Obrezivanje, postoperativni oporavak

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

Odgovori
obrezan666
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Mar 31, 2025 2:46 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Obrezivanje, postoperativni oporavak

Post od obrezan666 »

Pozdrav, obrezan sam pre 4 sedmice, konci su svi spali,neke sam sam skinuo, ostale su ranice koje ce zarasti za dva dana, ali imam problem kad sam u erekciji sa kozicom, koja kao se ne moze dovoljno rastegnuti prema dole, pa mi je i sam penis 2-3cm kraci i sam glavic je max zategnut prilikom navlacenja kozice prema dole, takodje osecam neku minimalnu bol prilikom tog navlacenja, naravno ovo sve dok je penis u erekciji. Da li je neko imao slicna iskustva i da li ce to proci???
Vili91
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jun 03, 2025 2:35 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9

Re: Obrezivanje, postoperativni oporavak

Post od Vili91 »

Pozdrav svima.
Zbog relativne fimoze odlučio sam se na obrezivanje u 33 godini. Intervencija je rađena 08.05. na privatnoj klinici u Novom Sadu. Sve je prošlo bez nekih većih problema.
Sa leve strane imam potkoznu kvržicu, nazovimo je tako jer ne znam kako bih opisao, primetna je i u erekciji i smeta mi. Nelagodnost koju ponekad osetim je upravo sa te strane, pa se pitam da li je neko imao sliclčno iskustvo?
Planiram da posetim doktora kojo je operisao ali dajem rok još nedelju-dve u nadi da će se ta kvržica povući.
Odgovori