Као што сам рекао у понедељак сам оперисан. Што се тиче болова, нисам их имао скоро уопште. Пре операције сам добио диклофен који има дуго дејство па први дан ни после операције све до ноћних ерекција нисам имао никакав бол.
У уторак ујутру ми је промењена газа завој или како се већ зове, речено ми је да је то вече скинем и да почнем са лаганим туширањем, водаи сапун, ништа више. Мало је необично то прво туширање.
Среда ујутру и увече туширање. Нема болова, не пијем ништа од антибиотика итд, с тим што сам узео octanisept спреј и наносио 3 пута дневно плус два пута туширање. Приметио сам то вече нешто жућкасто са леве стране.
Четвртак исти као среда.
У петак сам отишао да питам за ово жућкасто јер је почело да ме плаши. Доца је рекао да изгледа све одлично а да је ово што ме је бунило нормална реакција организма на рану и да немам разлога за бригу.
Данас је већ боље, и то изгледа јер сам смањио употребу спреја који изгледа да мало успорава зарастање.
То је за сада то, надам се да је неком од помоћи. Ако има питања ту сам.
Болова нема , није их ни било. Иритирају конци, мало и длачице које су сада најгоре дужине после предоперативног бријања и иритира мало део кожице који је ушивен испод френулума. због тих ствари још увек лешкарим мада могу да се крећем по стану и ишао сам на контролу без некох проблема. Ноћне ерекције су вероватно најгори део опоравка и да нема њих ово би заиста био за сада један лак опоравак.
Ако некога још нешто интересује, ту сам.