qwerty napisao:pa treba da pocnem da ih pijem za par dana....tako da ne znam jos uvek...Reci mi koje cajeve koristis? ...Takodje sam pio sve zive moguce tablete za jacanje imunog sistema...evo prolazi i 4 nedelja pa cemo videti kakvu terapiju ce mi prepisati doktor sa ovim nemackim antibiotikom....obavesticu te....pisi...
Pazi ovo za caj uzmi sa rezervom. Ipak sam ja zajedno pio i caj i lekove.
U pitanju je:
ovo piše na kutiji:
BILJNA APOTEKA "JAGODA" Beograd, Vojvode Đurovića 4
telefon 475-551
a kupio sam u Zrenjaninu u nekakvoj biljnoj prodavnici.
Od te firme sam koristio 2 proizvoda:
biljna mešavina protiv upale prostate
biljna mešavina uvin čaj
I jedna i druga mešavina imaju 6-7 različitih travuljina. Kuva se 1,5l na dan pa piješ ceo dan. Između praviš pauzu i tako.
Evo istorije lečenja.
Testiranje je svaki put rađeno Chlamidija LPS-antigen iz brisa iz mokraćnog kanala (gurne štapić za uši pa malo zavrne)
1. test ++ (rađen 22. 12. 2005.)
terapija 4 leka 33 dana
10 dana pauza
2. test ++
terapija 4 leka 33 dana
10 dana pauza
svo vreme čajevi kutija UVE mešavine pa kutija mešavina za upalu prostate
3. test -+
terapija 4 leka 33 dana
10 dana pauza
4. test preskočio muka mi od testiranja
uz konsultaciju sa lekarom terapija 2 leka 13 dana
čajevi
pauza
čajevi
išao malo na more u Igalo (nema veze sa lečenjem)
sad se oštrim da idem na testiranje.
Plašim se svega. A najviše se plašim da opet dobijem ++ pošto više nisam pod dejstvom lekova.
Od jesenas imam novu devojku. Zbog nje sam i otišao na testiranje. Inače nisam osećao nikakve neprijatnosti, nego sam hteo da budem čist zbog predhodne veze. I eto na žalost bio u pravu.
Inače od kada znam za sebe koristim kondom i imao sam seksualni kontakt do sad u životu samo sa 2 osobe predhodnom devojkom i sadašnjom devojkom.
Devojka je išla kod ginekologa i ova joj je savetovala da krenemo sa pravljenjem dece pošto imamo dosta godina (73. i 74.) Ja sam to pozdravio, međutim devojka se uplašila od svega. Sada je već prošlo 3 - 4 meseca. Mi smo svo vreme imali redovan seks uz upotrebu kondoma.
Ja sam rešio da se izlečim i da pravim decu a ne znam kako.
Eto malo sam se isplakao. Sad mi je lakše.