glupaw problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
madafakaz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Sep 02, 2009 4:46 pm

Re: glupaw problem sa erekcijom

Post od madafakaz »

E ovako ima promena ... Uspeli smo da spavamo ... Doduse ne bas normalno ali je uspelo i srecan sam ... I dalje imam problem sa mlitavoscu al nznm ne razmisljam o tome uopste ... Probali smo i trajalo je oko 15 min ... I onda mi se spustio u njoj ... Eto znam da nije normalno al sta cu smajl na lice i idem dalje :) ... Jako sam srecan da sam i toliko mogao da uradim :) ... Pa eto da vas obavestim da sam 1 korak blize cilju ... Ja cu da vas obavestavam o daljoj situaciji pa se nadam da ce uskoro sve biti kao nekada :)
Goku
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 21, 2010 7:12 pm

Post od Goku »

Jel ona zadovoljna (zadovoljena)? :)
madafakaz
Novi član
Novi član

Post od madafakaz »

E to nznm da ti kazem sa sigurnoscu ... Kaze da joj se svidja i da jeste ... Mozda je to da me ohrabri mada ja mislim da jeste ali malo ... sad za vikend idemo zajedno na selo malo da se odmorimo od grada kapiram da ce biti bolje tamo :) ... ugl da li je ona zadovoljena i zadovoljna mislim da jeste ali ne nesto preterano ipak je sve to bilo slabo i kratko sa moje strane... :/
madafakaz
Novi član
Novi član

Post od madafakaz »

E ljudi uspeo sam :DDDD
Bili smo za vikend na selu i sve je extra bilo :)
Sex oko 2 do 3 sata :))))
vratio sam se iz sela videcu kako ovde bude islo ... nadam se da ce kao tamo da bude ...
Ako opet pocnu problemi onda znam da nije stvar u meni nego u okolini koja mi ne odgovara ...
Mada mislim da ako sam tamo uspeo da mogu i ovde mada videcemo :)
javljam kako budu tekle stvari :DDDD
sad sam happy bas :D
Goku
Novi član
Novi član

Post od Goku »

Cestitam :) Ali znaj da problem nije u okolini vec u tvojoj glavi....citaj...

Sve su zene oko mene
nijedna ne zna ali ja znam
ako pridju malo blize
ja mogu svasta da im dam
I na svetlu i u mraku,
u avionu, kamionu
dok pada kisa ili grad
moje su sad

Sto ja volim taj sex
ja volim taj sex

I dok lezim i dok stojim
kada molim i kad brojim
kada mastam i kada prastam
i sta sad
I u sumi
i na njivi
i na travi
i na sljivi
kad sam s tobom
i kad sam sam
taradadamm

Sto ja volim taj sex
ja volim taj sex

Kad je crno, kad je belo
kad je moje tvoje celo
kad je tvoje samo moje
kad je dvoje ili troje
kao odmor i kao rad
kao selo i kao grad
kao gavran i kao lav
kao mjau i av av avvvv

Sto ja volim taj sex
ja volim taj sex
madafakaz
Novi član
Novi član

Post od madafakaz »

Istina :)
To je onaj fazon koje je najbolje mesto za sex ?? ... SVAKO :D
Veceras cu da vidim da li ce biti kao tamo sad mi je bitno da sam uspeo tj da mogu to :)
Ugl hvala vam i mnogo mi se dja sajt jer ljudi mogu da se informisu i prodiskutuju o zadatoj temi :)
Matijaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 2:05 pm

Post od Matijaa »

Od kurve do jebaca... :PPPPP Ljudi ja sam hvala bogu resio svoj problem.. Sad sam u krevetu super,reklo mi je vise partnerki,osim ako glupace ne lazu..Hhehehehe :DDD Shalim se naravno.. Ma problem je psihicke prirode,resite u svojoj glavi i to je to.. Ni 3 vijagre vam ne pomazu ako nesto koci u glavi.. Znaci razmisljajte u fazonu shta me briga probam,pa ako uspem uspem,i na kraju kad bukvalno naviknete da ne mozete a pokusavate,odjednom mozete.. Malo sam spetljao sad ali valjda razumete sta sam hteo reci.. Sad nemam ni pomisao na to,a skoro sam probao da se pitam hoce li mi ostati dignut ili ce se spustiti,onako bzvz,samo da vidim jel stvar psihe i pogodite sta je bilo,pa krenuo je da se spusta.. Znaci nema puno razmishljanja,a ako krene da spada onda samo misli kako joj ga ubacujes gledaj kako joj ulazi i nema sanse da se spusti.. Pozzz svima... Ajmo napred.. :PPPPP Pppppppppppppppppp
madafakaz
Novi član
Novi član

Post od madafakaz »

I ja sam resio uspevam i ovde sve ...
Problem je trajao 2 meseca ... Pokusao sam i razgovorom i lekovima da ga resim nisam uspeo ...
Jednostavno sam otisao za vikend u selo da se odmorim od grada ... i eto tamo sam odmah uspeo nije bilo nikakvog nerviranja pritiska negativnih misli itd ...
Kad sam dosao u BG krenuli smo i nije mi se digao odma mislio sam da je sve po starom ...
Ali to je trajalo pola sata i sam se digao i od tad nema vise problema ...
Jeste problem je u glavi ali je tezak problem i tesko se podnosi ali eto naslo se resenje ...
Tako da uzivajte ...
Zahvaljujem svima jos jednom i zelim ostalima da rese problem sto pre :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

ukoliko je anatomski sve uredu sa penisom, onda kod mladih ljudi problem upravo najcesce i jeste samo u glavi, i na tom polju svaki muskarac mora sam da se potrudi da ga resi...bravo madafakaz, to treba da bude primer svim momcima! sami sa sobom morate da rascistite neke stvari u glavi, da budete skroz opusteni, da izbacite brigu od neuspeha, da se prepustite uzivanju i ne razmisljate kako ce se odnos zavrsiti, i problem ce nestati! :D
Goku
Novi član
Novi član

Post od Goku »

Upravo to sve vreme i "pricam"
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 2:01 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od dusa_koja_ostaje »

i kod mene je bilo promena na bolje par puta. nishta posebno, ali uspeo sam 4 puta bez Levitre...
Mislim na 4 dana u 3 mesetza... nisam neshto zadowoljan, ali ipak nije ni da sam nezadowoljan. Uwek sam morao da ga ja malo "gnjawim rukom" ali zadnji put smo samo lezhali goli, nisam ni pomishljao na sex, prichali smo kako zhelimo bebu ja i dewojka i meni se digao... xDDDDD :D
Promena okoline je i meni donela sretju u septembru kad smo bili u Grchkoj...
A wi momtzi, stwarno ste me obradowali i bash mi je drago zbog was. Priznajem, drago mi je i zbog sebe samog, jer widim da je neko uspeo da reshi problem. E ja kakaw sam, reshitju ga u inat wama!!! :D
Pozdraw momtzi
mililan
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Nov 29, 2011 11:10 pm

Post od mililan »

Neko je gore napisao, a evo i ja da pohvalim dokora Dejan Dragicevica sa bezanijske kose ... kontakrirao sam ga preko sajta http://www.dr-dragicevic.rs ... mogu da kazem da mi je dosta pomogao za slican problem sa erekcijom ... :lol:
nikolam123
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Nov 30, 2011 10:21 pm

Post od nikolam123 »

Neko je vеć spomenumo doktora Dejana Dragičevića sa Bežanije više puta, mogu da ga i ja pohvalim. Imao sam problem sa kondilomima, pa sa erekcijom, mnogo mi je pomogao. Nasao sam ga slučajno preko sajta www.dr-dragicevic.rs. Pozdrav svima :lol:
Odgovori