glupaw problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 2:01 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Re: glupaw problem sa erekcijom

Post od dusa_koja_ostaje »

da znam, ali meni je glupo da me ona cheka napolju. ali dobro, daje swe od sebe i zheli da pruzhi josh... btw, prepisan mi je Cefagil 4 tablete dnewno. Varicocela neshto nije u redu. Urolog mi je rekao da mi je proshirena wena, ali ipak je stigao da kazhe da je glawni organ za to na ramenima... u Ponedeljak idem kod spetzijaliste da on da swoje mishljenje. a ne bi me chudilo ni da je neshto polupano/naprslo/oshtetjeno/klot/fajront poshto sam imao BASH BASH BASH dosta powreda u tom predelu. zaborawio sam da napomenem da ni tokom oralnog seksa nemam uwek istu erektziju, i tu opada pomalo...
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Post od bevana »

pusti je neka ide
ja uvek idem sa svojim deckom kad ide kod urologa,ili kod bilo kog drugog lekara.Naravno da ja tu nista ne mogu da pomognem,vec samo da sedim ispred i cekam,ali nekako mi je drago da budem tu sa njim.Tako verovatno i ona razmislja.
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

Zhenski nachin razmishljanja!!! lol
Eh, moram da priznam da je takaw nachin razmishljanja weoma dobar, i da mi je kriwo shto kazhem da je ZHENSKI... ali tamo wamo.
Pocheo sam da pijem homeopatski lek Cefagil, 4 tablete dnewno mi je rekao doktor, ja ih pijem u 06h, 12h, 18h i 24h. poklapa mi se sa radnim wremenom, tako da nema ustajanja u 6am da bih popio.

Jel Varicocele BASH mora da se operishe, mene je owaj post weoma zaplashio... :S:S:S:S:S:(((
http://www.medicina.hr/clanci/varikokela.htm
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

Operativni zahvat je neophodan!

I nema potrebe da se brinete, prochitajte temu gde su ljudi pisali o operaciji i oporavku, sada se vec ruinski radi, nema mesta za strah i paniku, samo ej bitno da se pridrzavate saveta i terpaije.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
nebojsa.zr
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 03, 2009 2:00 pm

Post od nebojsa.zr »

dusa_koja_ostaje napisao:Zhenski nachin razmishljanja!!! lol
Eh, moram da priznam da je takaw nachin razmishljanja weoma dobar, i da mi je kriwo shto kazhem da je ZHENSKI... ali tamo wamo.
Pocheo sam da pijem homeopatski lek Cefagil, 4 tablete dnewno mi je rekao doktor, ja ih pijem u 06h, 12h, 18h i 24h. poklapa mi se sa radnim wremenom, tako da nema ustajanja u 6am da bih popio.

Jel Varicocele BASH mora da se operishe, mene je owaj post weoma zaplashio... :S:S:S:S:S:(((
Sta ustvari predstavlja taj lek Cefagil? Osecash li kakve promene? Jel se uzima na recept? Koja je cena

A sto se tiche Varicocele,da li si nekada imao neke tegobe,kako se manifestuje Varicocela?
Korisnikov avatar
bevana
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pon Avg 31, 2009 3:14 pm

Post od bevana »

dusa_koja_ostaje napisao:Zhenski nachin razmishljanja!!! lol

pa zar ti lekar nije rekao da li moras da operises ili ne?
moj decko ima varikocelu prvog stepena,i ona ne mora da se operise,samo se prati da li ima pogorsanja,proverava se spermogram posto varikocela utice na njega.Na ovom forumu sam citala da je varikocela prvog stepena bezopasna,a na to je njemu rekao i urolog.
E sad,ne znam kakvo je stanje kod tebe
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

dusa_koja_ostaje napisao: Jel Varicocele BASH mora da se operishe, mene je owaj post weoma zaplashio... :S:S:S:S:S:(((
ne mora da se operise ako nije potrebno...uopste nije tako retka pojava kod muskaraca da postoji neki blagi oblik varikocele...pregledom se ustanovljava kog stepena je ta varikocela...u principu operacija je indikovana u 2 slucaja: kada ugrozava plodnost (sto se proverava spermogramom) i kada je toliko velika da fizicki pravi smetenje coveku...
ali tema o varikoceli vec postoji, tako da dalja pitanja i iskustva o tome mogu tamo...
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

@nebojsa.zr

Cefagil je homeopatski lek. Treba da pomogne da se erektzija lakshe postigne. On i Potentzijal su jako slichni, meni je prepisan Cefagil 4 tablete dnewno. Kutija od 100 tableta po 25mg koshta 1600din. Narawno od apoteke do apoteke warira, ja sam ga nabawio za skoro dzhabe, nbt kako. Ali nije falsh i qpljen je u Opshtoj apotetzi. Ne uzima se na retzept, dakle slobodna je prodaja. Mislim da je na biljnoj bazi, ali nemojte me drzhati za rech (ne mogu da se setim shta pishe u uputstwu). Promene josh ne osetjam, jer ga pijem 3 dana. U uputstwu pishe da tje pochetkom terapije patzijent osetiti POGORSHANJE posle kog dolazi POBOLJSHANJE. Werowatno je fora da se organizam nawikne na njih pa se prwo pogorshawa.
Po pitanju Varicocele mozhesh pogledati link koji sam ostawio u predhodnom postu. Ja sam je osetio tako shto mi lewi testis ima chudan oblik (na onom sajtu je opisano "moshnitza kad se opipa odaje utisak kao kesa puna glista." I zaista imam takaw utisak. Stwar je u weni, koja se proshirila i "naguzhwala". Pogledaj na Google Images rezultate za Varicocelu. Ja sam imao bolowe u lewom testisu. Bolowi su mi smetali da hodam normalno - zabatziwao sam lewu nogu... Koliko sam ja shwatio najopasniji oblik je kada je promena widljiwa. Kod mene je widljiwa blago sa lewe strane, a mozhe biti i obostrana. Nisam wideo da to mozhe da prouzroqje probleme sa erektzijom, ali mozhe da smeta plodnosti. 1 od razloga "dobijanja" Varicocele mozhe biti rak bubrega. Naime, bubrezi izbatzuju prewishe technosti i wena se tako shiri.

@bevana
Josh mi nishta urolog nije rekao. on mi je prepisao tablete i prosledio me Spetzijalisti. On radi tek sutra ujutru, pa tju ti jawiti shta mi on kazhe.

nadam se da je: The one who cannot be helped, helped!
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

kako to mislis urolog te poslao kod specijaliste? kog specijaliste? jer i urolog je specijalista... :roll:
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

neam pojma.bio sam kod jednog, on mi je rekao prepisao to i nije zaborawio da napomene da je glawa najwetji faktor tu, ALI poshto ja nisam zdrawstweno u dobrom stanju poslao me kod owog drugog "On tje bolje znati shta da radi sa tobom, kolega je stariji, isqsniji i imao je wishe praxe"
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

aha, ok,to je drugo ako te salje kod iskusnijeg, verovatno te je pregledao neko od mladih lekara, ili se radi o tome da te je ppreusmerio kod nekog ko se posebno bavi tim konkretnim problemom...
a kad je neko urolog on je samim tim lekar specijalista (zavrsio je specijalizaciju iz urologije, u tom smislu naziv specijalista, a ne u smislu "specijalac")... :wink:
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

E narode da was obradujem... reshio sam problem! skoro...
Potrebno mi je malo wremena, malo stimulatzije da postignem erektziju, ali uspewam.
Ja i dewojka smo imali odnose 10 puta do sada bez ikakwih medikamenata. Cefagil sam prestao da pijem odawno, jer mi je erektzija od njega bila MNOGO SLABIJA (ako i uspem da je postignem). Sada treba da widim za operatziju: shta, gde, kada, kako...
Ipak, prezadowoljan sam shto sam owo postigao.
Hwala wam na sawetima, razumewanju i podrshtzi.
A kako sam reshio problem nznm. Jedno weche sam krenuo da poqsham i za diwno chudo uspeo sam. Stwarno mi ne ulazi u glawu kako tako odjednom da se otarasim toga.
Hwala josh jednom i swe najbolje!
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

super, to je dobra vest :) samo napred! :wink:
lanmi86
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Dec 25, 2009 8:28 pm

Post od lanmi86 »

Ljudi, jel moze samo mala pomoc.. Nisam hteo da otvaram novu temu jer bas ovaj naziv teme odgovara za moj problem. Imam devojku vec duze vreme, ali u zadnja 3-4 mes se desava da bas bas zakazem kad dodjemo do kreveta.. To me uzasno ubija psihicki. Vise ne znam sta da radim. Mislim proci ce, proci ce, al nista se ne desava. Moze li neki savet, kako to da prevazidjem?

Uz to, imam jos jedan problem. To postoji od ranije, ali ranije kao da mi nije smetalo. Kozica koja prelazi preko glavica kao da je zakacena za jedan deo glavica i kad je penis u erekciji, i devojka me oralno zadovolava, to boli. Pri sexu (kad ga ima) ne boli.

Hvala svima na pomoci.
Dr011
Stalni član
Stalni član

Post od Dr011 »

lanmi86 napisao:...Uz to, imam jos jedan problem. To postoji od ranije, ali ranije kao da mi nije smetalo. Kozica koja prelazi preko glavica kao da je zakacena za jedan deo glavica i kad je penis u erekciji, i devojka me oralno zadovolava, to boli. Pri sexu (kad ga ima) ne boli.
kozica je normalno "zakacena" za glavic sa njegove donje strane, i taj deo se zove frenulum...znaci to je sastavni deo penisa...i devojka treba bude neznija sa tim delom jer je osetljiv...
kada je taj frenulum kraci nego sto bi trebalo, moze da pravi smetnje prilikom seksualnog odnosa...ako se cesto povredjuje moze doci do dodatnog skracenja...ali o svemu tome imas posebnu temu...
ukoliko imas problem sa frenulumom ili kozicom, to moze da bude uzrok problema koji navodis, ali ako je to sve uredu, onda je uzrok najverovatnije psiholoske prirode (npr. zbog nekog stresa, briga, obaveza, ispita, problema u vezi, i mnogo toga drugog)...
Odgovori