Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
Sad sam dosla sa faxa, i stavila sma colorstay, zato sto kao sto vec negde rekoh, izasle su mi 3 bubuljice i uopste se ne primecuje na licu.. unesem se u ogledalo i ne konta se da imam puder.. ja sam prezadovoljna.
ANDJELA, HVALA NA PREPORUCI!!!!!
NENNO, HVALA NA INFORMACIJAMA O PARFIMERIJI!!!
Samo mi ovaj miss sporty korektor nije dovoljno dobar.. moram da kupim bolji.
pa kazem ti skvo, extra je Color Stay.
Vidim ovih dana poceli da ga reklamiraju po svim zenskim casopisima...
Inace, treba mi jaci procenat vocnih kiselina (10%), napravila sam par fleka od kopanja, i to je sad sveze od pre nekih 20 dana, a juce sam se dokusurila, i znam da nece moci da ispari tek tako sa lica ako nesto ne preduzmem. Kad stavim puder, lice mi je prva liga, glatko je i ne vidi se ni jedna nepravilnost, ali hocu da bude lepo i kad se ujutru probudim bez ikakve sminke.
Ja ne ceputam vise...osim ako je nesto bas za ceputanje... prvom prilikom idem na tretman i trudicu se da idem par meseci redovno, da vidim kako ce biti stanje, a za to vreme ja necu nista da petljam
Brutalno ciscenje pora mogu sama da obavim, a ako vec krenem kod kozmeticara, mora da bude proveren, strucan i efikasan... a na takvog jos nisam naletela, cak ni iz price.
skvo,ja nisam koristila njene usluge ali sam od drugih cula sve najbolje.Ako hoces,raspitacu se,mada mozes da se javis na ovaj telefon i pitas nju licno.