Bubuljice i emotivni zovot

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

Marinaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Bubuljice i emotivni zovot

Post od Marinaja »

Koliko bubuljice negativno uticu na vas emotivni zivot,kako se borite sa tim?
Sakrivate lice od ljudi,izbegavate bliskiji kontak "face to face"?
Koliko smeta vasim partnerima vas problem sa bubuljicama?
Da li vama smeta ako vasa devojka/decko imaju bubljice?
Jako me zanima,posto se ja cesto tripujem oko ovih stvari :-? :roll:

Pozz :)
jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm

Post od jecka »

Ja sam sa svojim dečkom još iz perioda kad nisam imala ni jednu jedinu bubuljicu (čitaj 100 godina), koliko me podržava i razume toliko mislim da mu ih je dosta i da će jednog dana pobeći samo zbog njih! A on u životu nije imao problema te vrste. Ja evo petak veče, malo zbog ispita i malo više zbog mojih 8 nečega na licu ostajem kući, a on s drugarima, baš sam dobra devojka.
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

Hehehe...Jecka,devojka za pozeleti :wink:
Mislis pobeci ce,ali nece :wink: , od tvoje "opsednutosti" bubuljicama,a ne od njih?
Imam i ja decka,ali tek 2 mes,tako da me je upoznao ovakvu sa bubuljicama,ali ja sam mali psihic,pa se tripujem,a jos ne mogu sa njim otvoreno o tome da razgovaram...Nesto usput,onako,ali se tako uplasim kada se nacne ta tema.. :cry: Znam,to je moja velika nesigurnost,moram da je prebrodim :roll:
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Ma svi smo ti mi ovde isti i jadni, ali i JAKI. Mene tako kad sastave ČIBE, ne izlazim danima iz kuće. Najsrećnija sam na svetu što imam dečka koji konta šta mi je, šta mi se dešava. Bitno je ono , malo već ofucana fraza, iznutra. Ma koga lažem! BITNO JE SVE
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Ja sam sa svojim deckom vec vise od 5 godina, i upoznao me je kada mi je bilo znatno gore lice(imala sam 16 godina, pa shodno tome i lice mi nije bilo bas najsjajnije). Mislim, nikada mi nije bilo celo lice u bubuljicama, niti sam imala velike akne, ali bilo je losih perioda. I ne mislim da to ima veze sa bilo cime.
Nikada u zivotu mi nije to predstavljalo problem u tom smislu... mada kapiram da nekome to moze biti teret.
Sada kad se nerviram oko lica, on me tesi, mada misli da preterujem. U principu posto moj problem nije toliko uocljiv, moja mama, on i vi ste ljudi sa kojima razgovaram o licu. Ostali su najcesce u fazonu "Sta tebi fali"
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Ne mogu reci da izgled nije vazan za vezu,ali nije presudan!
Tajna lepote je u razmenjivanju ideja i strasti!
Pozzzz
Nel lose krene i ne ide,razvucem osmeh i briga me!
emi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Sep 30, 2006 4:23 pm

Post od emi »

Ja sam vaga u horoskopu i podrazumeva se da mi je fizicki izgled jako bitan,a ove bubuljice me nekada dovedu do ocaja.Mislim da je sasvim normalno to sto kod nas aknei zazivaju nesigurnost.Mislim da ljudi koji imaju cisto lice ,kad vide nas bubuljicave verovatno pomisle"Da li se ova kupa", .Gledam one cigancice ,ne zna se ciji je ten lepsi........Juce je moja drugarica naslonila lice na sipku od autobusa,pa je dirala lice rukama a ima ten za pozeleti......eeeee ...a ja kad pogledam autobus iskocemi 3 rumenke.Cao
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

emi napisao:Mislim da je sasvim normalno to sto kod nas aknei zazivaju nesigurnost.Mislim da ljudi koji imaju cisto lice ,kad vide nas bubuljicave verovatno pomisle"Da li se ova kupa", .Gledam one cigancice ,ne zna se ciji je ten lepsi........Juce je moja drugarica naslonila lice na sipku od autobusa,pa je dirala lice rukama a ima ten za pozeleti......eeeee ...a ja kad pogledam autobus iskocemi 3 rumenke.Cao
E ovo za kupanje sam i ja mislio da drugi misle o nama!
Cigani su bolje izgledali od nas,to jeste,mozda zato sto su od onih para koje sam im davao kupovali kreme i ostalo!
Sipke u busu ne smem ni da pipnem,slomicu nogu jedan dam zbog toga!
pozz
emi
Stalni član
Stalni  član

Post od emi »

"kolega" drago mi je sto nam se misljenja slazu :D
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

E i ja sam vaga u horoskopu i takodje mi je bitan fizicki izgled tako da ponekad padam u zesci ocaj...Tugaaaaa ljudi,sta da vam kazem.... :roll:
A Emi,pa srecan ti rodjendan!!
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Nema to veze sa horoskop, mislim da nema osobe koju psihicki ne dotakne problem s licem, nikome normalnom ne mogu da prijaju akne na licu, to nije samo estetski problem, vec je uzrok depresija, stresova, frustracija, nesigurnosti, socijalne izolacije. Mislim da samo mi koji prodjemo kroz ovaj pakao, znamo koliko je lako biti srecan, ne kaze se dzaba "Zdrav covek ima milion zelja, bolestan samo jednu, da bude zdrav." Meni od 2003. je u glavi samo jedna zelja, a to je da mi lice opet bude cisto, u 2006. sam ostvario taj san, zato ljudi citajte moje savete i sledite moj "put" (cudni su putevi gospodnji:):)) Koristite Avene Diacneal, krema je cudo.
emi
Stalni član
Stalni  član

Post od emi »

Hvala Marinaja :wink: .Srecano i tebi...
patuljak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Avg 08, 2006 11:45 am

Post od patuljak »

ja sam sigurna da meni bubuljice izlaze kad god sam nervozna(ispiti,ucenje,svadje itd.)pa sam resila da malo poradim na sebi sto se toga tice.Psiha cini cuda zato je bolje da se o tome ne misli jer onda pocinje opet nervoza i stresovi....A momak je tu skroz ne bitan,vazna si ti i tvoja osecanja a on ce te voleti takvu kakva si.
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

patuljak napisao:ja sam sigurna da meni bubuljice izlaze kad god sam nervozna(ispiti,ucenje,svadje itd.)pa sam resila da malo poradim na sebi sto se toga tice.Psiha cini cuda zato je bolje da se o tome ne misli jer onda pocinje opet nervoza i stresovi....A momak je tu skroz ne bitan,vazna si ti i tvoja osecanja a on ce te voleti takvu kakva si.
Skroz si u pravu,ali uglavnom stalno mislim o tome kako sam mu manje privlacna zbog bubuljica :roll: Nemojte da se smejete mojoj tripoznosti :( Ali ovih dana se bolje osecam,jeeeeeeeeeeeeej :D
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

i ja :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Odgovori