ZAKLJUČAVANJE NUTRICIONIZMA

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od macadamia »

Grazza, zamolila bih te da još jednom pročitaš moj post. Nisam za zaključavanje, već za moderaciju, a to nije isto. Treba propagirati zdrav život, zdravu, umerenu i balansiranu ishranu, a ne čudotvorne dijete, vodice, sirupe i sl. Takođe, protivnik sam dijeta "na svoju ruku", pošto mogu doneti više štete nego koristi.
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Dundica !
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am

Post od Dundica ! »

Jao ljudi ...ismejah se,divota...........
pa vi ste se za nas ozbiljno zabrinuli i radi opsteg dobra NAS zaludjenika Neere zrvovali svoje dragoceno vreme i postovali samo iz humanih razloga :lol: u cilju spasavanja nas kao zastranjene manjine :o
jao,jao :lol: :lol: :lol:
Retko se srecu ovakvi dobrocinioci,samo mi nije jasno kako ste tako nedokucivi i moderatori VAS ne kapiraju :wink: sto li Vam ne pruze ruku podrske :wink:

A ciljnoj grupi saljem sirok :D u znak zahvalnosti za brigu i nacin na koji nam to ukazujete.
Majmunche
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Mar 14, 2007 7:46 pm

Post od Majmunche »

Ocigledno je da ono sto se desava na nutricionizmu je druzenje sa razmenjivanjem boljih i losijih saveta. To se ne moze spreciti. Pitanje je da li je tome mesto na medicinskom forumu, ali nije bitno, ako ne opterecuje rad drugih podforuma, kakve veze ima? Osobe koje su u zrelim godinama i prosle kroz XX dijeta a jos nisu shvatile da carobnog napitka nema, t.j. da ce morati da prestanu da umacu beli hleb u ostatke ulja u tiganju posle przenja krompirica i "prosaranih" krmenadli, a pre prelaska na Dobos - tortu, one ce naci utehu u raznoraznim preparatima sa i bez ovog foruma. Ovako se makar druze, a poznato je da je nezadovoljstvo i usamljeni zivot nesto doprinosi stresu i dovodi do prekomernog jela kod onih koji su skloni time da zatrpavaju svoje emotivne probleme. Mozda im to pomogne da osim neke cokolade ili zasecerene kafe kad sednu za kompjuter na poslu otvore ovaj sajt i otkucaju par poruka - i to je ne neka fizicka aktivnost, zar ne? 8)
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm

Post od JASSE »

Majmunche napisao:Ocigledno je da ono sto se desava na nutricionizmu je druzenje sa razmenjivanjem boljih i losijih saveta. To se ne moze spreciti. Pitanje je da li je tome mesto na medicinskom forumu, ali nije bitno, ako ne opterecuje rad drugih podforuma, kakve veze ima? Osobe koje su u zrelim godinama i prosle kroz XX dijeta a jos nisu shvatile da carobnog napitka nema, t.j. da ce morati da prestanu da umacu beli hleb u ostatke ulja u tiganju posle przenja krompirica i "prosaranih" krmenadli, a pre prelaska na Dobos - tortu, one ce naci utehu u raznoraznim preparatima sa i bez ovog foruma. Ovako se makar druze, a poznato je da je nezadovoljstvo i usamljeni zivot nesto doprinosi stresu i dovodi do prekomernog jela kod onih koji su skloni time da zatrpavaju svoje emotivne probleme. Mozda im to pomogne da osim neke cokolade ili zasecerene kafe kad sednu za kompjuter na poslu otvore ovaj sajt i otkucaju par poruka - i to je ne neka fizicka aktivnost, zar ne? 8)
Bravo majmunche,ZIVELO NAM MAJMUNCHE!!!!
Inache da se predstavim imam 30 godina,srecno udata 2 sina 3 i 8 godina,roditelji brat svi zivi i zdravi! Najboljih drugarica u zemlji 2,a 2 su udate za poznate kosharkashe(hvala Bogu imam koga da posecujem po inostranstvu)! Finansije super,tata poznat u Bg-u privatnik,mama takodje,suprug poznati arhitekta,a ja radim u kancelariji kod roditelja posao koji obozavam! Kilaza mi varira 2-4 kg koje od sada reshavam Neerom!Glupo bi bilo da za sebe kazem da sam lepa,ali veoma pristojno izgledam! Govorim engleski i italianski kao maternji (u te 2 zemlje sam ishla u shkolu) PA SHTA JA TRAZIM OVDE :o :o :o
Pa evo majmunche je objasnilo USAMLJENA SAM I UMACHEM U ULJE OD KROMPIRICA
p.s Majmunche chisto da znash ja ne kuvam jer ne moram,nikada i necu! Imam super restoran Staru Treshnju u komshiluku oni mi donose kuci :wink: A tebe se sorta stidi MAJMUNI SU PAMETNE ZIVOTINJE :wink:
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

:lol: :lol:

Ja mislim da cu sada nezeljeno smrsati od ovol'ke sekiracije i zavisti na ovako bajkovitom zivotu. Zaista, idem da se okacim na granu i ljuljam u tuZi 8)
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

JASSE napisao:
Majmunche napisao:Ocigledno je da ono sto se desava na nutricionizmu je druzenje sa razmenjivanjem boljih i losijih saveta. To se ne moze spreciti. Pitanje je da li je tome mesto na medicinskom forumu, ali nije bitno, ako ne opterecuje rad drugih podforuma, kakve veze ima? Osobe koje su u zrelim godinama i prosle kroz XX dijeta a jos nisu shvatile da carobnog napitka nema, t.j. da ce morati da prestanu da umacu beli hleb u ostatke ulja u tiganju posle przenja krompirica i "prosaranih" krmenadli, a pre prelaska na Dobos - tortu, one ce naci utehu u raznoraznim preparatima sa i bez ovog foruma. Ovako se makar druze, a poznato je da je nezadovoljstvo i usamljeni zivot nesto doprinosi stresu i dovodi do prekomernog jela kod onih koji su skloni time da zatrpavaju svoje emotivne probleme. Mozda im to pomogne da osim neke cokolade ili zasecerene kafe kad sednu za kompjuter na poslu otvore ovaj sajt i otkucaju par poruka - i to je ne neka fizicka aktivnost, zar ne? 8)
Bravo majmunche,ZIVELO NAM MAJMUNCHE!!!!
Inache da se predstavim imam 30 godina,srecno udata 2 sina 3 i 8 godina,roditelji brat svi zivi i zdravi! Najboljih drugarica u zemlji 2,a 2 su udate za poznate kosharkashe(hvala Bogu imam koga da posecujem po inostranstvu)! Finansije super,tata poznat u Bg-u privatnik,mama takodje,suprug poznati arhitekta,a ja radim u kancelariji kod roditelja posao koji obozavam! Kilaza mi varira 2-4 kg koje od sada reshavam Neerom!Glupo bi bilo da za sebe kazem da sam lepa,ali veoma pristojno izgledam! Govorim engleski i italianski kao maternji (u te 2 zemlje sam ishla u shkolu) PA SHTA JA TRAZIM OVDE :o :o :o
Pa evo majmunche je objasnilo USAMLJENA SAM I UMACHEM U ULJE OD KROMPIRICA
p.s Majmunche chisto da znash ja ne kuvam jer ne moram,nikada i necu! Imam super restoran Staru Treshnju u komshiluku oni mi donose kuci :wink: A tebe se sorta stidi MAJMUNI SU PAMETNE ZIVOTINJE :wink:
Prijateljski savet: a da malo batališ ćevapčiće iz "Stare trešnje" i "daš mu ga malo" po domaćoj salati? Da nije možda u tome uzrok ta 2-4 kg? :wink:
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

Eh bre, macadamia - NIJE, kako ne shvatas? Nego do dzakceta pirinca, do nekog javorovog soka, pa onda do mesecevih mena, plime i oseke, do pravca vetra i ostalih vrlo sofisticiranih alhemicarskih mera za koje ti ne znas jer se pridrzavas onog primitivnog verovanja da telesna tezina = broj kalorija unetih - potrosenih. Kakva glupa jednacina. A zar ne bi bilo bolje dve porcije cevapa i jednu pilulicu, a? Jer, cilj je: krme u dusi a labud u telu, valjda :wink:
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

O tempora, o mores! Šta beše sa onim starim "Ono si što jedeš?" :D
Slika
Majmunche
Stalni član
Stalni član

Post od Majmunche »

P.S. Dr. House je jedina serija koju gledam apsolutno bez propustanja na TV-u. Fenomenalan je. Kad bi ovde svratio da podeli savete sve bi se pusilo 8)
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Izvini,majmunche,a na kom se kanalu daje dr Haus...ja gledala al ne više,inače ga i ja obožavam.. :D samo da nije neki kanal koji nemam :-? :(
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

Ranije je išla i na HRT2, a sada je emituje i Fox Life, i to titlovanu.
Slika
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Uf, :cry: ja imam neki Fox program,al ne verujem da je to taj...ipak HVALA! ma trudim se da manje gledam tv,jedva sam se "skinula",jedno vreme sam gledala sve i svašta,al ovu seriju bih volela opet da gledam,extra je! Ma kako delovala sf :wink:
pozzz...da ne brbljam bez veze kad nije tema o tome... :D
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

Majmunche napisao::lol: :lol:

Ja mislim da cu sada nezeljeno smrsati od ovol'ke sekiracije i zavisti na ovako bajkovitom zivotu. Zaista, idem da se okacim na granu i ljuljam u tuZi 8)
Pa to ti kazem :lol:
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član

Post od macadamia »

@zmaj76

Temu na stranu, ako ti treba serija, imam ja na sve dosadašnje epizode u divx formatu (uključujući i najnoviju, 4. sezonu). Javi se na PP ako ti treba. :wink:
Poslednja izmena od macadamia u Sub Feb 16, 2008 7:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.
Slika
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

Majmunche napisao:P.S. Dr. House je jedina serija koju gledam apsolutno bez propustanja na TV-u. Fenomenalan je. Kad bi ovde svratio da podeli savete sve bi se pusilo 8)
Teshko,chovek se i u privatnom zivotu lechi od teshke depresije!
A, znash to je serija on nije stvaran lik,ne postoj...i ni on ni ta bolnica,LA fikcija :D Bash mi je zao shto ti rushim iluzije :cry:
Odgovori