Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
pa ne pijem ih jos kazem ti...Prekosutra idem na test...PO DRUGI PUT....nadam se opet negativnom...Ma kontraidikacije od ovih antibiotika su prilicno grozne...razara sluzokozu...peckanja razna....gljivice....mozda i osipi po kozi....u ha
qwerty napisao:pa ne pijem ih jos kazem ti...Prekosutra idem na test...PO DRUGI PUT....nadam se opet negativnom...Ma kontraidikacije od ovih antibiotika su prilicno grozne...razara sluzokozu...peckanja razna....gljivice....mozda i osipi po kozi....u ha
Da li si se izlečio? Predpostavljam da si bio negativan na test čim se ne lečiš više.
Da li si pio Sumamed? Ja sam kupio kutiju koja ima 3 film tablete Suameda od 500mg - AZITHROMYCIN.
Terapija je odjednom uzeti 2x500mg ujutru 1 sat pre doručka i to je to.
Da li je neko primetio da se simptomi pojavljuju svake 3 nedelje.
Ja sam počeo da pišem kada mi se pojavljuje crvenilo na vrhu glavića i mislim da to ima veze sa Chlamydiom. Mislim da tada treba uzeti lek.
Problem:
Lecio sam uspesno hlamidiju ( nakon 3 meseca konzumacije antibiotika)
pre 2god. pre 10-ak dana pojavila se krv u spermi i pri prvom mokrenju nakon odnosa, uradio sam bris uretre i test na hlamidiju,ureaplasm-u i mycoplasm-u je negativan.
Sta jos moze biti uzrok krvi u spermi ?
Moje hlamidije više nema... Posle tri pozitivna testa (a pila sam 3 standardne terapije za nju: runac, dovicin, hemomicin, pa visiren, pa klindamicin i sumamed), evo konačno negativan test - PCR. Neverovatno je to što ovaj put nije lečena hlamidija, već jaka urinarna infekcija uzrokovana e. coli sa palitreksom i ciprocinalom. Na ove lekove je inače srednje osetljiva, ali u mom slučaju je delovalo! Srećno svima.
Pozdrav svima!Molim vas za hitan odgovor!
Naime,moja,sad već bivša, devojka i ja bolujemo od hlamidije već dugo vremena.Već skoro godinu dana se lečimo antibioticima(i to vrlo jakim).Danas mi je prepisana nova terapija od mesec dana gutanja antibiotika .Moji poslednji rezultati su pozitivni(DIF metoda),ali u nalazu piše "granični preparat".To je pisalo i prethodna 2 testa.Ona je radila cervikalni bris 26.1.2006. i nalaz joj je bio negativan(0,18 referentne vrednosti(neg <0,29 gr. 0,29-0,34 poz.>34)).I svi ostali rezulatati testa(bris) su joj bili negativni.Za to vreme smo koristili kondome tokom odnosa.Ali,avaj,tokom jednog odnosa nam je pukao kondom.Ona je ove nedelje radila test PCR metodom (urin) i treba da sačeka rezultate za dve nedelje.Interesuje me,ako joj i sad rezultat bude negativan ,kako se može znati da li se hlamidija zadržala u genitalnom delu?
Molim vas za brz odgovor!(Ne želim da joj hlamidija bude najveća "uspomena" od mene)