Lecena hlamidija,peckanje i drugi simptomi!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

qwerty
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Mar 15, 2005 11:27 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

ne,ne

Post od qwerty »

ma kakvi covece.....samo kondom :(
a sa kondomom ide i apstinencija....lako pucaju narocito tanki....tako da pastinencija je najbolja....uzas...ali mora se izleciti!
vviktor
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 3:07 pm

Lečenje Chlamidije

Post od vviktor »

Ja se lečim od Chlamidije već duže od 6 meseci. Koristim 4 naša antibiotika.
Hemomicin 2x250mg 3 dana
Ciprocinal 2x250mg 10 dana
Doxiciklin 2x100mg 10 dana
Runac 2x1 tableta 10 dana

Rezultate sam primetio tek kada sam počeo da koristim čajeve.

Treba da idem na kontrolu da proverim šta sam uradio. Dosta mi je svega.

Qwerty kakvi su rezultati sa tim tvojim nemačkim antibioticima?
qwerty
Novi član
Novi član

hey

Post od qwerty »

pa treba da pocnem da ih pijem za par dana....tako da ne znam jos uvek...Reci mi koje cajeve koristis? ...Takodje sam pio sve zive moguce tablete za jacanje imunog sistema...evo prolazi i 4 nedelja pa cemo videti kakvu terapiju ce mi prepisati doktor sa ovim nemackim antibiotikom....obavesticu te....pisi...
vviktor
Novi član
Novi član

Lečenje Chlamidije

Post od vviktor »

qwerty napisao:pa treba da pocnem da ih pijem za par dana....tako da ne znam jos uvek...Reci mi koje cajeve koristis? ...Takodje sam pio sve zive moguce tablete za jacanje imunog sistema...evo prolazi i 4 nedelja pa cemo videti kakvu terapiju ce mi prepisati doktor sa ovim nemackim antibiotikom....obavesticu te....pisi...
Pazi ovo za caj uzmi sa rezervom. Ipak sam ja zajedno pio i caj i lekove.
U pitanju je:
ovo piše na kutiji:
BILJNA APOTEKA "JAGODA" Beograd, Vojvode Đurovića 4
telefon 475-551
a kupio sam u Zrenjaninu u nekakvoj biljnoj prodavnici.
Od te firme sam koristio 2 proizvoda:
biljna mešavina protiv upale prostate
biljna mešavina uvin čaj

I jedna i druga mešavina imaju 6-7 različitih travuljina. Kuva se 1,5l na dan pa piješ ceo dan. Između praviš pauzu i tako.

Evo istorije lečenja.

Testiranje je svaki put rađeno Chlamidija LPS-antigen iz brisa iz mokraćnog kanala (gurne štapić za uši pa malo zavrne) :o

1. test ++ (rađen 22. 12. 2005.)
terapija 4 leka 33 dana
10 dana pauza
2. test ++
terapija 4 leka 33 dana
10 dana pauza
svo vreme čajevi kutija UVE mešavine pa kutija mešavina za upalu prostate
3. test -+
terapija 4 leka 33 dana
10 dana pauza
4. test preskočio muka mi od testiranja
uz konsultaciju sa lekarom terapija 2 leka 13 dana
čajevi
pauza
čajevi
išao malo na more u Igalo (nema veze sa lečenjem)
sad se oštrim da idem na testiranje.
Plašim se svega. A najviše se plašim da opet dobijem ++ pošto više nisam pod dejstvom lekova. :cry:

Od jesenas imam novu devojku. Zbog nje sam i otišao na testiranje. Inače nisam osećao nikakve neprijatnosti, nego sam hteo da budem čist zbog predhodne veze. I eto na žalost bio u pravu.
Inače od kada znam za sebe koristim kondom i imao sam seksualni kontakt do sad u životu samo sa 2 osobe predhodnom devojkom i sadašnjom devojkom.

Devojka je išla kod ginekologa i ova joj je savetovala da krenemo sa pravljenjem dece pošto imamo dosta godina (73. i 74.) Ja sam to pozdravio, međutim devojka se uplašila od svega. Sada je već prošlo 3 - 4 meseca. Mi smo svo vreme imali redovan seks uz upotrebu kondoma.

Ja sam rešio da se izlečim i da pravim decu a ne znam kako. :cry:

Eto malo sam se isplakao. Sad mi je lakše. :(
vviktor
Novi član
Novi član

Re: hey

Post od vviktor »

Zaboravio sam da kažem da se zubarka zaprepastila kako su mi zubi u lošem stanju. Redovno idem već 6-7 godina kod iste zubarke i obično nisam imao problema sa zubima. 1 blomba godišnje.
Sada se zubarka zaprepastila kada je videla da ima da mi radi 3-4 zuba.
Kaže da se antibiotici vezuju za kalcijum.

E još jedna zanimljivost. Devojkina ginekologica je rekla da je Chlamidija neizlečiva i da zbog toga ne treba da čekamo da se ja izlečim nego da odmah krenemo sa pravljenjem dece. Verovatno očekuje da ću imati problema sa plodnošću iliti kako li se to već kaže.
qwerty
Novi član
Novi član

hey...

Post od qwerty »

ma daj hlamidija jeste izleciva...zaboga...Mi smo prosli tek prvu terapiju....naravno nasim antibioticima...Mislim, to jest, siguran sam da je josh u nama....Slusaj sada....treba napraviti dovoljno veliku koncentraciju antibiotika po nekima....3-4 terapije....i tako dalje....Na preporuku doktora koji me leci...narucio sam nemacke antibiotike i platio kutiju po 20 ojra...2 za mene 2 za devojku....Za neki dan pocinjem terapiju sa tim antibioticima pa cemo videti kakve rezultate ce dati....ja se iskreno nadam da ce biti bolji i efikasniji...Inace postoje nus efekti i pojave od preterane doze prokletih antibiotika...ko zna sta sve....alergije, peckanja pri mokrenju....ne znam sta ne...uhhhhhh.....muka mi je od svega....
Iskreno....pio sam Santegal,ehinacea,oligovit....sve su to imunoloske strukture....kupi ih....Ja se nadam da ce ovaj "svabski" lekic dati bolje rezultate....Boga molim bre!

p.s.
Narucio sam ih jer mi je doktor inace nacelinik odeljenja za "blabla" u mom gradu rekao da se edna njegova rodjaka izlecila putem tog nemackog Azytromicina....tj naseg hemomicina....
Ok....eto to je to.....pisi i dalje....ostacemo u kontaktu....

Inace....Doktori prepisuju razlicite terapije, nisu dovoljno informisani obrazovani sta god.....inace izlecivo je....pisi.....bye
qwerty
Novi član
Novi član

hey...

Post od qwerty »

ma daj hlamidija jeste izleciva...zaboga...Mi smo prosli tek prvu terapiju....naravno nasim antibioticima...Mislim, to jest, siguran sam da je josh u nama....Slusaj sada....treba napraviti dovoljno veliku koncentraciju antibiotika po nekima....3-4 terapije....i tako dalje....Na preporuku doktora koji me leci...narucio sam nemacke antibiotike i platio kutiju po 20 ojra...2 za mene 2 za devojku....Za neki dan pocinjem terapiju sa tim antibioticima pa cemo videti kakve rezultate ce dati....ja se iskreno nadam da ce biti bolji i efikasniji...Inace postoje nus efekti i pojave od preterane doze prokletih antibiotika...ko zna sta sve....alergije, peckanja pri mokrenju....ne znam sta ne...uhhhhhh.....muka mi je od svega....
Iskreno....pio sam Santegal,ehinacea,oligovit....sve su to imunoloske strukture....kupi ih....Ja se nadam da ce ovaj "svabski" lekic dati bolje rezultate....Boga molim bre!

p.s.
Narucio sam ih jer mi je doktor, inace nacelnik odeljenja za "blabla" u mom gradu, rekao da se jedna njegova rodjaka izlecila putem tog nemackog Azytromicina....tj naseg hemomicina....
Ok....eto to je to.....pisi i dalje....ostacemo u kontaktu....

Inace....Doktori prepisuju razlicite terapije, nisu dovoljno informisani obrazovani sta god.....inace izlecivo je....pisi.....bye
qwerty
Novi član
Novi član

negativan...

Post od qwerty »

hah....prvi nalaz negativan....ali ne radujem se...nikad se ne zna....do treceg...
vviktor
Novi član
Novi član

Re: negativan...

Post od vviktor »

qwerty napisao:hah....prvi nalaz negativan....ali ne radujem se...nikad se ne zna....do treceg...
Znači nisi ni pio ovo nemačke antibiotike?

Kad radiš sledeći test?
qwerty
Novi član
Novi član

hey

Post od qwerty »

PA....za 3 nedelje majku mu....3, 3 1/2...hm hm hm
vviktor
Novi član
Novi član

Re: hey

Post od vviktor »

qwerty napisao:PA....za 3 nedelje majku mu....3, 3 1/2...hm hm hm
Evo ja sam išao na bris i opet imam ++ kao na početku lečenja.
A samo sam se malo opustio. Popizdeo sam bio od tih lekova i napravio sam malo dužu pauzu i gle sranja.
A ozbilno sam se lečio 3 ture 33 dana lekovi 10 dana pauza + 13 dana lekovi i sada napravio malo veću pauzu i gle sranja.
Zanimljivo je da bris bude malo žućkast. Kada sam imao samo jedan + onda nije bio žućkast.
Zanimljivo je još da nemam nikakve simptome osim što me strašno boli kada pišam posle brisa (taj dan). :cry:
vviktor
Novi član
Novi član

Re: negativan...

Post od vviktor »

qwerty napisao:hah....prvi nalaz negativan....ali ne radujem se...nikad se ne zna....do treceg...
Koliko sam ukapirao ti si imao jedan pozitivan nalaz malo si pio antibiotike i odmah imao negativan nalaz.

Molim te napiši mi terapiju i dinamiku lečenja.
Da li si nešto koristio od čajeva?
Da li si trošio alkohol pre nego što si otkrio da imaš Chlamidiju?
Predpostavljam da dok si pio lekove nisi pio alkohol.
qwerty
Novi član
Novi član

ovako....

Post od qwerty »

ovako....to je ipak samo prvi test....na zalost....treba stici do treceg,cetvrtog uzastopnog neg. nalaza...ali...
Pio sam sumamed, to jest hrvatski hemomycin....jednu kutiju...prvi dan 4x250mg odjednom, drugi dan 2x250 odjednom...Onda sam pio doksiciklin 2x1 ujutru i uvece...i popio tako 4 kutije...tako da je terapija trajala skoro 2 nedelje...za to vreme sam uzimao imuno-tablete: ehinacea, santegal, oligovit....NARAVNO BEZ ALKOHOLA!
To je to....ali to je samo prvi test....ne polazem neke velike nade da sam se trajno izlecio....ahhhh....
nenadns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Čet Avg 04, 2005 5:26 pm

Post od nenadns »

Moj savet vam je da uradite pcr test iz urina, malo je skuplji, ali je i najtacniji.
qwerty
Novi član
Novi član

Post od qwerty »

samo sa KONDOMOM!
Odgovori