Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.
ljuboja napisao:da li je slucajnost ali skoro svaki momak koji ima problem sa impotencijom ima nesigurnost u velicinu polnog organa. Da li je to povezano?
meni je ~ 16 cm i ponekad se tripujem oko velicine...mogu da zamislim kako je onima ko ima manji od 14
16cm je poprilicna duzina sa kojom treba da budes ponosan...a problem sa duzinom postoji - sto je veci veca je i mogucnost da bude otezana erekcija zato uzivaj i budi srecan, zaista je odlicna duzina, sto bi se reklo idealna...a pored toga, s obzirom da je to gornja granica proseka, mozes da budes siguran da su sve tvoje potencijalne partnerke mogle da budu vecinom sa muskarcima koji imaju manju duzinu od te...tako da realno nemas razlog da imas ni N od nesigurnosti!
E ovako bio sam kod urologa malopre ...
Zile sto su mi se pojavile su vene,i zritirale su se od drkanja,oralnog sexa,i nabijanja na njega itd ...
Jedno mesto mi je naduveno rekao mi je da uzimam Chymoral Forte 3x2 i tako 5 dana, i da stavljam led na to mesto ...
Takodje mi je rekao da nema sexa nedelju dana dok se to ne povuce ...
Gledao mi je sve i opipao kaze da nema nst da je sve u redu i da ne brinem ...
Za ne postizanje erekcije rekao je da je uzrok psihicke prirode i da sam skroz zdrav ...
Moram samo da proverim da li imam dijabetes zbog nedostatka erekcije ...
Rekao mi je da ne uzimam nikakve lekove za sad nego da pratim stanje pa da se opet javim ako se ne popravi ...
Pregled me je kostao 3000din ...
Ne mogu da kazem da mi je resio problem ali mi je resio brige koje su uticale na moj problem ...
Dobar je urolog tako da bi ga svima ko je iz BGa preporucio ...
Hvala vam na podrsci ja cu se javljati sa vremena na vreme ... :***
Lekarska ordinacija kosa se zove ...
Nalazi se na Bezanijkoj kosi ulica majora Branka Vukosavljevica 48 blizu osnovne skole Borislav Pekic ...
Tel 011/3188261 ...
Urolog se zove Dejan Dragicevic ...
Probao sam levitru i imao sam problema bas ...
Uzeo sam cetvrtinu i otisao sa devojkom na kupanje u peni ...
Nakom 15ak minuta sam imao celiku vrtoglavicu i pritisak u glavi ...
Imao sam povisen puls i bilo mi je muka ...
Pocrveneo sam u licu i oci su mi bile krvave ...
Sinoc sam uzeo i danas me celo jutro boli glava ...
Nznm sta da radim vise nisam resio problem i dalje nemamo odnose ...
Eto opisao sam vam dejstvo leka na meni ...
Jel imate neki predlog ?
Svi ti problemi o kojima govorite su psihicke prirode i resice se onda kada budete skroz prestali da mislite o tome.
Kao sto je neko vec rekao, dokle god mislite da ce se spustiti i izdati vas- tako ce se bas i desiti. To vam kazem iz iskustva jer
znam kako je to. Batalite sve te lekove i ostalo, moze eventualno casa-dve vina za opustanje, mada ako vam je lepo i ako se
opustite ni to nece biti potrebno. Uzivajte sa devojkom, ljubite se, mazite se, trudite se da u tome budete dobri i sve ce doci na svoje.
Ne razmisljajte o svom polnom organu vec se prepustite i uzivajte u strasti, ljubite je, grickajte joj nezno uvce, zatim joj ljubite vrat, pa dekolte,
pa celo telo...uhh. Nista ne radite planski, prepustite se ljubavi i ona ce vas voditi.
madafakaz @ Da nije uzrok tvog problema opterecenost duzinom polnog organa? Ovo nikako ne dozvolite sebi jer to moze biti gadan psihicki problem.
Moze da bude da je sa velicinom ali mislim da ne brinem toliko o tome jer pre devojkom bilo kojom nemam stid da ga izvadim tako da mislim da nije u tome problem ... evo meni ce jos malo 2 meseca sa ovom devojkom oko mesec dana kako nemamo odnose a i pre toga su bili kratki jer se meni spustao ... Sve u svemu pokusavacu dok ne uspem ... Hvala na savetima puno ... Ako bude bolje obavesticu vas pa idemo na pivo
Tek ste dva meseca zajedno, polako dok se malo opustite i sve ce biti ok.
Kazes da je moguce da si "opterecen" dimenzijama polnog organa- koliko one iznose?
Ako je to tvoj problem mislim da bi trebalo malo da se strpite, ne opterecujte se seksom, vasa
veza je vrlo kratka, dajte joj malo vremena da se bolje upoznate i tek tada cete moci
maksimalno da se opustite i nece biti problema.
A sto se piva tice prihvatam poziv
Uh pa zavisi koliko se napalim tako mi je duzina ...
Ranije kad se napalim oko 17cm ne vise i to mi je bilo ok ...
Sad mi je mislim 15 do 16cm i nije tvrd tj mlitav je i nmg da ga gurnem u nju nikako ...
E to mi nije ok fali mi taj 1 do 2cm koje sam imao u normalnoj erekciji ...
Bas nznm sta da radim skroz sam odustao nznm dal je tako bolje mozda prodje problem sam od sebe ...
Ili to ili cu na razgovor kod specijaliste necu da krijem da mi treba pomoc samo cu sebi pogorsati ...
ne fali tebi nista, jer je duzina koju si naveo odlicna, sto bi se reklo idealna...zato ne razmisljaj o tome, ostaje ti jedino da resis problem sa "tvrdocom", a resices ga kad prestanes da brines i kad se opustis skroz...zato samo napred i opusteno...
Osecam se opusteno skroz jos samo da pocne da radi
Cim resim problem sve ce biti mnogo lakse
Ugl javljam se sigurno cim prodje problem, ostacu aktivan na ovoj stranici jer bi voleo da mogu da pomognem i podrzim nekog kao sto ste vi mene ...
Hvala vam za to
Nema na cemu, samo opusteno. Dimenzije su odlicne tako da sto se toga tice nemoj da brines.
Nemas ti nikakav zdravstveni problem, samo ti treba malo iskustva
Samo se ti opusti i bice sve u redu
Cao svima ljudi,problem od pre godinu i nesto na predhodnim stranama sam resio bas zahvaljujuci vama,i hvala Vam sto postojite... Promenio sam dosta devojaka i vise nemam problem sa erekcijom u smislu da mi se ne dize,sada imam problem da kad mi se digne nije dovoljno cvrst,inace ja i devojka skoro svaki dan spavamo 2,3 puta i plus ga ja budala bacim isto tako,znaci ukupno oko 5 puta.. E,ja mislim da se preforsirao,jer mi je do skora bio 17,5,18cm, a sada ima oko 15,16.. I kao sto rekoh sav je mlitav,a ranije je bio kao kamen.. Jel treba da napravim pauzu,i da li je do toga problem,shta da radim???? Hvala unapred svima na forumu.. Pozzz