ZAKLJUČAVANJE NUTRICIONIZMA
Moderatori: vlada99, moderato, admin
- macadamia
- Aktivan član
- Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ne znate šta je macadamia? Toliko o Vašoj opštoj kulturi. Predlažem Google kao pomoć u odgonetanju te velike misterije. Što se Vašeg ophođenja prema ostalim forumašima tiče, pogledajte malo Vaše postove samo u ovoj temi. Ne sumnjam da će osoba sa Vašim "intelektualnim nivoom" lako uočiti o čemu govorim.leajj napisao:nisam al niste na mom intelektualnom nivou pa samim tim ne zelim da gubim vreme i objasnjavam stvari koje svakako ne bi mogli da razumete. ne treba mi pretraga htela sam da vas obavestim o par clanova.
i zaista se veoma, veoma sam iznenadjena da smatrate da dajem los primer.
daj Boze da Srbija ima vise ovako losih primera u svakom vidu kao sto sam ja.
prema kome sam ja to bila uvredljiva? vi ste stavili nick macadamia koji podseca na makadam odnosno kockasto kamenje kojim su se poplocavale ulice.
ili ste vi samo drveni advokat manje inteligetnijim drugaricama?

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

Ne znate šta je macadamia? Toliko o Vašoj opštoj kulturi. Predlažem Google kao pomoć u odgonetanju te velike misterije. Što se Vašeg ophođenja prema ostalim forumašima tiče, pogledajte malo Vaše postove samo u ovoj temi. Ne sumnjam da će osoba sa Vašim "intelektualnim nivoom" lako uočiti o čemu govorim.
to za mene zaista nije misterija niti me zanima. a super su vam ti arshini vi se ponasate ko seljancura i prostakusa i to je ok a kad vam neko odgovori onda se uvredjena rospija i najstrasnije osudjujete hehehe
to za mene zaista nije misterija niti me zanima. a super su vam ti arshini vi se ponasate ko seljancura i prostakusa i to je ok a kad vam neko odgovori onda se uvredjena rospija i najstrasnije osudjujete hehehe
- macadamia
- Aktivan član
A po čemu zaključujete da moj život nije dobro organizovan?grazza napisao:Macadamia draga, ako se dobro organizujete u zivotu (sto ocito nije Vas slucaj) mozete mnogo toga da uradite, jer imate 24 sata na raspolaganju 365 dana u godini. Ako treba savet, slobodno mi se obratite, moze i na pp, bice mi drago da Vam pomognem.

Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night.

- macadamia
- Aktivan član
To za Vas, draga leajj, itekako jeste misterija. Da nije, ne biste počinili takav gaf i reč "macadamia" povezali sa "makadamom".leajj napisao:to za mene zaista nije misterija niti me zanima. a super su vam ti arshini vi se ponasate ko seljancura i prostakusa i to je ok a kad vam neko odgovori onda se uvredjena rospija i najstrasnije osudjujete hehehe
Zamolila bih Vas da mi ukažete na mesto na kome sam se ponela na način koji pominjete?

- macadamia
- Aktivan član
Zapravo, neobično bih cenila kada bi to uradili. Nađite jedno mesto u kome sam uvredila bilo kog forumaša.leajj napisao:hocete da obelezim celu ovu diskusiju od prve do seste strane? hajte molim vas! mozete vi i sami da kliknete i ponovo sve prodjete nije valjda da moram da radim copy/paste?

Po tome sto gospodjo ili gospodjice, niste zadovoljni svojim zivotom, nego sreca i uspeh Vam zavise od toga koliko cete osoba na forumu, da tako nazovem, nadmudrite recima. Draga moja, nije to svrha zivota. Jednom se zivi, treba se smejati, igradi, uzivati, a ne svadjati se i prigovarati. Pridruzite nam se na nasem sajtu, i shvaticete o cemu govorim. Uvek ste dobrodosli i Vi i svi ostali koji ste spremni da sa nama podelite radosti zivota.
Dodjite, cekamo Vas.
Dodjite, cekamo Vas.
- macadamia
- Aktivan član
Verujte, moj život je itekako ispunjen. Pogotovo smehom, naročito kada pročitam poneki post na ovom delu foruma.grazza napisao:Po tome sto gospodjo ili gospodjice, niste zadovoljni svojim zivotom, nego sreca i uspeh Vam zavise od toga koliko cete osoba na forumu, da tako nazovem, nadmudrite recima. Draga moja, nije to svrha zivota. Jednom se zivi, treba se smejati, igradi, uzivati, a ne svadjati se i prigovarati. Pridruzite nam se na nasem sajtu, i shvaticete o cemu govorim. Uvek ste dobrodosli i Vi i svi ostali koji ste spremni da sa nama podelite radosti zivota.
Dodjite, cekamo Vas.

as ipak pozivam da
Draga gospodjice, ako Vam je zivot ispunjen smehom samo kada citate postove sa ovog foruma, ja Vas pozivam da nam se ipak pridruzite, bice mi osobito zadovoljstvo da Vas naucim da se smejete i drugim stvarima i uzivate u zivotu.
- zmaj76
- Stalni član
- Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

ISUVIŠE BOLESNIKA I (NE)DOKONIH ISKOMPLEKSIRANIH SNOBOVA!!!!!!KOJIMA JE TAKO DOBRO ORGANIZOVAN ŽIVOT!!! ČOVEČE,UPROPASTIŠE SVOJE DIVNE DUGE PRSTIĆE I PROTRAĆIŠE SVOJU GENIJALNOST,TJ.MOŽDANE VIJUGE NA TAKO PRAZNE RASPRAVE!!!!
JU! JU! JU! JU! JU!

JA STVARNO ODOH,A VAMA , DRAGIM MOJIM PAMETNIM,SLATKIM GĐ-AMA,KOJE NE HODATE ULICAMA , KAO MI OSTALE ULIČARKE, ŽELIM PUNO SREĆE U NASTOJANJU DA NE BUDETE DEBELE,JER,JBG-A , IZGLEDA DA NIJE SVE U "KULTURI" , NI VAŠOJ DOVITLJIVOSTI I SPREMNOSTI DA POKUŠATE DA IZVREĐATE SVE,AL BUKVALNO SVE KOJI NE DELE VAŠE MIŠLJENJE...IZGLEDA,DRAGE MOJE, DA PATITE OD TOGA DA SE , BAR MALKICE , DOPADNETE I FIZIČKI....ŠTO IZGLEDA NE POLAZI ZA RUKOM...UPSSS....DIJETOM...

A JA ĆU ZAISTA POSLUŠATI SAVET
JASSE napisao:[
Zmajche pali bre
PA ETO,PALIM.......KISSSSSSSS!!!!!!!!!!!!