Make up uz kaficu ;)

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

Odgovori
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od bobo001 »

GDE,GDE,GDE???????????????????????????????????????????
DAJ ADRESU,BROJ,BILO STA!
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

Andjela napisao:Javite se visem kozmeticaru-esteticaru Ani,provereno dobra!

tel.011 318-27-37
Andjela, sad kad si spomenula broj i ime, čini mi se da mi je baš tu devojku preporučila sestra Goca koja mi je radla tretmane voćnim kiselinama u Džordža Vašngtona kad sam je pitala za savet, nisam 100% sigurna, jer nisam unela broj u memoriju telefona, nego mi se vukao po kući na nekoj ceduljici, ali nemam pojma gde mi je sada.

Nisam nikada otišla kod nje, ali mi je ta Goca ispričala da devojka (ili žena, ne sećam se) odlicno radi, tretman traje oko 2 sata, prvo ti dobro napari lice, pa detaljno očisti, stavlja ti 2-3 maske, i čini mi se da je rekla da je cena 1800 dinara.
Meni je to bilo mnogo, jer sam razmisljala da za te pare sama mogu da stavljam razne maske, i potrudim se da budem manje brutalna kad samostalno čistim lice.
Ali to je očigledno nemoguće. Zaista je bolje da se plati jednom mesečno i mirna glava.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Slicna je cena i kod ove "moje", naravno za nijansu jeftinije, jer je ipak provincija u pitanju
Andjela
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am

Post od Andjela »

nenno,ne znam da li sestra Goca i ja mislimo na istu,uglavnom u tom kozmetickom salonu radi Ana,mlada devojka i njena nesto starija koleginica.

Bila sam kod Ane pre par meseci(,meni je to usput, od kuce do posla)interesovao me katalog Muradove kozmetike.

Vidim da imaju dosta klijentele,cula sam sve pohvale za njihov rad ,mislim da su dosta profesionalne a i imaju jedan ljudski pristup tipa da ti da savet ,saslusa,porazgovara.

Dodatna prednost je i to sto rade sa profesionalnim preparatima Murad,RVB etc...
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

To je verovatno ista osoba , jer je ta Goca oduševljena Muradom u svakom obliku... sutra cu da pozovem i resim dilemu
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Cime skidate sminku sa ociju?
Ja sam u poslednjih par meseci koristila kotoderma emulziju, zato sto je blaga, a i da je nekako potrosim,medjutim jako slabo skida.
bella
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Sep 15, 2006 4:24 pm

Post od bella »

Nenno,vidim da si u potrazi za kremom sa vecim procentom vocnih kiselina,mogu da ti preporucim liniju proizvoda Exfoliac farmaceutska kuca Merck,ja sam ih jedno vreme koristila i bili su mi super i onda je odjednom doslo do zasicenja,mislim da je neko vec govorio o ovoj liniji proizvoda.Ja trenutno koristim Kolagen gel 2,mozete da pogledate na sajtu www.iciparis.co.yu o cemu se radi,nije los,ne puni mi toliko lice a daje mu svezinu.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Koliko procenata kiselina sadrzi ta Exfoliac krema?
bella
Stalni član
Stalni  član

Post od bella »

Ovako,
Exfoliac krema 15
dnevna nega koze srednje do veoma sklone aknama,
omogucava eliminaciju bubuljica i mitisera.Cisti kozu i vraca joj ravnotezu.Deluje protiv porasta lucenja sebuma.
Upotreba ujutro ili uvece.
SASTAV
AHA+BHA 8,5%
Aha esteri 11%
Vitamin A palmitat 3000UI kroz gram
Cink glukonat
Alfa bisabolo
Hidratantni agensi
Vitamin E acetat
ph.3,5
Nije komedogen
Nije fotoosetljiv
Hipoalergijski
Postoji citava paleta proizvoda namenjena iskljucivo masnoj i aknama sklonoj kozi,gel za umivanje,piling,losion,kreme itd.Potrazi u Priminim apotekama katalog pa mozes da proucis bolje.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

bella, jel si koristila ti kremu, da li je agresivna i kakvi su ti bili rezultati (ako si je probala)?
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Nenno nenno.. :lol: :lol: :lol:
Tis i gora od mene, cim se nesto novo pojavi.. odmah skaces :wink:
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Jesi li zvala onu kozmeticarku?

Jesi potrosila AD? Kako ti je sada lice?
bella
Stalni član
Stalni  član

Post od bella »

Koristila sam je pre gotovo dve godine,tad se tek pojavila i mogla se kupiti samo u apoteci u Merkatoru.Ja sam ispocetka i neko vreme bila prezadovoljna,cak sam kupila gotovo celu kolekciju,imaju i losion on ima 12%AHA,inace Exfoliak vazi za vodeci brend u tretmanu akni.Ali odjednom mi vise nije prijala,nekako mi je unervozila lice.Agresivnija je od AD.Znas sta moje lice je specificno,ne mogu ti nista sto posto preporuciti,jos nista od svih tih silnih krema i tretmana nije mi resilo problem,vec drzim ga pod kontrolom.Uglavnom to je kolekcija koja je bas namenjena nama sa problematicnom kozom imaju i hidratantnu umirujucu kremu i toniranu ali to nisam probala.Kolekcija je sve u svemu jedna od boljih sto sam probala.
skvo
Aktivan član
Aktivan član

Post od skvo »

Andjela, coverderm se moze naci u DM-u? je l da?
Cini mi se da sam videla tamo korektore i pudere, ali cini mi se da pise samo cover, oko 500dinara je...

Iiiiii.... sta koristite za skidanje sminke sa ociju?
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

hehe skvo, kad bih prestala na mesec dana da mažem bilo šta i izdržala da se ne kopam, mislim da bi mi se lice vratilo u normalu, a ovako... stalno neka hemija, i iako mi je lice mnogo bolje od AD-a, čini mi se da krema više ne deluje kao na početku, koža se zasitila... zato hoću da probam još neke kiseline u obliku kreme dok je zima, ali sa jačim procentom u odnosu na AD.
iako još nisam potrošila prvu tubu AD-a...

Bella, ja uopšte nemam akne, nego hoću da izbelim par svežih fleka, a najbolje u tome su kiseline. Kao što sam rekla, lice mi se od AD-a prilično sredilo, ali se više ne guli, što znači da se slojevi kože ne obnavljaju kao pre.
Malo me buni to što kažeš da je ta Exfoliac kolekcija agresivnija od Diacneala, a meni je i on bio suviše jak u početku...
Odgovori