Hvala na pomoci...

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
sta misls kako bi estetski izgledala ta nadogradnja, pa to ne bi nikad moglo da izgleda niti funkcionise kao prava kozica, zato je to nesto sto nema smisla ni raditi, ne razmisljaj o tome jer za tim nema apsolutno nikakve potrebe! sto se tice odnosa moci ces da radis sve, ali bas sve, i to bez ikakvih problema, znaci neces u tehnickom smislu biti uskracen, kao sto si i naveo koliko ljudi na svetu ima i najnormalnije zive i uzivaju...a sto se tice devojaka, mozda ce im to biti i egzoticno posto je to relativno redje u nasoj sredini...ali i nije tako retko kao sto ti mislis!glavonja napisao:a za tu nadogradnju....Nzm, jos je to meni sve novo, pa razmisljam kako ce neka devojka da reaguje na to, pa kako cu, sta cu....
ali opet vise od pola sveta zivi sa tim, nisam bas primetio da se zale ili da nmg nesto sto neobrezani mogu
sa normalnom kozicom trebalo bi da ide glatko! ako se kozica lako svlaci i glavic normalno izlaze dodiru onda se smanjuje preosetljivost, a to je bitno i za seksualni odnos, da nema nikakvih oroblema sa kozicom...ako postoji problem, naravno pravac urologu!komma napisao:Kad je u erekciji isto mogu skoro u potpunosti da prevuchem kozicu,ali to ne ide bas glatko. i opet se javlja ta osjetljivost![]()
ako je problem iskljucivo u frenulumu onda se moze pokusati sa frenulotomijom, ali ako postoji i problem tesne kozice onda je tu najbolje (zapravo jedino pravo) resenje obrezivanje...treba pogledati frenulum i videti kakva je situacija i odluciti da li vredi pokusavati frenulotomiju ili je ipak pravi izbor odmah obrezivanje...fantomas napisao:Na moje pitanje da li moze da se radi frenektomija, on je rekao da je to "zamazivanje ociju" i da je jedino pravo resenje obrezivanje.
Moje pitanje je da li je to stvrano tako(citao sam na forumu ljudi kazu da im je frenektomija pomogla, da li svima?) i da li je bolje resenje obrezivanje.
Konačno nešto pametno!brksi napisao:Definitivno treba da promenis lekara. Covek jeste donekle u pravu kad kaze dac je to zamazivanje ociju, jer kasnije mogu proisteci razne komplikacije funkcionalne i kozmeticke.
MEDJUTIM kao gospodar svog tela ti imas pravo da biras sta ces da radis ne mora da znaci da ce kod tebe biti komplikacija bilo koje vrste, te treba pokusati sa na primer samo frenuulotomijom (uklanjanjem puknutog frenuluma) ili krpljenjem tog postojeceg, pa ako to ne da rezultate onda obrezivanje.
Taj lekar spada u one koji nece da se bakcu pa odmah radikalno zato treba da ga promenis.
Kod mene je situacija obrnuta iz licnih razloga, a uskladu sa svojim celokupnim zdravstvenim stanjem htedoh totalnu cirkumciziju, a uradise mi postedno zamazivanje ociju....... nisam zadovoljan i muku mucim ko ce sad da me operise. Al' k'o sto rekoh ne mora da znaci da ce kod tebe biti tako...... glavu gore i neustrucavaj se suprotstavljanju lekarima.
Nisi nam napisao koliko imaš godina.komma napisao:meni se cini da imam ovo.imam osamnaest godina,kozica mi uvijek potpuno prekirva glavic. kad penis nije u erekciji mogu da je prevuchem,ali to izbjegavam zbog velike osjetljivosti glavica. Kad je u erekciji isto mogu skoro u potpunosti da prevuchem kozicu,ali to ne ide bas glatko. i opet se javlja ta osjetljivost![]()
ako moze neko da me posavjetuje,i zanima me kako ce se ova situacija reflektovati na seksualne odnose