Jel moguce da je deo reza gde je usivano urastao? Da se podvukla kozica u ranu i zaraslo sa ranom
Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija
preosetljiv je.. zato sto imas previse receptora na glavicu, ja kada sam se obrezao...trenje nisam ni osetio. jer imam manjka receptora.. nisam imao problema sa tim... navicices se na to trenje.. treba mu malo vremena jbg...opusti se samozacaranikrug napisao:Ne kontas. Ja sam operisan. Ali glavic je preosetljiv. Pa me zanima kako to resiti na najlaksi nacin i da li brufen pomaze prilikom bola izazvanog pipanjem glavica
brate al si ti opsednut, cuti brate i sacekaj da zaraste rana.. sta svaki minut postavljas debilna pitanja...Janjak napisao:Ima li netko problem pri bavljenju sportom ili trcanju da se neki dio glavica ili koze zacrveni? Evo ja sam danas malo intenzivnije to napravio i zacrvenio mi se tocno dijelic koji se tare o donji ves..
ma ok, ali previse se tripujes oko toga... pusti to ... zasrasce... ja ti iz mog iskustva govorim, posto je meni obrezivanje radjeno u opstoj anesteziji..bio sam uspavan.... kada sam se probudio posle nekih pola sata, jer intervencija je trajala 5-10 minuta plafon... znaci budim dizem onu belu posteljinu vidim gace na sebi... izdigao gace vidim penis zavijen u zavoju...posle 5 minuta dodjem ti ja sebi od anestezije... pravac wc .. skinem zavoj , interesovalo me kako izgleda.... kada sam skidao zavoj ocekivao sam krv... skinem ti ja zavoj,, nema krvi nema koze... samo konci... i blago blago peckanje... vratim zavoj... sacekao urologa... dosao je.. reko jel treba neka mast nesto, bilo sta da mazem.. kaze ma kakva mast... kad dodjes kuci skini zavoj i dodji za 2 nedelje na kontrolu..i tako bude... znaci bukvalno taj dan kad me je obrezao... bukvalno taj dan sam mogao sve da radim... da trcim da radim cucnjeve, sklekove vozim bickli... sve zivo... nesta tu mene nije bolelo niti sam ja ista osecao... samo blago blago peckanje... i posle 3,4 sata nestalo je to peckanje.... i tada vise nista nisam osecao... cak i kada sam dodirivao konce i pritiskao... nista ti ja brate tu nisam osecao... koliko je proslo od tvoje intervencije ?Janjak napisao:Oprosti, nije mi to bila namjera, nego ne znam sta je normalno sta nije i koliko vremenskog perioda teba za neke stvari,ocito neka navikavanja nemogu preko noci ici .
ma sta se tripujes... ne mozes da se povredis.. samo furaj samo gurajJanjak napisao:sve ja razumijem sto pises ali stvar i je u tome sta je svaki slucaj ovdje ocito pojedinacan i nijedna osoba nije ista i ne osjeca jednake bolove, smetnje ili ostalo..ti ocito nisi osjecao bolove i to je odlicna stvar,jedina zajednicka stvar s mojim slucajem je ta da ni ja nisam previse mazao ili stavljao kojekakve pripravke,kao ni ti.
od intervencije je proslo 3ipo mjeseca, jos me smeta na dodir ona kozica iznad savova i bas jucer nakon malog treninga kosarke od 15 minuta mi se zacrvenilo i svrbuckalo kao i dio glansa..ocito na trenje o donji ves jos reagira.
Ja cu ti pokusat odgovorit, ne trebas se sekirat jer mislim da je to vecina imala, al ja osobno cu ti rec da je i meni tako bilo i jos uvijek jest ,tek mi se dosta povuklo nakon 2ipo mjeseca a sad nakon 4 mjeseca jos i vise, iako je jos malo "nabubreno" i crveni se, al kontam da vrijeme lijeci sve pa tako i to, daj si vremena koliko god treba, individualno je sve to.Resto napisao:Imao sam obrezivanje pre 4 dana, Zanima me, posto imam neki prsten mesa ispod glavica jel je to normalno i jel ce to da se povuce, stvarno ruzno izgleda