Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.
A_Girl napisao:@nenna Videla sam Manhattan kozmetiku u DM-u zgradi Centrotextila kod starog Merkatora
@Mya Dobro je da si rekla za ColorStay, ja ga trazim! Bas cudno da ga imaju u depou, pitam se da li je kvaliteta kao u parfimeriji?
Ej pa kada vec pominjes centrotextil kod starog merkatora,bas tamo sam takodje videla Colorstay! Ali pre 2-3 meseca...
A sto se tice kvaliteta... veruj mi da svi oni to na istim mestima nabavljaju,bilo da je u pitanju fensi parfimerija ili tezga na depou ili u centrotekstilu... napisah negde da sam videla i na bazaru...
Bas sam zagledala pakovanje i nema nikakvih razlika na onom sa sajma i na onom u parfimeriji...
Mya, u pravu si, verovatno nema razlike, ali uvek kao nesto sumnjas u ove male prodavnice, a imas neko veliko misljenje i ocekivanje od ovih fensi. A sta se u stvari radi... ko ce to znati Hvala ti za info!!! Moracu da pogledam, krecem od Centrotextila, pa na dalje!
A_Girl napisao:Mya, u pravu si, verovatno nema razlike, ali uvek kao nesto sumnjas u ove male prodavnice, a imas neko veliko misljenje i ocekivanje od ovih fensi. A sta se u stvari radi... ko ce to znati Hvala ti za info!!! Moracu da pogledam, krecem od Centrotextila, pa na dalje!
Aj bas javi da li si pronasla i koji si pronasla... jer ima vise vrsta...
baci pogled...
Ja koristim ovaj na poslednjoj slici (ColorStay Stay Natural® Makeup) i OK mi je...
ali bih da isprobam i ovaj na prvoj(ColorStay® Makeup with SoftFlex™
For Combination/Oily Skin)
Napisi koji si od ovih videla u centrotekstilu,ako te ne bude mrzelo... tnx
pozdrav
Ovo je sada stvarno offtopic, ali nasla sam ColorStay u Centrotextilu! Hvala ti, Mya! Tacno bih cekala mesec dana da dobiju u onoj parfimeriji u prolazu. Sada sam stigla kuci, pa ga nisam jos probala. A bilo je jos nekih vrsta, nisam sigurna tacno kojih, jer su bili dole u staklenom pultu, ali sam videla da ima jos neka bocica - verovatno ColorStay Stay Natural® Makeup. Tnx!!
Ja bas malopre od devojke koja je imala masno i bubuljicavo lice cuh da je exfoliac spasio... ima nade...
A sto se pudera tice, vichy normaderm je fantastican (recimo u pokriva otprilike kao color stay)! Upravo sam ga isprobala, pa jos ako se u obzir uzme da je i terapijski... milina!
Nenno, jel sme da se za vreme koriscenja exfoliaca i BP maze sredstvo za samotamnjenje? Posto pretpostavljam da je solarijum apsolutno kontraindikovan... naravno, ako neko drugi zna, slusam..
A_Girl napisao:Ovo je sada stvarno offtopic, ali nasla sam ColorStay u Centrotextilu! Hvala ti, Mya! Tacno bih cekala mesec dana da dobiju u onoj parfimeriji u prolazu. Sada sam stigla kuci, pa ga nisam jos probala. A bilo je jos nekih vrsta, nisam sigurna tacno kojih, jer su bili dole u staklenom pultu, ali sam videla da ima jos neka bocica - verovatno ColorStay Stay Natural® Makeup. Tnx!!
E bas mi je drago da sam pomogla... i ja cu ovih dana da skoknem tamo da ga kupim...
mada dobih uz VICHY NORMADERM kremu tester ovog pudera sto iska pominje... pise da je matt, long-lasting,sebum-proof... ne zapusava pore, ne izaziva dehidraciju...
e ako je sve to,a jos prekriva kao i colorstay... onda je savrsen... mada ja u to sumnjam...ali ko zna...
isprobacu ovaj tester pa cu da vidim...
Jel vi mislite na Vichy Normateint? Ako mislite na njega, mislim da on malo bolje pokriva nego ColorStay. Opet , ColorStay super matira lice ali se ne moze reci da mu je pokrivanje za 5+. (ili sam ja izgubila kriterijum? :zbun: )
Romanticarka, ColorStay je odlican za masnu kozu u smislu da savrseno matira a i postojanost mu je odlicna.
I moje misljenje je da su oba pudera odlicna, vichy mi deluje nekako prirodniji i laksi ali je colorstay postojaniji i duze daje mat lice. Pa kome sta treba...
Iksa napisao:Nenno, jel sme da se za vreme koriscenja exfoliaca i BP maze sredstvo za samotamnjenje? Posto pretpostavljam da je solarijum apsolutno kontraindikovan... naravno, ako neko drugi zna, slusam..
Iksa, baš mi je drago da ti je Exfoliac pomogao. Stvarno daje odlične rezultate u ujednačavanju tena, ali na skroz neagresivan način... za razliku od ostalih krema sa voćnim kiselinama koje sam probala.
Dok ga mažeš, izbegavaj sunce u smislu sunčanja, i ne kreći nigde bez zaštitne kreme (to sam ti već negde napisala). A sredstvo za samopotamnjivanje možeš slobodno da mažeš, i ja ga sama koristim uglavnom tokom cele godine.