ZAKLJUČAVANJE NUTRICIONIZMA
Moderatori: moderato, admin, vlada99
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Grazza, zamolila bih te da još jednom pročitaš moj post. Nisam za zaključavanje, već za moderaciju, a to nije isto. Treba propagirati zdrav život, zdravu, umerenu i balansiranu ishranu, a ne čudotvorne dijete, vodice, sirupe i sl. Takođe, protivnik sam dijeta "na svoju ruku", pošto mogu doneti više štete nego koristi.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Dec 06, 2007 12:11 am
Jao ljudi ...ismejah se,divota...........
pa vi ste se za nas ozbiljno zabrinuli i radi opsteg dobra NAS zaludjenika Neere zrvovali svoje dragoceno vreme i postovali samo iz humanih razloga
u cilju spasavanja nas kao zastranjene manjine
jao,jao
Retko se srecu ovakvi dobrocinioci,samo mi nije jasno kako ste tako nedokucivi i moderatori VAS ne kapiraju
sto li Vam ne pruze ruku podrske
A ciljnoj grupi saljem sirok
u znak zahvalnosti za brigu i nacin na koji nam to ukazujete.
pa vi ste se za nas ozbiljno zabrinuli i radi opsteg dobra NAS zaludjenika Neere zrvovali svoje dragoceno vreme i postovali samo iz humanih razloga

jao,jao

Retko se srecu ovakvi dobrocinioci,samo mi nije jasno kako ste tako nedokucivi i moderatori VAS ne kapiraju

A ciljnoj grupi saljem sirok

Ocigledno je da ono sto se desava na nutricionizmu je druzenje sa razmenjivanjem boljih i losijih saveta. To se ne moze spreciti. Pitanje je da li je tome mesto na medicinskom forumu, ali nije bitno, ako ne opterecuje rad drugih podforuma, kakve veze ima? Osobe koje su u zrelim godinama i prosle kroz XX dijeta a jos nisu shvatile da carobnog napitka nema, t.j. da ce morati da prestanu da umacu beli hleb u ostatke ulja u tiganju posle przenja krompirica i "prosaranih" krmenadli, a pre prelaska na Dobos - tortu, one ce naci utehu u raznoraznim preparatima sa i bez ovog foruma. Ovako se makar druze, a poznato je da je nezadovoljstvo i usamljeni zivot nesto doprinosi stresu i dovodi do prekomernog jela kod onih koji su skloni time da zatrpavaju svoje emotivne probleme. Mozda im to pomogne da osim neke cokolade ili zasecerene kafe kad sednu za kompjuter na poslu otvore ovaj sajt i otkucaju par poruka - i to je ne neka fizicka aktivnost, zar ne? 

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Bravo majmunche,ZIVELO NAM MAJMUNCHE!!!!Majmunche napisao:Ocigledno je da ono sto se desava na nutricionizmu je druzenje sa razmenjivanjem boljih i losijih saveta. To se ne moze spreciti. Pitanje je da li je tome mesto na medicinskom forumu, ali nije bitno, ako ne opterecuje rad drugih podforuma, kakve veze ima? Osobe koje su u zrelim godinama i prosle kroz XX dijeta a jos nisu shvatile da carobnog napitka nema, t.j. da ce morati da prestanu da umacu beli hleb u ostatke ulja u tiganju posle przenja krompirica i "prosaranih" krmenadli, a pre prelaska na Dobos - tortu, one ce naci utehu u raznoraznim preparatima sa i bez ovog foruma. Ovako se makar druze, a poznato je da je nezadovoljstvo i usamljeni zivot nesto doprinosi stresu i dovodi do prekomernog jela kod onih koji su skloni time da zatrpavaju svoje emotivne probleme. Mozda im to pomogne da osim neke cokolade ili zasecerene kafe kad sednu za kompjuter na poslu otvore ovaj sajt i otkucaju par poruka - i to je ne neka fizicka aktivnost, zar ne?
Inache da se predstavim imam 30 godina,srecno udata 2 sina 3 i 8 godina,roditelji brat svi zivi i zdravi! Najboljih drugarica u zemlji 2,a 2 su udate za poznate kosharkashe(hvala Bogu imam koga da posecujem po inostranstvu)! Finansije super,tata poznat u Bg-u privatnik,mama takodje,suprug poznati arhitekta,a ja radim u kancelariji kod roditelja posao koji obozavam! Kilaza mi varira 2-4 kg koje od sada reshavam Neerom!Glupo bi bilo da za sebe kazem da sam lepa,ali veoma pristojno izgledam! Govorim engleski i italianski kao maternji (u te 2 zemlje sam ishla u shkolu) PA SHTA JA TRAZIM OVDE

Pa evo majmunche je objasnilo USAMLJENA SAM I UMACHEM U ULJE OD KROMPIRICA
p.s Majmunche chisto da znash ja ne kuvam jer ne moram,nikada i necu! Imam super restoran Staru Treshnju u komshiluku oni mi donose kuci

- macadamia
- Aktivan član
Prijateljski savet: a da malo batališ ćevapčiće iz "Stare trešnje" i "daš mu ga malo" po domaćoj salati? Da nije možda u tome uzrok ta 2-4 kg?JASSE napisao:Bravo majmunche,ZIVELO NAM MAJMUNCHE!!!!Majmunche napisao:Ocigledno je da ono sto se desava na nutricionizmu je druzenje sa razmenjivanjem boljih i losijih saveta. To se ne moze spreciti. Pitanje je da li je tome mesto na medicinskom forumu, ali nije bitno, ako ne opterecuje rad drugih podforuma, kakve veze ima? Osobe koje su u zrelim godinama i prosle kroz XX dijeta a jos nisu shvatile da carobnog napitka nema, t.j. da ce morati da prestanu da umacu beli hleb u ostatke ulja u tiganju posle przenja krompirica i "prosaranih" krmenadli, a pre prelaska na Dobos - tortu, one ce naci utehu u raznoraznim preparatima sa i bez ovog foruma. Ovako se makar druze, a poznato je da je nezadovoljstvo i usamljeni zivot nesto doprinosi stresu i dovodi do prekomernog jela kod onih koji su skloni time da zatrpavaju svoje emotivne probleme. Mozda im to pomogne da osim neke cokolade ili zasecerene kafe kad sednu za kompjuter na poslu otvore ovaj sajt i otkucaju par poruka - i to je ne neka fizicka aktivnost, zar ne?
Inache da se predstavim imam 30 godina,srecno udata 2 sina 3 i 8 godina,roditelji brat svi zivi i zdravi! Najboljih drugarica u zemlji 2,a 2 su udate za poznate kosharkashe(hvala Bogu imam koga da posecujem po inostranstvu)! Finansije super,tata poznat u Bg-u privatnik,mama takodje,suprug poznati arhitekta,a ja radim u kancelariji kod roditelja posao koji obozavam! Kilaza mi varira 2-4 kg koje od sada reshavam Neerom!Glupo bi bilo da za sebe kazem da sam lepa,ali veoma pristojno izgledam! Govorim engleski i italianski kao maternji (u te 2 zemlje sam ishla u shkolu) PA SHTA JA TRAZIM OVDE![]()
![]()
![]()
Pa evo majmunche je objasnilo USAMLJENA SAM I UMACHEM U ULJE OD KROMPIRICA
p.s Majmunche chisto da znash ja ne kuvam jer ne moram,nikada i necu! Imam super restoran Staru Treshnju u komshiluku oni mi donose kuciA tebe se sorta stidi MAJMUNI SU PAMETNE ZIVOTINJE

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

Eh bre, macadamia - NIJE, kako ne shvatas? Nego do dzakceta pirinca, do nekog javorovog soka, pa onda do mesecevih mena, plime i oseke, do pravca vetra i ostalih vrlo sofisticiranih alhemicarskih mera za koje ti ne znas jer se pridrzavas onog primitivnog verovanja da telesna tezina = broj kalorija unetih - potrosenih. Kakva glupa jednacina. A zar ne bi bilo bolje dve porcije cevapa i jednu pilulicu, a? Jer, cilj je: krme u dusi a labud u telu, valjda 

- macadamia
- Aktivan član
@zmaj76
Temu na stranu, ako ti treba serija, imam ja na sve dosadašnje epizode u divx formatu (uključujući i najnoviju, 4. sezonu). Javi se na PP ako ti treba.
Temu na stranu, ako ti treba serija, imam ja na sve dosadašnje epizode u divx formatu (uključujući i najnoviju, 4. sezonu). Javi se na PP ako ti treba.

Poslednja izmena od macadamia u Sub Feb 16, 2008 7:39 pm, izmenjeno 1 put ukupno.

-
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Teshko,chovek se i u privatnom zivotu lechi od teshke depresije!Majmunche napisao:P.S. Dr. House je jedina serija koju gledam apsolutno bez propustanja na TV-u. Fenomenalan je. Kad bi ovde svratio da podeli savete sve bi se pusilo
A, znash to je serija on nije stvaran lik,ne postoj...i ni on ni ta bolnica,LA fikcija