Tumor testisa - operisan
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
- Slavko_slavko
- Stalni član
- Pridružio se: Sre Jun 24, 2009 1:51 pm
Re: Tumor testisa - operisan
dakle stigli su rezultati,isti su kao i u maju 2010...ako neko zeli da procita mogu prekucati rezultat pa da vidite...dakle stanje je stacionarno,postoje dva povecana limfonodusa paravertebralno levo u nivou Th12 i L1 korpusa...ici cemo kod hirurga iduce nedelje jer je na godisnjem odmoru da pogleda rezultate pa da da svoje misljenje...
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Napisi sta ti je hirurg rekao i sta je dalje predlozio !!!
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
- Slavko_slavko
- Stalni član
ok,mada hirurg je vec skoro godinu dana istog misljenja,nije kao onkolozi koji menjaju misljenje kako im dune vetar i kako kad na koju nogu ustanu...dobicete misljenje sutra ili prekosutra... 

- Slavko_slavko
- Stalni član
bili smo danas kod hirurga i kaze da se to i dalje prati,magnetna za 4 meseca i to bi bilo to...kaze da mu ne pada na pamet da me opet secka jer je operacija kompleksna,pored toga nema sigurnih pokazatelja rest tumora a i retrogradna ejakulacija je prisutna pa ne bi da me ostavi jos i impotentnog...pricali smo i o ugradjivanju proteze,dakle silikonskog testisa i on je rekao da pricekamo i da ce posle to srediti,da idem na magnet pa da posle toga i o tome popricamo,samo ne znam da li cemo uspeti jer ja u decembru punim 18 godina tako da...eto,sve je ok... 

- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
bas mi je drago 

Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
Takodje 

- Slavko_slavko
- Stalni član
hvala,hvala...
imam srecu pa me leci normalan doktor,drugi su odavno hteli da me kasape po drugi put...