Sramota je ljudima uzimati novac na ovu muku, sve sto možete podeliti, podelite, jer se dobro dobrim vraca.
Meni su pomogle vežbe istezanja, možda Q-urol 2x1 2 meseca,a od mlečike je bolji libido.
Pio sam Tamsol sa delimičnim poboljšanjem 3 meseca.
Prostata se vratila urednu veličinu, ima sitne kalcifikate, ali nikada mi iz spermokulture nije izolovana bakterija, a ni iz urina. Jedino sam na PCR-u ima ureaplazmu koju sam izlečio Visirenom, ali tegobe su i dalje tu ( u početku u medjici peckanje na vrhu penisa,sada žarenje u mokraćnom kanalu i iznad penisa pečenje i štipanje obostrano, mlaz srednje "debljine".
Da li neko vežba u teretani sa ovom boljkom?
Inostranstvo napisao:Ljudi koji imaju probleme sa prostatom,i koji su uradili bezbroj analiza,nalazi mogu biti negativni(bakterije) zato sto je jako tesko izdvojiti bakterije iz urina kad je prostata u pitanju,tako da ni oni sami neznaju da li je NE bakteriska upala.Naravno postoje nalazi za prostatu koji su mnogo sigurniji od urina ali ih ljudi obicno ne rade ili im doktor kaze "sve je ok" i prepise antibiotike,cast izuzecima.
Mislim da je previse tih 1000 evra koje trazis ljudima koji su vec dovoljno napaceni ili nemaju te pare! Ja sam licno izlecio prostatu i znam sta su muke! I zato sam podelio moje iskustvo ovde. Za ne bakterisku upalu postoje par sigurnih resenja-polenov prah,mala mlecika,origano ulje itd.ali treba biti istrajan i uporan i prvi rezultati se vide nakon tri meseca!
Za bakterisku sam pisao ranije-lugolov rastvor iz licnog iskustva,petrolej i iskustva drugih.