Због веома дрског напада на мене, био сам приморам да обратим пажњу на неке текстове и открио сам превару. Члан Bokily се додатно регистровао под именом Bobilica који користи да мене неаргументовано напада, а при томе износи неистине о себи, тобоже се бринући за форумаше.
Молим форумаше да погледају теме и прокоментаришу мој закључак. "Мало" је погрешила приликом логовања на форум. Или је за један дан постала експерт за онкологију.
Прво је написала ово:
Bobilica je napisao:
Postovana,
ja slusam onkologiju tek iduce godine, tako da Vam ne mogu mnogo pomoci, ali videla sam da clanica Bokily jako lepo tumaci ovakve nalaze, nadam se da ce ona videti Vasu temu.
Svako dobro!
Омах потом следи ово:
Bokily je napisao:
Odgovor na podforumu onkologija.
Read more:
pitanja-odgovori/karcinom-dojke-t50109.html#p333799А сутрадан:
Bobilica je napisao:
TNM klasifikacija govori o prosirenosti tumora. U toj skracenici T oznacava sam primarni tumor. N oznacava da li su i u kojoj meri zahvaceni limfni cvorovi a M oznacava prisustvo metastaza, pritom bi M0 (kao kod Vas) znacilo da nema prisutnih metastaza, a M1 da su prisutne.
Sa desne strane je izvadjeno 16 limfnih cvorova od kojih je jedan bio zahvacen procesom.
E sad, ja ne razumem kako je utvrdjeno da nema metastaza ako nije radjen ni CT, ni MR.
Detaljnije ce Vam objasniti neko strucniji.
Read more:
onkologija/obostrani-karcinom-dojke-god-molim-odgovor-t50057-15.html#p333969