ne razumem se u strucnu terminologiju, pogotovo ne u vezi tumora koze (moj tumor je bio na drugom mestu), ali mi se cini da je vasa situacija daleko od bezizlazne! tumor vam je bio vrlo mali, ako sam dobro procitala, nemate metastaze na jetri, doktori su vas otpustili sa savetom da se cesto kontrolisete (meni to zvuci kao da se cesto kontrolisete da se preduprede neka nova javljanja bolesti, znaci vi ste za sada zdravi ), cemu onda takav stav? znate, meni su doktori na konzilijumu rekli da sam ja IZLECENA i ja uopste ne sumnjam u to! ni jednog trenutka se nisam ljutila na Boga, bila ogorcena, pitala se zasto ja...zasto bilo ko? naprotiv! ja sam shvatila da sam sama svojim nacinom zivota doprinela da moje telo dozivi crvenu fazu, nakon toga samo sam mogla da zahvalim Bogu sto mi je dao da na vreme otkrijem da je neprijatelj tu! budite srecni jer vam je tumor bio operabilan, da su vas otpisali, ne bi vas operisali i ne bi vam savetovali da se cesto kontrolisete! to su i meni rekli, a smatraju me izlecenom! ne znam zasto vi pitate za vidatox i ostale lekove? sta su vam doktori rekli na kontrolnom konzilijumu? covek posle takvih operacija mora da zna sta je uradjeno i da li je operacija imala efekta. cini mi se da u vasem slucaju doktori veruju da ste vi dobro, a vi verujete da ste i dalje bolesni! ono sto vi do sledece kontrole mozete da uradite jeste da promenite ishranu, da ocistite okruzenje od osoba koje vam ruse energiju (verujte, ne treba da vas je briga sta ce oni misliti, vi ste sada najvazniji), da mislite kao da ste bolovali od jaceg gripa, kao i da je on sad proslost i da se nadate samo najboljem... osim toga, citajte, istrazujte, rak je dobro poznata bolest, samo je bitno oruzje koje biramo u borbi protiv njega! ljudi kazu da se izleci obavesten covek! dato vam je da na vreme saznate da ste bolesni i treba da budete srecni zbog toga! moj otac je za dva meseca otisao, sa 48 godina! nazalost, nije imao sansu... vi i ja je imamo! imam 33 godine, ne znam za vas, ali ja cu se potruditi da moju iskoristim! nadam se i verujem da cete i vi! puno,puno pozdrava i pozitivne energije vam saljem!