ne treba iluminator.

Jeste li probali Art deco sjenke? Mene su odusevile ali nikao da odem da ih kupim. Nisu skupe, ali je malo pakovanje sto meni odgovara jer ih nikad ne potrosim nego bacim zbog isteka roka. KOd nas je cijena one jedne sjenke negdje oko 3,5 eura.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Plava napisao:Izvin'te što upadam u razgovor, :oops: ali, zanima me maskara koju je pomenula Andjela...
Ja imam Maybeline Volum Express (teget pakovanje) i nije loša (mada može i bolje :lol: ). Za ovu koju ti spominješ sam sad prvi put čula i pogledala sam na sajt i mislim da je i ona iz iste linije samo je četkica drugačija. Jel ona više daje volumen ili dužinu? Koji je puni naziv?
Što se tiče ove koju sad intenzivno reklamiraju, mislim da ona nije baš nova. :roll: Čini mi se da su je ranije reklamirali, pa su prestali (ubacili su one dvofazne crno-bele) To je Volum Expres Turbo Boost (crno pakovanje)...imala je moja drugarica prošle godine na moru (nisam primetila neku značajnu razliku).
To je ista maskara ali je ova sa krivom cetkicom.Pise da je za volumen,ali se meni cini da je vise za efekat dugih trepavica. Krivom cetkicom,ako se pravilno nanosi na trepavice,moguce je ih je fino uviti. Prepoznaces je po svetlo-plavom pakovanju.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

Plava,mislila sam na MF Masterpiece maskaru:). Sve te dvofazne su mi bljak zivi. Ma generalno,MF maskare su sasvim dobre ali mi se cini da kvalitetom ipak ne opravdavaju cenu.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

skvo,izgledace ti sasavo ali potrazi Aura senke,ima dobrih boja i prilicno su postojane,a cena im je stvarno blesava. Ja se vec dugo ne odvajam od moje mat bordo-braon .

Deborine senke su takodje dobre,posebno sto se mogu naci u kombinaciji 3 senke-jedna kutija,mislim da kostaju oko 700 dinara ali duuuugo traju.
Andjela
Aktivan član
Aktivan član

Post od Andjela »

nenna napisao:skvo, jel si stavljala Color Stay, kakvi su ti utisci?

Ja sam kupila cink tablete i pocela da pijem, zbog koze, a i zbog kose koja je nesto pocela pojacano da mi opada, ne znam sta joj je :-?
Nista strasno.Svi se zale. Sezona linjanja :D
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Danas sam stavljala colorstay i prezadovoljna sam.. jako malu kolicinu sam stavila, lepo i brzo razmazala, skoro da nije bilo vidljivo da imam puder, a lice mi je super izgledalo.

Imam jako osetljive oci, i ne znam da li bih smela da koristim aura senke iako sam videla jenu odlicnu (kombinacija neka svetla i tamno bordo).

http://www.revlon.com/imagegallery/web_ ... _11053.jpg
Ova mi se jako dopala. S tim sto bi mi ova roze boje verovatno bila neiskoriscena, ali ostale 3 su wow!!!
Odgovori