glupaw problem sa erekcijom

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, Dr.VinkaVukotic, Vragolasta Amfibija

Odgovori
El_Comandante
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jan 31, 2008 1:55 am
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od El_Comandante »

Ovo sto se meni desava je jos najgore , ne znam sta mi je , ja i kad masturbiram sam traje 3-4 minuta ...
I malo malo citam kako treba da se opustim s ribom,ja sam uvek opusten i nista me nikad nije bilo sramota,al evo sad imam problema s tom ejakulacijom,pa to ti je... Poludecu !!! imate li neki savet,kome da se obratim?
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Ned Maj 31, 2009 2:01 am

Re: glupaw problem sa erekcijom

Post od dusa_koja_ostaje »

ljudi, tokom oralnog seksa ja imam savrsenu erekciju kako ona kaze. ali cim prestane makar na par sekundi meni erekcija opada. sta mislite vi, (zamislite da glasamo) da li bih mogao da tako odrzim erekciju i tokom klasicnog seksa?
btw, sad sam se setio, kad sam ja uspeo da udjem u nju, to je ona naskocila na mene, da bi mi pomogla, ja sam u tom trenutku osetio nenormalan strah... 'oladio sam se kao da me je neko polio ledenom vodom i noge su mi se oduzele od tog straha... a nznm sta me je toliko uplasilo...
Limanac
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 11:32 pm

Post od Limanac »

dusa_koja_ostaje napisao: btw, sad sam se setio, kad sam ja uspeo da udjem u nju, to je ona naskocila na mene, da bi mi pomogla, ja sam u tom trenutku osetio nenormalan strah... 'oladio sam se kao da me je neko polio ledenom vodom i noge su mi se oduzele od tog straha... a nznm sta me je toliko uplasilo...
Upravo u ovome lezi tvoj problem. Moras sam sebe da ubedis da taj strah ne postoji i da se opustis i sve ce biti ok :wink:
grasak
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 1:13 pm

Post od grasak »

@dusa_koja_ostaje

brate moj ti nisi normalan, izvini ali morao sam to da napišem da bi mi bilo lakše...

Tvoje rešenje leži u pitanju:
ŠTA TE NAJVIŠE PALI? Koje 18+ filmove gledaš (koje ne voliš :lol: ), znači koji žanr (lezbo, grupnjak, matorke, klinke, animal, s/m, pišanje... ŠTA?) ili kad jebeno drkaš NA ŠTA MISLIŠ????

E baš to što te pali, zamišljaj i dok si sa njom majku mu!!!!
Ja dok sam imao problem i svršavao posle 5 uboda sam u glavi nabrajao igrače reprezentacije da bih duže izdržao pa mi je uspevalo!!!!

I mani me tih fora "ne treba mi sex, meni je dovoljno što je ljubim i što se mazimo" MANI SE TOGA, i ja sam imao taj trip dok nisam prvi put jebao, e kad budeš prvi put jebao onda ćeš shvatiti da si bio MAJMUN jer VEZA NIKAD NEĆE BITI POTPUNA BEZ SEXA!!!!

Na kraju krajeva već si raskinuo sa njom bio jel tako? Znači nije ti stalo do nje toliko da je "voliš" jer da je "voliš" TRUDIO BI SE a ne bi raskidao, tako da- UOZBILJI SE...
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Ovo sam zaboravio da ti napišem:

ONO NA ČEGA SVRŠAVAŠ DOK DRKAŠ, E NA TO MISLI DOK JEBEŠ!!!!!!!!!
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

dobro tata... lol Pokricu se usima i reci da si u pravu.............
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

E ukoliko devojku volis nema potreba da mislis na ne znam ti ja kakave stvari da bi se uzbudio...
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

dusa_koja_ostaje napisao:dobro tata... lol Pokricu se usima i reci da si u pravu.............
Malo si naporan, ili nas zezas, ili si za Lazu? Mislim ono prvo.
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

Ma majmun, ja mu dajem svete a on...

Znaš šta mali, a što ne popričaš sa svijoj tatom, a?
Matijaa
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 2:05 pm

Post od Matijaa »

Pozdrav svima ljudi!!!
Hteo sam da vam kazem da od poslednjeg puta nije bilo puno poboljshanja,ali je bilo..
Evo da vam kazem kao naj prijateljima shta je bilo!
Veceras sam bio nasamo sa svojom ribom koja je starija od mene dve godine,i dizao mi se svaki cas...E,ona to oseti pa me uhvati za karu,a ja se uplashim kao pi*ka i pomislim da ce mi se opustiti,i on me izneveri kao i obicno..E,a ja se zainatim,pa opet dok se ljubim kazem sebi mozesh ti to,i ona me uhvati,a on je doceka spreman..Ja sav srecan,ne mogu vam opisati...Dosta sam naucio iz vashih saveta..E,jos samo ovo da vas pitam,..
Ona sutra dolazi kod mene kuci,i ocekuje isto shto i ja...Ali se bojim da ako se uplashim,ima da uprskam stvar...Pa sam razmisljao,i ne znam shta da radim...Kako da probijem strah...Pa da vas pitam da uzmem malo zestine,nekog dobrog pica par cashica..a?
Da se malo opustim...Da li je to pametno?
E,da,da vam se svim zahvalim sto sam izasao iz depresije,i kad god nije islo kako treba,ja se nasmejem,i kazem probacu opet,i stalno tako...Evo sad ce valjda vas drugar da uspe,pa vam javljam..
Vi ste bas super,bar ovde imam nekoga ko me razume,ko ce saslushati moj problem,i ko ce me posavetovati! POZDRAV SVIMA
grasak
Novi član
Novi član

Post od grasak »

@Matijaa
možeš druže zveknuti nešt da de tigne (čašicu dve), da ubiješ tremu itd mada nemoj da preteraš, niti ona da oseti da si pio... Jedino da popijete nešto zajedno, to je dobra fora, šatro da se opustite ;)

Poenta je da ne razmišljaš o tome, nemoj da se opterećuješ SA NJOM i tome kako bi te bio blam ili ne znam šta, istripuj se kao da si to već radio ihahaj koliko puta, ubedi sebe da si jebeč ipo, OPUSTI SE, pusti da te ona vodi, igraj se...
MENE najviše pali kad je prstima diram, kad polako ulazim u nju prstima, znači sad mi se diže kad to pomislim :)

Previše si sebe istripovao u glavi da ćeš uprskati, verovatno su ti se drugovi hvalili svojim "jebačkim pustolovinama" pa se bojiš da ne možeš što i oni, ma mani se toga, SERU šta god da kažu, veruj mi...

Na kraju krajeva, mooooolim te pokušaj kao što sam napisao ovom nesrećniku što je otvorio temu- misli na ono na šta drkaš!!!!!! Opusti se i misli na to, zamišljaj nju i sebe u toj situaciji, gledaj na sve kao na igru, videćeš, uspećeš ;)

OPUSTI SE I JAVI ŠTA SI URADIO, bistro ;)
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

e pa ljudi da wam se jawim opet. Nisam bio u mogucnosti da sednem za komp od prewelikog posla, a i bio sam u Grchkoj 10 dana sa dewojkom. Prwo shto tju wam retji je

JAWNO SE IZWINJAWAM SHTO SAM BIO NAPORAN!!!

a druga stwar je da je u Grchkoj bilo promene. imao sam erektzija bar 20 na dan i to onih zheshtjih. ipak nisam uspeo shta sam hteo, ali zadowoljan sam i tim. kad sam se wratio owamo, pochelo je po starom. onda sam jedno weche uzeo Lavitru ili Levitru (nmg da se setim tachnog imena) i prawio zhuraju. LOL swe je bilo extra, osim shto sam ja bio tolika zhiwotinja da je dewojka molila da prestanem 4 puta. lol, a dobro, ni ona nije dugo... Uzetju je josh jednom wecheras i posle tju se truditi josh wishe jer sam se nawukao na sex. Mogu wam retji da je weoma lepo. HAHAHAHA. ipak i sada imam malo poboljshanje jer ne mislim wishe na to da li tje se spistiti ili ne. samo treba da ubedim sebe da ja to mogu.

I NETJU WAM SE JAWLJATI BEZ RECHENITZE "USPEO SAM BEZ HEMIJE"

Pozdraw i hwala wam swima shto ste me trpeli i shto ste se trudili oko mene i sawetowali me.
Swe najbolje
Korisnikov avatar
Vragolasta Amfibija
Moderator
Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm

Post od Vragolasta Amfibija »

Nema potrebe da se ne javljas :)
Nikom nisi dosadio i svi volimo da cujemo sta ima novo i kako napreduju stvari ;) zato slobodno svrati kad god imas vremena :)
Molim,postavljajte vasa pitanja na forumu jer slanjem meni na pp imate manje sansi da vam bude odgovoreno.
dusa_koja_ostaje
Stalni član
Stalni  član

@amfibijitze ljubazna si, ali ne werujem ti. xD
Znam da jesam, ja sebi kad neshto uwrtim u glawu to ne izlazi tako lako ili ne izlazi uopshte. danas sam owerio zdrawstwenu i u ponedeljak idem sa dewojkom kod urologa. poqshawam da je odwratim da ne ide sa mnom jer tje se bzwz smarati u chekaonitzi ali ne uspewa mi.
Imate li neki sawet u wezi tog odlaska? Urolog, pa ako on kazhe da je swe u redu...? da se zamaramo swi owako nagadjajutji shta je problem, wishe nam ne treba, bolje da ja to odradim sa struchnim litzem i sam sa sobom.
s.
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Avg 09, 2006 10:21 pm

Post od s. »

ne budi klinac, ne odvracaj je, nije njoj bitno smaranje, vec da ide s tobom ; )
Odgovori