Bubuljice i emotivni zovot

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: mr ph. Silvio, moderato, admin, vlada99, goranai

iguana
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Uto Sep 19, 2006 12:53 pm

Post od iguana »

U pravu ste,moze da igra veliku ulogu ali samo ako mi to dozvolimo.Znam da zvuci ludo ali sto se mi sami manje opeterecujemo time,stanje je bolje a i mi.Evo ja par dana ne obracam paznju na lice (osim sto se umijem i namazem Antopar gel),ne diram lice,pijem dosta vode,i sad je kuc kuc sve ok :)
sto se tice svadja,probala sam da se ne obazirem na to
Zenske stres skodi lepoti zato nemojte to nikako...
Cuda ipak traju nesto duze ... :D
atomikus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 09, 2006 10:42 pm

Post od atomikus »

Mislim da je sustina raditi na sebi u svakom smislu.naravno da ako si nekome lep (lepa) to si bez obzira na akne,crvenila i ostale gluposti.Ja sam sticajem okolnosti pocela da zaradjujem novac kao foto model i na snimanjima vidjam sve te devojke sa reklama.Pa dosta njih ima haos po licu,ali profesionalna sminka i photoshop ucine cudo.I zar vam one izgledaju nesrecno?Misle o sebi sve najlepse.Sve je u stavu.Ako drugima naglasavate da imate problem oni ce vam traziti svaku tackicu,u suprotnom nece ni misliti da imate problem.Problemi sa kozom prodju,a ako je covek zapostavio sopstvenu srecu to nece uspeti da nadoknadi.Ne treba se sklanjati,sedeti u kuci,brojati dane.......glavu gore,osmeh na lice,o sebi samo najlepse......i pola problema je reseno.
Marinaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od Marinaja »

Atomikus,hvaaaaaaaaaaaaalaaaaaa! :D Sjajno si to rekla!
jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm

Post od jecka »

Marinaja napisao:Atomikus,hvaaaaaaaaaaaaalaaaaaa! :D Sjajno si to rekla!
- takodje!!!
Fisi
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Čet Jan 05, 2006 5:16 pm
Kontakt:

Post od Fisi »

i ja kazem bravo!....samo je nekad to mnogooo tesko...kad mi dodju oni crni dani....... :evil:
atomikus
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 09, 2006 10:42 pm

Post od atomikus »

Znam da je ponekad tesko,ali vazno je da sebi ne dozvolis u toku dana da imas vremena o tome da mislis.Pored fakulteta(ili bilo koje skole) angazuj se sto vise u milion stvari.Crtanje,sport,nevladine organizacije,jezici,izlasci......upisi jos neki fakultet.Kroz to se i upozna jako puno ljudi,shvatis neke svoje vrednosti.Vidis da i drugi imaju mane,komplekse,nesigurnosti.Mi smo ljudi i prirodno je da nismo savrseni.Da nemas taj problem bio bi neki drugi.Nemoj da mislis da je uzrok nesigurnosti akna,jer i ljudi bez njih pate od toga.Znaci necemo da planiramo zivot:e kad izlecim akne onda cu.......... Vec:sad cu,a kad one prodju bice mi jos lepse.Nadam se da nisam udavila :roll:
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

A ako hoćete da rešite problem u rekordnom roku, i sa tendencijom da to bude trajno izlečenje, nabavite Avene Diacneal. 8)

Sutra zovem Avene zastupništvo da vidim koliko će da mi plate za ovu propagandu. :wink:
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

nenna napisao:A ako hoćete da rešite problem u rekordnom roku, i sa tendencijom da to bude trajno izlečenje, nabavite Avene Diacneal. 8)

Sutra zovem Avene zastupništvo da vidim koliko će da mi plate za ovu propagandu. :wink:
Mene stavi na vrh te liste :wink: :P
Plava
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Mar 31, 2006 2:53 am

Post od Plava »

makki napisao:
nenna napisao:A ako hoćete da rešite problem u rekordnom roku, i sa tendencijom da to bude trajno izlečenje, nabavite Avene Diacneal. 8)

Mene stavi na vrh te liste :wink: :P
:D :D :D Svaka vam čast! Ako vam zatrebaju svedoci zovite! :lol:
Mene ste (skoro) ubedili, a ja sam nevidjeno skeptična! :roll:
Sačekaću još neki dan da se "zaoblači"... 8)
"Budi ono što jesi da bi postao ono što zaslužuješ!"
bobo001
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Jul 25, 2005 2:25 pm

Post od bobo001 »

Znaci resenje je upisati 2 faxa,3 kursa i 4 skole!Pa onda odes sa psihom a izlecis akne!Zanimljivo,probacu!Ma salim se.
Pozzzzzz
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

Ljudi,a posle koliko vremena deluje Avene Diacneal?To je ona kreme sa vocnim kiselinama?Znam da ste vec pisali,ali ajde,mozda vam ovi iz Avene plate jos vise zbog ovoga :lol:
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Koliko sam ja shvatio,deluje posle 2-3 dana!Super........

Nesto sam razmisljao i shvatio da bih ja mogao da postanem zastitno lice Vichy kreme.I pristao bih :D :D ,samo kad bi mi neko ponudio to.Stvarno je ucinila toliko cudo cudo za mene da bi je reklamirao skora pa dzaba(200 000E).Sitnica....

Pozz
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

A Bobo,jel tebi vise odgovara Vichy normaderm ili FF sapun,tj.koji ti je od ova dva preparata vise pomogao?Meni iskreno FF sapun,mada zadovoljna sam i kremom...
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

E citala sam o Avene Diacneal ovde na forumu,bas sam i ja lenja,umesto da procunjam sve hocu na gotovo...
Koliko krema ima,na kraju ne mozes da se odlucis za jednu. :-?
bobo001
Aktivan član
Aktivan član

Post od bobo001 »

Oni deluju zajedno,bar kod mene.

Ne razmisljaj vise,nego uzimaj..............
Pozzzz
Odgovori