Exfoliac krem-sa vocnim kiselinama
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ma ja nisam imala problem ni u pubertetu kad su sve moje drugarice ratovale protiv bubuljica, a dok su one sada spokojne po pitanju toga ja sa 26 (
) poslednjih 3 i kusur godine unazad dobijam nervni slom na svakih par nedelja (doduše to su situacije kad samostalno i samoinicijativno demoliram lice
)
Ali, ja svakako ne bih čačkala lice, tačnije, ne bih cedila pore do besvesti da nemam šta da izbacim iz istih. Stvarno sam se umorila.

Ali, ja svakako ne bih čačkala lice, tačnije, ne bih cedila pore do besvesti da nemam šta da izbacim iz istih. Stvarno sam se umorila.

Znam i razumem te, i meni je nekad muka od svega toga.. malopre sam unistila obraze, posto mi tu nisu prosirene pore, pa ciscenje ide teze...
i setim se kako mi je super bilo lice kada mesec dana nisam nista dirala, i posle tretmana se brzo oporavilo, nego me je sad zeznulo to sto ne mogu na tretman
Probaj avene gel za umivanje, meni su stvarno pore cistije od njega, koristim ga vec 3 meseca.. nista revolucionarno, ali svaki pomak mi je ok
i setim se kako mi je super bilo lice kada mesec dana nisam nista dirala, i posle tretmana se brzo oporavilo, nego me je sad zeznulo to sto ne mogu na tretman
Probaj avene gel za umivanje, meni su stvarno pore cistije od njega, koristim ga vec 3 meseca.. nista revolucionarno, ali svaki pomak mi je ok
Neno, Bobo, i ostali koji razmisljate o ponekad roaccutanu iako nemate velike dermatoloske probleme...
vidite treci post na strani http://www.divastique.com/forum2/index. ... ic=2894.45
vidite treci post na strani http://www.divastique.com/forum2/index. ... ic=2894.45
Nenno vidi ovaj topic http://www.doktor.rs/forum/viewtopic ... e8c73b43a1nenna napisao:Ma ja nisam imala problem ni u pubertetu kad su sve moje drugarice ratovale protiv bubuljica, a dok su one sada spokojne po pitanju toga ja sa 26 () poslednjih 3 i kusur godine unazad dobijam nervni slom na svakih par nedelja (doduše to su situacije kad samostalno i samoinicijativno demoliram lice
)
Bolje to da probas, nego da razmisljas o roakutanu, kosta 3e kutija, pije se 2 ili 3 meseca, pa kom pomogne, pomogne, narucuje se *odavde za Srbiju, postarina je oko 12e
* http://www.medcentrum.com/shop.php?acti ... =dermabion
-
- Aktivan član
Hvala skvo, prošla me jučerašnja siva minuta, a i lice mi je zaista mnogo bolje posle 3 dana korišćenja Exfoliaca. Zategnuto, meko, nežno, a ten je postao ujednačeniji. Nadam se samo da će ove moje lojne žlezde da uspore malo i odmore...
makki, našla sam preko googla predstavništvo Krke u Beogradu, pa ih zovem sutra da pitam da li imaju Dermabion u ponudi ili, ako nemaju, da li mogu da ga naručim preko njih.
KRKA PREDSTAVNISTVO
BEOGRADSKA 39/VI
11000 BEOGRAD
Tel:
011 3233 641
011 3238 968
021 334 416 - NOVI SAD
021 334 399 - NOVI SAD
018 351 296 - NIS
Fax:
011 3233 641
Web:
www.krka.si
Kontakt/Contact: ANDREJ KLOBUCAR, DIREKTOR
Ako ne, poručiću preko neta, tj linka koji si mi ostavio.
Hvala ti puno za savet:)

makki, našla sam preko googla predstavništvo Krke u Beogradu, pa ih zovem sutra da pitam da li imaju Dermabion u ponudi ili, ako nemaju, da li mogu da ga naručim preko njih.
KRKA PREDSTAVNISTVO
BEOGRADSKA 39/VI
11000 BEOGRAD
Tel:
011 3233 641
011 3238 968
021 334 416 - NOVI SAD
021 334 399 - NOVI SAD
018 351 296 - NIS
Fax:
011 3233 641
Web:
www.krka.si
Kontakt/Contact: ANDREJ KLOBUCAR, DIREKTOR
Ako ne, poručiću preko neta, tj linka koji si mi ostavio.
Hvala ti puno za savet:)
joj jest skacete sa teme na temu. ko ce vas sve pohvatati
.
Prvo sto se tice Dermabiona ustedite sebi vrijeme, zvao sam sva predstavnistva nemaju ih. Nabavio sam ih u Bulgariji i trbam otici u Bg po njih uskoro.
Drugo ko kaze skvo da je koza sve bolja vremenom, za 13 godina kod mene stanje se nije popravilo samo su se mjenjale regije na kojima su akne vise ili manje izrazajne. Pa evo zene (Mirja) kao primjer da nece akne nestati sa koze godinama.
Pogotovo ako ne nestanu sa izlaskom iz puberteta jako su male sanse da se povuku. DAj Boze ali dok to sacekas prodjose svi vozici.
Problem je sto nam se desavaju te faze, kada se koza smiri bude malo bolja i onda smo kao happy ne pomisljamo ni na sta oralno da unosimo, a onda kad naleti cunami i izbaci sve iz tebe onda kazes ok daj taj roaccutan vise vamo... dosta mi je svega
p.s. i ovaj tamo sto kaze ne smijes prije 25. god. mislim da nema logike. a i ako ima skoro svi smo tu negdje... mladji, stariji godinu dve ako se ne varam?
Bobo ovo se ne odnosi na tebe

Prvo sto se tice Dermabiona ustedite sebi vrijeme, zvao sam sva predstavnistva nemaju ih. Nabavio sam ih u Bulgariji i trbam otici u Bg po njih uskoro.
Drugo ko kaze skvo da je koza sve bolja vremenom, za 13 godina kod mene stanje se nije popravilo samo su se mjenjale regije na kojima su akne vise ili manje izrazajne. Pa evo zene (Mirja) kao primjer da nece akne nestati sa koze godinama.
Pogotovo ako ne nestanu sa izlaskom iz puberteta jako su male sanse da se povuku. DAj Boze ali dok to sacekas prodjose svi vozici.
Problem je sto nam se desavaju te faze, kada se koza smiri bude malo bolja i onda smo kao happy ne pomisljamo ni na sta oralno da unosimo, a onda kad naleti cunami i izbaci sve iz tebe onda kazes ok daj taj roaccutan vise vamo... dosta mi je svega

p.s. i ovaj tamo sto kaze ne smijes prije 25. god. mislim da nema logike. a i ako ima skoro svi smo tu negdje... mladji, stariji godinu dve ako se ne varam?
Bobo ovo se ne odnosi na tebe

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm
E nenna ko nije umoran?????
Santo...ha,ha.punoletan sam,tek da znas.Kod tebe se stanje nije menjalo 13.god?????????????? Ma mora nesto oralno da se unosi.OK ne mora to biti roacc.moze i zink,vit.B grupe,bioten,ecomer.....
Ljudi ne odustajte i pokusajte da ne mislite na sve to.posvetite se necemu i bice sve ok
Santo...ha,ha.punoletan sam,tek da znas.Kod tebe se stanje nije menjalo 13.god?????????????? Ma mora nesto oralno da se unosi.OK ne mora to biti roacc.moze i zink,vit.B grupe,bioten,ecomer.....
Ljudi ne odustajte i pokusajte da ne mislite na sve to.posvetite se necemu i bice sve ok
-
- Aktivan član
procitao sve postove i nemam komentarskvo napisao:Neno, Bobo, i ostali koji razmisljate o ponekad roaccutanu iako nemate velike dermatoloske probleme...
-
- Aktivan član
Ma ja poludim kad odem kod nekog novog dermatologa kod koga to tada nisam odlazila, i on mi (pre nego što čuje moj "istorijat bolesti") preporuči kontraceptivne pilule,
A meni je cela ova drama sa licem upravo prouzrokovana pilulama, tj. prestankom njihovog uzimanja. Da napomenem da mi je pre par godina Diane35 prepisan od strane ginekologa zbog tegoba ginekološke prirode, a ne zbog dermatoloških problema.
Medjutim, svega toga ne bi bilo da sam bila disciplinovan korisnik...
Poslednjih meseci sam, tražeći uzrok divljanja mojih lojnih žlezda, vraćala film u 2003. i analizirala ceo taj period tokom uzimanja pilula... ja sam verovatno činila kardinalnu grešku što sam ih NEREDOVNO pila, recimo danas uzmem jednu posle doručka, sutradan zaboravim, pa popijem tek tokom naredne noći, pa sledeći dan umesto celu popijem POLA (odlomim zubima)...
Tako da sam SAMA KRIVA što mi se stvorio hormonski disbalans
Ali tada ni u najludjem snu nisam pomišljhala da su moguće posledice ovih razmera, i da su hormonsKe tablete toliko opasne ako se ne uzimaju na pravi način. Zato devojke OPREZ! I strogo se pridržavajte uputstva, ne radite ništa na svoju ruku, po sistemu "ma neće da škodi". Hoće ! I može ! i doćićete u situaciju da poludite od nemoći da stvari vratite u prvobitno stanje. A probala sam SVE! Osim Roaccutana...
Što se tiče Exfoliac kreme (shodno temi), posle skoro nedelju dana korišćenja mogu da kažem da je odlična za moj tip kože, lice mi se manje masti, ali glavni pozitivni efekat je "beliji ten", flekice su mnogo manje vidljive, pore su uže, a lice je pritom meko i nežno. Dakle, dok je Diacneal sve to radio na agresivan način, i činio lice "užarenim i usijanim", ova krema to čini na suptilan način i lice mi je (ponavljam) NEŽNO
Mislim da bi Bobi ova krema bila pun pogodak, jer vidim da želi da se oslobodi crvenila i malih ožiljaka od kopanja. Najbitnije je da ne moraš strogo da se kriješ sunca, jer krema NIJE foto-osetljiva (tako piše i na kutiji i u uputstvu, a isto mi j rečeno i u apoteci).
Opet sam se raspisala,
pozdrav svima 

Medjutim, svega toga ne bi bilo da sam bila disciplinovan korisnik...
Poslednjih meseci sam, tražeći uzrok divljanja mojih lojnih žlezda, vraćala film u 2003. i analizirala ceo taj period tokom uzimanja pilula... ja sam verovatno činila kardinalnu grešku što sam ih NEREDOVNO pila, recimo danas uzmem jednu posle doručka, sutradan zaboravim, pa popijem tek tokom naredne noći, pa sledeći dan umesto celu popijem POLA (odlomim zubima)...

Tako da sam SAMA KRIVA što mi se stvorio hormonski disbalans

Ali tada ni u najludjem snu nisam pomišljhala da su moguće posledice ovih razmera, i da su hormonsKe tablete toliko opasne ako se ne uzimaju na pravi način. Zato devojke OPREZ! I strogo se pridržavajte uputstva, ne radite ništa na svoju ruku, po sistemu "ma neće da škodi". Hoće ! I može ! i doćićete u situaciju da poludite od nemoći da stvari vratite u prvobitno stanje. A probala sam SVE! Osim Roaccutana...

Što se tiče Exfoliac kreme (shodno temi), posle skoro nedelju dana korišćenja mogu da kažem da je odlična za moj tip kože, lice mi se manje masti, ali glavni pozitivni efekat je "beliji ten", flekice su mnogo manje vidljive, pore su uže, a lice je pritom meko i nežno. Dakle, dok je Diacneal sve to radio na agresivan način, i činio lice "užarenim i usijanim", ova krema to čini na suptilan način i lice mi je (ponavljam) NEŽNO

Mislim da bi Bobi ova krema bila pun pogodak, jer vidim da želi da se oslobodi crvenila i malih ožiljaka od kopanja. Najbitnije je da ne moraš strogo da se kriješ sunca, jer krema NIJE foto-osetljiva (tako piše i na kutiji i u uputstvu, a isto mi j rečeno i u apoteci).
Opet sam se raspisala,

boboo ne mislim ja na njih, al misle one na mene... pa me tako svakih par dana docekaju novee i to u zadnje vrijeme se ne sale, bas su ono velike postale kao meteori...cas na vratu, cas na licu, cas na ledjima ili grudima- onda im treba njihov ciklus od desetak dana da se sasuse, skontao sam da je naaajbolje da ih i ne diram. i tako....
ovo sto si gore nabrojao vecina ima u dermabionu i zato sam se i zagrijao za njega, uz jojobuno ulje koju cu jos probati i neeeeema vise.
ostalima zelim mnogo srece.
nenno preuzmi temu, ovo je ipak tvoj kutak za tvoku kremicu pa nam javljaj kako si zadovoljna, al znam da ces za mjesec dana vec pronaci novu i opet ispocetka. Super je, poslije prodje odusevljenje koza se navikne i opet si na pocetku. inace sam procitao sve teme oko jojobe i prirodne kozmetike i mogu da ti kazem ima nesto tu. Samo me je ohrabrilo da se definitivno pozdravim sa skupim kremicama jer sto god bi ih vise isprobavao samo bi bio vise razocaran.
p.s. definitivno je danas lakse lijeciti aids nego akne
ovo sto si gore nabrojao vecina ima u dermabionu i zato sam se i zagrijao za njega, uz jojobuno ulje koju cu jos probati i neeeeema vise.
nenno preuzmi temu, ovo je ipak tvoj kutak za tvoku kremicu pa nam javljaj kako si zadovoljna, al znam da ces za mjesec dana vec pronaci novu i opet ispocetka. Super je, poslije prodje odusevljenje koza se navikne i opet si na pocetku. inace sam procitao sve teme oko jojobe i prirodne kozmetike i mogu da ti kazem ima nesto tu. Samo me je ohrabrilo da se definitivno pozdravim sa skupim kremicama jer sto god bi ih vise isprobavao samo bi bio vise razocaran.

-
- Aktivan član
skoro pa isto,uzas.samo sto ishod ovoga nije smrtsanto_25 napisao:boboo ne mislim ja na njih, al misle one na mene... pa me tako svakih par dana docekaju novee i to u zadnje vrijeme se ne sale, bas su ono velike postale kao meteori...cas na vratu, cas na licu, cas na ledjima ili grudima- onda im treba njihov ciklus od desetak dana da se sasuse, skontao sam da je naaajbolje da ih i ne diram. i tako....
meni ne izlaze vise te velike,hvala bogu.
doduse zadesi se poneka,ali na vratu,ne znam dal je bolje tu ili na licu.ali brzo zasusi
ma nista vise ne uzimam novo,a narocito skupo,jer cena ne odredjuje kvalitet.
sada sam mogao da imam vozni park od 3 auta,koliko sam dao na sve ovo
trenutno pijem B6,mackam vichy i umivam avene.
sve najboljee