Bubuljice i emotivni zovot
Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai
Pecka jedno 5 dana i lice se zacrveni, svakim danom se smanjuje, i posle par dana prestane, dok se lice navikne na vocne kiseline i retinoid koji Diacneal sadrzi, meni se blago isperutalo lice oko nozdrva, nastavio sam da mazem tu, peckalo je, ali se nije josh jace ljushtilo, vec se vratila koza u normalu, znaci da krema i hidrira. Ja sam posle 3 dana video veliku razliku u dejstvu u odnosu na Normaderm, shto i sastav kreme govori, Normaderm i Nuit imaju salicium acid kao glavni sastojak, koji cisti pore, ali ne deluje seboregulatorno kao vocne kiseline, i nije efikasan kao retinoid.Marinaja napisao:Posle 5 dana se vidi poboljsanje?![]()
A jel se peruta koza od nje?
Videcesh, krema je 200din. jeftinija od Normaderma, a dobijesh mnogo bolju i bogatiju po sastavu kremu, a tek po ucinku... Mislim kad ja ovako govorim shto sam se ubijao hvaleci Normaderm po forumu, onda vam je to razlog vishe da ne oklevate, vec da se bacite na Avene Diacneal

Josh uvek nisam uzeo dnevnu kremu, planiram ili Avene Hydrance Optimale SPF 15B 15A ili Uriage Hyseke 25, koju pre nadjem, izlazio sam po suncu preko dana, nishta mi nije bilo, u principu obavezna je UV krema kad ti je na licu krema sa vocnim kiselinama, dok ako je stavish nocu, koza je upije skroz, ujutru kad se umijesh nema je ni u tragu, ali je lice osetljivije na sunce od dejstva kreme, pa ne treba rizikovati i izlagati se jakom suncu preko dana dugo, a bez kreme sa UV zashtitom.Marinaja napisao:Jaoj ljudi ubedili ste me,prvom prilikom kupujem,a to je vec sledece nedelje!!!!A Makki,koju si dnevnu kremu koristio?
Ja cu je koristiti dok ne krene jako sunce, znaci do aprila, maja otprilike. A posle cemo da vidimo. Iskreno mi nije teshko da se mackam, ako ce mi lice biti cisto, iako to nije mali izdatak za budzet, ali je bar koristanPlava napisao:A, koliko dugo ova krema treba ili može da se koristi? Odnosno, koliko dugo ćeš je ti (ili vi) koristiti? Mislim, kada rešiš problem prestaješ sa upotrebom ili kako?

U redu! Hvala na odgovoru i obaveštavaj nas o rezultatima!makki napisao:Ja cu je koristiti dok ne krene jako sunce, znaci do aprila, maja otprilike. A posle cemo da vidimo. Iskreno mi nije teshko da se mackam, ako ce mi lice biti cisto, iako to nije mali izdatak za budzet, ali je bar koristan

"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
Koristim, uvece se umijem s njim, pa onda ide krema, ujutru sada se samo umijem bez sapuna, kad uzmem UV kremu opet cu sa FF da se umijem ujutru pre kreme. Mora pre kreme pranje nekim sredstvom, u suprotnom sa kremom kad je lice upije uci ce i sva prljavshtina koja ne moze da se skine s lica samo vodom.Marinaja napisao:Makki,ne koristis vise FF sapun?Samo se vodom umijes i gotova stvar?
Koristim Diacneal 15 dana.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 5:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Pa svasta sam koristila,ali poslednje,koje mi je ocistilo lice je sledece:
Dr Belter gel(za ciscenje),Klindamicin rastvor(koristim posle gela) i krema Eucerin(preko dana).Nocu stavljam Diferin gel(Adapalen).Povremeno stavim Bimask(masku).
Preko dana koristim toniranu kremu Dr Belter i mogu vam reci da je bas super.
Dr Belter gel(za ciscenje),Klindamicin rastvor(koristim posle gela) i krema Eucerin(preko dana).Nocu stavljam Diferin gel(Adapalen).Povremeno stavim Bimask(masku).
Preko dana koristim toniranu kremu Dr Belter i mogu vam reci da je bas super.
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 04, 2006 5:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Moja drugarica je kupila Avene toniranu kremu,ali je boja poprilicno neprirodna.
Imam utisak da te kreme koza upija neravnomerno,pa lice ispadne sareno,mozda gresim.
Dr Belterovu ti toplo preporucujem,ja sam,iskreno,prezadovoljna.Meni je bolja od pudera,a lice ti izgleda prirodno.
Imas je u tri nijanse,a ako ti nijedna ne odgovara,mozes da kupis dve pa da mesas boje.
Imam utisak da te kreme koza upija neravnomerno,pa lice ispadne sareno,mozda gresim.
Dr Belterovu ti toplo preporucujem,ja sam,iskreno,prezadovoljna.Meni je bolja od pudera,a lice ti izgleda prirodno.
Imas je u tri nijanse,a ako ti nijedna ne odgovara,mozes da kupis dve pa da mesas boje.