Bubuljice i emotivni zovot

Deo foruma gde možete podeliti svoja pitanja o najvećem ljudskom organu, koži. Kako sačuvati kožu, negovati, kada lečiti kožna oboljenja, kome se obratiti. Posavetujte se o kozmetičkim preparatima i negi kože i kose.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, mr ph. Silvio, goranai

jecka
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jan 18, 2006 3:47 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od jecka »

i kod mene super kombinacija :D
Marinaja
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jul 19, 2006 2:01 pm

Post od Marinaja »

Da,da!! :D Isti slucaj,s tim sto sam ja odusevljena FF sapunom!
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

A šta misliš da li treba da uvedemo noćnu verziju Normaderma
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

E da znas da ja razmisljam da je kupim....Mada me kopkaju i ove Avenove kreme...Kupicu Avenovu hidrantnu SPF 15 ili neki njihovu toniranu kremu,ali za noc mislim da bi mogla da probam Vichy nocnu....
Sta ti mislis?
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Razmišljala sam da uzmem i tu noćnu, pa da se mackam u kompletu Vichy-em. A kad saslušam sve ove hvale o Avene... ne znam, još bi mi svašta trebalo! Ipak noćnu (al kad skrpim kintu :roll: )
nenna
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Jul 01, 2006 9:20 pm

Post od nenna »

makki napisao:
nenna napisao:A ako hoćete da rešite problem u rekordnom roku, i sa tendencijom da to bude trajno izlečenje, nabavite Avene Diacneal. 8)

Sutra zovem Avene zastupništvo da vidim koliko će da mi plate za ovu propagandu. :wink:
Mene stavi na vrh te liste :wink: :P
Makki, ti si glavni i odgovorni, a ja SAMO zadovoljni sledbenik. 8)
Najveca nagrada mi je sto mi se pore vracaju u normalu, a nakon koriscenja milion preparata, gde uz pocetno poboljsanje sledi naglo pogorsanje, nisam verovala da je to moguce.

Jos jednom savet za sve: Avene Diacneal!

Vidim da se neki dvoume izmedju Vichy Normaderma (nuit) i obicnog, i Avena, samo jedno cu da kazem : ova krema je SPECIJALNO izbalansirana za masnu kozu, + sadrzi 6% glukolne (vocne) kiseline, koja je odlicna i za uklanjanje, fleka, oziljka, cak i manjih BORA, i ostalih posledica maltretiranja lica, (a verujem da to svi ovde rade bez izuzetka)

Dakle, regulise prekomerno izlucivaenje sebuma (kao problem br. 1 i uzrok za nastanak komedona, akni, bubuljica i nezdrave koze) + regenerise kozu. Meni je krema napravila cudo od lica za 5 dana (noci) koriscenja.
Necu da budem dosadna, ali zao mi kad vidim da neko luta, a resenje i cilj mu je pred nosem.
poz svima
jecka
Stalni član
Stalni  član

Post od jecka »

Neno, i ti i Maki i još vas 100. A ja tek nedavno kupila normaderm! Ubedili ste me, samo jedno pitanje- kolikooooooooo para?
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Neno, jesi li uzela kremu za uv zastitom?
Ja cim mi prodje ovaj ispit idem da pazarim diacneal...
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

Ja sam je platila 1170 din i moze da ti traje bar mesec dana.
nenna
Aktivan član
Aktivan član

Post od nenna »

skvo, nisam jos, dvoumim se izmedju Hysake25 i Avene Cleanance.
Ovih dana stavljam moju Neutrogenu Visibly Clear, iako nema SPF, i preko stavim puder u kamenu, i IZBEGAVAM sunce. :(
Nisam pametna koju dnevnu kremu sa zastitom da kupim, a da mi ne pogorsa stanje lica.
skvo
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Dec 12, 2005 12:47 am

Post od skvo »

Samo mesec dana?! Koliko sam ja procitala, treba da se stavlja jako tanak sloj...
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

Posle 5 dana se vidi poboljsanje? :o
A jel se peruta koza od nje?
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

Posle 5 dana se vidi poboljsanje? :o
A jel se peruta koza od nje?
makki
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 10:43 am

Post od makki »

Ja sam koristio Vichy Normaderm pola godine sa sebamed sapunom, u kombinaciji sa Fresh farmacy sapunom 3 meseca, i bio sam prezadovoljan rezultatima, medjutim mashcenje koze se nije smanjilo, i bubuljice su nastavile da izlaze.

Od kad sam nabavio Diacneal, ne pomishljam da se vratim na Normaderm, znaci za par dana lice je bolje nego shto je bilo za pola godine korishcenja Normaderma, nema bubuljica, niti se lice masti brzinom svestlosti kao ranije.

Diacneal je nocna krema, i moze da se koristi samo zimi, za preko dana se preporucuje ako izlazite po suncu, da lice namazete nekom kremom sa UV zashtitnim faktorom, imate Avene Hydrance Optimale SPF 15B 15A, hidratantnu kremu za osetljivu kozu.

Ako treba u 2 reci da se napravi poredjenje izmedju Normaderma i Diacneal kreme, to je da Normaderm umanjuje, a Diacneal otklanja problem :lol: A Vichy Nuit po sastavu je jako slicna Normadermu, bash sam uporedio, prema tome ne vidim po cemu bi imala neshto bolje dejstvo.
Marinaja
Stalni član
Stalni  član

Post od Marinaja »

Hvala ti puno Makki!!! :D
Odgovori