Make up uz kaficu ;)
Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Apr 06, 2006 9:57 am
najbolji puder koji sam ja u zivotu probala jeste Cristian Dior (i tecni i u prahu)-to je cista poezija!
Takodje, pre par nedelja sam otkrila maskaru CD, "Ultimate"-ja bas nemam neke posebno duge trepavice, ali ovo je stvarno bio famozan efekat! Nazalost, cene su grozne, ali mislim da se isplati-ipak je to najbolja kozmetika na trzistu.
Sto se tice karmina-nikad nije zgore imati lipfinity (ali treba kupiti nijansu tamniju od one koje vam treba, onda je boja ok celog dana).
Najbolji sjaj-Clarins, klasicno mastan, gust i ima plastican sjaj. Od jeftinijih, Debora ima nesto sto se vodi kao karmin (ruzicasto pakovanje), ali meni sluzi kao labelo u boji (savetujem da probate u boji maline)
Senke-moje poslednje otkrice su Babelle senke u Lily-ju.Iako su jeftine-odlicne su!!!Sjajne, dugotrajne, a kostaju oko 240din.
Takodje, pre par nedelja sam otkrila maskaru CD, "Ultimate"-ja bas nemam neke posebno duge trepavice, ali ovo je stvarno bio famozan efekat! Nazalost, cene su grozne, ali mislim da se isplati-ipak je to najbolja kozmetika na trzistu.
Sto se tice karmina-nikad nije zgore imati lipfinity (ali treba kupiti nijansu tamniju od one koje vam treba, onda je boja ok celog dana).
Najbolji sjaj-Clarins, klasicno mastan, gust i ima plastican sjaj. Od jeftinijih, Debora ima nesto sto se vodi kao karmin (ruzicasto pakovanje), ali meni sluzi kao labelo u boji (savetujem da probate u boji maline)
Senke-moje poslednje otkrice su Babelle senke u Lily-ju.Iako su jeftine-odlicne su!!!Sjajne, dugotrajne, a kostaju oko 240din.
...
Devojke moram samo da vam kazem da je preporuka za tecni puder REVLON COLORSTAY bila odlicna... jos kada sam videla da ima SPF15 bila sam prijatno iznenadjena,jer posle dermoabrazije moram 6 meseci da se cuvam od svakog zraka sunca,pa sam bas trazila puder sa zastitom...
dakle SPF oznaka je dodatno doprinela mojoj odluci da ga isprobam i prezadovoljna sam!
hvala
dakle SPF oznaka je dodatno doprinela mojoj odluci da ga isprobam i prezadovoljna sam!
hvala

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Mya, gde si našla Revlon ColorStay sa SPF 15 (ili si nešto pomešala) ?
Moj ima SPF 6, ali mislim da je to sasvim dovoljno za ovaj zimski period.
Kad svaki dan stavljaš puder, nekako se navučeš na taj baršunast izgled kože i prosto ti se ne izlazi iz kuće bez pudera... A to ne valja za lice.
AD je izgubio dejstvo kad sam ja u pitanju, koristim ga nekih 2 i po meseca, i definitivno želim da isprobam neku drugu kremu sa voćnim kiselinama.
Već par puta sam pitala za savet, ali ovde na forumu niko nema neki konkretan predlog.
Moj ima SPF 6, ali mislim da je to sasvim dovoljno za ovaj zimski period.
Kad svaki dan stavljaš puder, nekako se navučeš na taj baršunast izgled kože i prosto ti se ne izlazi iz kuće bez pudera... A to ne valja za lice.

AD je izgubio dejstvo kad sam ja u pitanju, koristim ga nekih 2 i po meseca, i definitivno želim da isprobam neku drugu kremu sa voćnim kiselinama.
Već par puta sam pitala za savet, ali ovde na forumu niko nema neki konkretan predlog.
Nisam pomesala, pise SPF15...nenna napisao:Mya, gde si našla Revlon ColorStay sa SPF 15 (ili si nešto pomešala) ?
.
Kupila sam ga od jedne devojke sto prodaje po firmama... ne znam gde ona to nabavlja(sigurno je da svercuje

Sve je full upakovano i nema sanse da nije original...
...
evo resenja... ima vise vrsta COLORSTAY
moj je isti kao onaj dole poslednji...
http://www.revlon.com.au/default.taf?pg ... category=6
moj je isti kao onaj dole poslednji...
http://www.revlon.com.au/default.taf?pg ... category=6
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jan 10, 2005 12:18 am
Kupih i ja taj novi Color Stay Soft Flex i iskreno ne vidim neku drasticnu razliku izmedju ovog i onog klasicnog. Hm,mozda se malkice,malkice lakse razmazuje nego klasican. U svakom slucaju ,i jedan i drugi su odlicni.
Sto se tice boje,ja koristim 320 True Beige i najblizi je mojoj prirodnoj boji tena.Ni svetlo ni tamno. E,sad nemam pojma da li je ovo boja po lestvici Revlonovih boja za jednu nize od Natural Ten,ali mi se cini da je ovo sasvim prihvatljiva boja za nekoga ko nema rozikast ten (bas svetao ten)ili pak tamniji.
Inace,odoh ja juce do DM da kupim Baleinu regenerativnu nocnu kremu i kremuza predeo oko ociju(racunam,svi je nesto hvale u poslednje vreme a i cena je prava sitnica). No,medjutim..celu noc sam brisala suze (ne radosnice
),toliko mi je krema nadrazila oci. Ocigledno da mi neki sastojak apsolutno ne odgovara.
Ako ima zainteresovanih,kremice sam rada pokloniti nekome ko je njihov fan.
Sto se tice boje,ja koristim 320 True Beige i najblizi je mojoj prirodnoj boji tena.Ni svetlo ni tamno. E,sad nemam pojma da li je ovo boja po lestvici Revlonovih boja za jednu nize od Natural Ten,ali mi se cini da je ovo sasvim prihvatljiva boja za nekoga ko nema rozikast ten (bas svetao ten)ili pak tamniji.
Inace,odoh ja juce do DM da kupim Baleinu regenerativnu nocnu kremu i kremuza predeo oko ociju(racunam,svi je nesto hvale u poslednje vreme a i cena je prava sitnica). No,medjutim..celu noc sam brisala suze (ne radosnice

Ako ima zainteresovanih,kremice sam rada pokloniti nekome ko je njihov fan.

Znam da sam skrenula malo sa teme, ali posto vidim da je ova najaktivnija... Meni je lice opet u haosu, pila sam pivski kvasac pa mi kao bilo bolje, od Avalske sam odustala i mogu reci da mi je lice od pivskog kvasca najbolje izgledalo a uvece sam stavljala baby puder.... i sad mi se nesto pogorsalo...naidje mi tako period.... Tako da sam sad odlucila da uzem Vichy proizvode, dnevnu i nocnu kremu, gel za ciscenje i aktivni koncentrat, interesuje me da li je neko koristio njihove tecne pudere i kakvi su??? Hvala unapred! I moze neki komentar za ove ostale proizvode, mada koliko sam ja shvatila nekom je pomoglo nekom ne.... Mene trenutno najvise muce potkozne bubljice(imam problem samo na licu i nigde vise), crvenilo i stari oziljci.... I taj revlonov puder koliko je postojan ,posto je meni lice bas bas masno, bukvalno mi pojede puder....
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
Najzad sam nasla kremu sa vocnim kiselinama koju cu definitvno da kupim, samo da je pronadjem u Beogradu. Zove se Creme Étincelante, kolekcija Nuxe.
Odlicni su utisci korisnka, a i sam review o kremi na sajtu mi deluje kao najbolje resenje za moju kozu.
Evo linkova koga zanima:
http://www.nuxe.com/pages/frame.php?id_langue=2
http://www.divastique.com/forum2/index. ... pic=3373.0
Da li neko mozda probao?
Nesto ste se svi ucutali...
Nadam se da ste resili problem lica, pa da je to razlog... Skvo, Bobo, Makki i ostali...?
Odlicni su utisci korisnka, a i sam review o kremi na sajtu mi deluje kao najbolje resenje za moju kozu.
Evo linkova koga zanima:
http://www.nuxe.com/pages/frame.php?id_langue=2
http://www.divastique.com/forum2/index. ... pic=3373.0
Da li neko mozda probao?
Nesto ste se svi ucutali...