ZAKLJUČAVANJE NUTRICIONIZMA

Pitanja i predlozi vezani za ovaj forum. Ukoliko želite da otvorimo novu temu, predložite to ovde.

Moderatori: moderato, admin, vlada99

Odgovori
JASSE
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pon Jan 28, 2008 3:30 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od JASSE »

i[/quote]

Prijateljski savet: a da malo batališ ćevapčiće iz "Stare trešnje" i "daš mu ga malo" po domaćoj salati? Da nije možda u tome uzrok ta 2-4 kg? :wink:[/quote]

Ma ne umem da kuvam,a moraju valjda deca da jedu neshto kuvano,ne mogu da ih hranim mojom buckurishima,ja sam dosta visoka i vitka,ali 2-4 kg ja primetim i niko drugi,treniram 4 x nedeljno,i hranim se zdravo,a gojim se od plazma keksa :cry: na koji sam bukvalno navuchena!
Tako da nema brige- cevape i przenu hranu ne konzumiram,niti volim...
Hvala na prijateljskim savetima :wink:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 22, 2007 10:25 pm

Post od zmaj76 »

Slušaj Jasse,ja sam ovde,na ovom forumu pronašla baš dobre savete,koje mi gomila lekara,što poštovanih,što državnih i privatnih nije našla za shodno da da, i dalje se trudim da nađem vremena da čitam raznorazne teme,jer zaista ima mnogo dobrih saveta,iskustava itd. ukratko LJUDI KOJI ODVOJE VREME DA TI KOLIKO MOGU I ZNAJU POMOGNU!!!! AKO SU TO PO TEBI DOKONI,BOLESNI ILI ŠTA VEĆ TI MISLILA O NJIMA,PREISPITAJ SE , TVOJE PSIHOTIČNE IZJAVE NISU NA MESTU!!! AL,OK,TI MISLIŠ DA SI U PRAVU I RASPALJUJEŠ BEZ PARDONA,VEROVATNO SE PRAZNIŠ....I TO JE OK...nego pusti nek ima svako svoje mišljenje,srećom nam još to nije zabranjeno...kako bi bilo da sad tebe neko počne da VREĐA što voliš da gledaš ili radiš nešto...razmisli malo,idi pod hladan tuš pa se vrati,ili popij neki sedativ...
grazza
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 14, 2007 12:56 pm

Post od grazza »

E moje majmunce, da ne kazem Cita. Ja ti se necu puno predstavljati, posto si u dusi psiholog iscitaj moje postove, recice ti se samo. Rodjena sam u veoma poznatoj beogradskoj porodici, osnovnu skolu zavrsila u Svedskoj, i mogu ti reci da sam jela od ptice mleko kada si ti jos piskila u pesku. Radim veoma odgovoran posao u jednoj stranoj banci, itd itd i prema tome, nemoj molim te da gubis vreme i da pricas o nama, nego idi i gledaj film o Tarzanu i Dzejn, a ako pazljivo budes gledala, mozda nesto i naucis.
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

grazza napisao:E moje majmunce, da ne kazem Cita. Ja ti se necu puno predstavljati, posto si u dusi psiholog iscitaj moje postove, recice ti se samo. Rodjena sam u veoma poznatoj beogradskoj porodici, osnovnu skolu zavrsila u Svedskoj, i mogu ti reci da sam jela od ptice mleko kada si ti jos piskila u pesku. Radim veoma odgovoran posao u jednoj stranoj banci, itd itd i prema tome, nemoj molim te da gubis vreme i da pricas o nama, nego idi i gledaj film o Tarzanu i Dzejn, a ako pazljivo budes gledala, mozda nesto i naucis.
Grazzo kraljuuuuuuuuuu :D :D :D
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

grazza napisao:E moje majmunce, da ne kazem Cita. Ja ti se necu puno predstavljati, posto si u dusi psiholog iscitaj moje postove, recice ti se samo. Rodjena sam u veoma poznatoj beogradskoj porodici, osnovnu skolu zavrsila u Svedskoj, i mogu ti reci da sam jela od ptice mleko kada si ti jos piskila u pesku. Radim veoma odgovoran posao u jednoj stranoj banci, itd itd i prema tome, nemoj molim te da gubis vreme i da pricas o nama, nego idi i gledaj film o Tarzanu i Dzejn, a ako pazljivo budes gledala, mozda nesto i naucis.
Zaista sam zapanjena! Krajnje kreativan,konstruktivan savet od jedne školovane,načitane,emancipovane,svetske gospođe,odrasle u poznatoj Bg porodici! Zaista nema šta da se doda! Ah,jadni mi malograđani...vrsta koja izumire... :-? i piški u pesku,dok su drugi rasli piškeći u zlatne wc šolje...
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

Zaista sam zapanjena! Krajnje kreativan,konstruktivan savet od jedne školovane,načitane,emancipovane,svetske gospođe,odrasle u poznatoj Bg porodici! Zaista nema šta da se doda! Ah,jadni mi malograđani...vrsta koja izumire... :-? i piški u pesku,dok su drugi rasli piškeći u zlatne wc šolje...
JASSE
Stalni član
Stalni  član

Post od JASSE »

zmaj76 napisao:Slušaj Jasse,ja sam ovde,na ovom forumu pronašla baš dobre savete,koje mi gomila lekara,što poštovanih,što državnih i privatnih nije našla za shodno da da, i dalje se trudim da nađem vremena da čitam raznorazne teme,jer zaista ima mnogo dobrih saveta,iskustava itd. ukratko LJUDI KOJI ODVOJE VREME DA TI KOLIKO MOGU I ZNAJU POMOGNU!!!! AKO SU TO PO TEBI DOKONI,BOLESNI ILI ŠTA VEĆ TI MISLILA O NJIMA,PREISPITAJ SE , TVOJE PSIHOTIČNE IZJAVE NISU NA MESTU!!! AL,OK,TI MISLIŠ DA SI U PRAVU I RASPALJUJEŠ BEZ PARDONA,VEROVATNO SE PRAZNIŠ....I TO JE OK...nego pusti nek ima svako svoje mišljenje,srećom nam još to nije zabranjeno...kako bi bilo da sad tebe neko počne da VREĐA što voliš da gledaš ili radiš nešto...razmisli malo,idi pod hladan tuš pa se vrati,ili popij neki sedativ...
Zmajche pali bre :wink:
Korisnikov avatar
zmaj76
Stalni član
Stalni član

Post od zmaj76 »

JASSE, skroz si u pravu,odo da gledam sf filmove i serije,bar ću nešto pametno naći tamo...a ne da čitam postove kojekakvih snobova i isfrustriranih neurotičara...srećno sa dijetama... a da, kad smo već kod toga,ja jedem sve od kad znam za sebe i imam extra liniju,možda je u glavi stvar...... :D
Jefimija
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Apr 17, 2007 2:58 pm

Post od Jefimija »

.h
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

DA LI SU MAJMUNCINE, ZMAJEVI I PUTOPOKRIVACI DA NE KAZEM ULICARKE OSTALE NEGATIVNE BUDALE SKAPIRALE DA JE OVO FORUM KOJI SE TICE PREDLOGA I ZAMERKI NA SITE ILI FORUM A NE DA NAM POKAZUJU SVOJE IDIOTLUKE I RASPRAVE DOSTOJNE PIJACNIH PRODAVACA IZ ZABITIJIH KRAJEVA I VRSKIH CUKA?

SLOBODNO MI SE OBRATITE DA VAM OBJASNIM OSNOVE LEPOG I PRISTOJNO PONASANJA.

MORAM DA SE DEREM I PISEM VELIKIM SLOVIMA DA BI DEBILI KAO VI RAZUMELI!
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

leajj napisao:DA LI SU MAJMUNCINE, ZMAJEVI I PUTOPOKRIVACI DA NE KAZEM ULICARKE OSTALE NEGATIVNE BUDALE SKAPIRALE DA JE OVO FORUM KOJI SE TICE PREDLOGA I ZAMERKI NA SITE ILI FORUM A NE DA NAM POKAZUJU SVOJE IDIOTLUKE I RASPRAVE DOSTOJNE PIJACNIH PRODAVACA IZ ZABITIJIH KRAJEVA I VRSKIH CUKA?

SLOBODNO MI SE OBRATITE DA VAM OBJASNIM OSNOVE LEPOG I PRISTOJNO PONASANJA.

MORAM DA SE DEREM I PISEM VELIKIM SLOVIMA DA BI DEBILI KAO VI RAZUMELI!
Ako smem da primetim, oni koji se ponašaju nedolično i nepristojno su upravo oni koji se nalaze "ugroženim" našim sugestijama da je Nutricionizmu potreban stručan moderator.

Iskreno, Leajj, dajete izuzetno loš primer forumaške komunikacije. Kao moderator na nekim drugim forumima, mogu samo da Vas uputim da bi zbog količine uvreda i Vašeg načina ophođenja prema ostalim forumašima, na svakom iole organizovanijem forumu "popili" ban. Međutim, nedostatak kvalitetne moderacije na doktor.rs je primetan, i to ne samo na Nutricionizmu, već i na celom forumu. Vaš prethodni post je najbolji dokaz za tu tvrdnju.

PS Koliko vidim, odustali ste od pretrage Zakona koji ste mi juče spomenuli?
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

Leaj ti bas ljuta, a zmajceku ja ne piskim u zlatnoj WC solji, ali ne ispravljam ni tudje krive drine. Gledam svoja posla i ne ne ubijam vreme po kojekakvim sajtovima nego u slobodno vreme idem u pozoriste, sviram klavir i vidjam se sa prijateljima. Probaj nesto od svega toga, umesto sto vezbas mozdane vijuge na sajtovima i ti i tebi slicni.
grazza
Stalni član
Stalni član

Post od grazza »

ah zaboravim da primetim mozda je krivo ono >jedem sve> pa ja bas ne jedem sve, biram. :lol:
leajj
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 06, 2007 3:31 pm

Post od leajj »

nisam al niste na mom intelektualnom nivou pa samim tim ne zelim da gubim vreme i objasnjavam stvari koje svakako ne bi mogli da razumete. ne treba mi pretraga htela sam da vas obavestim o par clanova.

i zaista se veoma, veoma sam iznenadjena da smatrate da dajem los primer.

daj Boze da Srbija ima vise ovako losih primera u svakom vidu kao sto sam ja.

prema kome sam ja to bila uvredljiva? vi ste stavili nick macadamia koji podseca na makadam odnosno kockasto kamenje kojim su se poplocavale ulice.

ili ste vi samo drveni advokat manje inteligetnijim drugaricama?
Korisnikov avatar
macadamia
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Sep 13, 2005 8:14 pm

Post od macadamia »

Grazza, već smo shvatili da spadate u "creme de la creme" BG elite, da govorite strane jezike, svirate klavir, živite ispunjen život i pijete "od ptice" mleko. Pa opet, pored svih silnih obaveza koje imate, našle ste vremena da za 2 meseca boravka na forumu napišete postova više od dobrog dela onih koje kritikujete.
Slika
Never, under any circumstances, take a sleeping pill and a laxative on the same night. :)
Odgovori