Fimoza po 100 put!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Fimoza po 100 put!
Vidim da mnogo ljudi ima ovaj problem a negde sam prochitao da ga imaju samo 2% ljudi. E ovako imam 23 god (ne pitajte me kako nisam resio ovaj problem ranije ima razloga) imam tezak oblik fimoze dakle kozica ne moze da se prevuce preko glavica ni kada je potpuno opusten. Citam ovaj forum nekoliko dana i poceo sam sa vezbama istezanja u toploj vodi i cini mi se da se kozica pomalo rasteze, cak sam prevukao kozicu preko celog glavica iako me malo bolelo (u toploj vodi naravno). Svuda pisete da postoje kreme koje mogu da pomognu ali nigde ne pisete koje su to kreme molim vas da mi napisete to makar i na pvt jer mi je glupo da udjem u apoteku i da pitam za neku kremu koja bi mi pomogla da prevucem kozicu preko glavica, znaci neku koja sigurno pomaze i koja je proverena. Zelim da vezbama zavrsim posao ako je to moguce, operacija mi je zadnja solucija. A da, imam i problem preosetljivosti glavica... cim ga pipnem jako me zaboli a cini mi se da i za to postoji lek dakle molim vas da mi pomognete a ne da kritikujete to mi je najmanje potrebno u ovom trenutku. Shvatite da mi se ne prica u ovim godinama o ovom problemu sa bilo kim jer je glupo, rachunam na vas! 

Help please!
Idi na pregled da se vidi da li uopšte možeš da očekuješ poboljšanje upotrebom masti. Ako ti je fimoza jako izražena, možda od toga ne bi bilo koristi. Primenjuju se kortikosteroidne masti, ali one imaju neke neželjene efekte, pa bi bilo glupo da ih koristiš napamet.
Internet ne sme da bude zamena za posetu lekaru!
-
- Aktivan član
Mislim da ova terapija vrucom vodom i kortigosteroidima pomaze, proslo je dve nedelje i vec se vidi napredak. Nije nesto posebno ali ocekujem potpuni oporavak za neki mesec jedino sto me brine je ona preosetljivost glansa ne znam kako to da resim ne pise nigde na forumu pipnem vrh glavica i bas je neprijatan osecaj, pomozite! jel postoji neka mast ili tako nesto, znam da glavic treba da ogrubi ali ne mogu shmirglom da se lechim mora da postoji neka mast ili tako nesto koja pomaze.
Help please!
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
Probaj nesto odavde da izvuces........http://www.doktor.rs/forum/viewtopic.php?t=4504
-
- Aktivan član
I ja imam ovaj problem, ali nikako da odem kod lekara i resim ga, jer me je bio stid...ali zahvaljujuci ovim postovima, resio sam da to konacno uradim.
Nego ono, sto mene najvise brine, nije operacija i oporavak, vec ta preosetljivost glansa.Interesuje me da li je bolje resiti prvo taj problem, pa tek onda ici na operaciju, sto bi verovatno olaksalo ceo oporavak...
I taj problem verovatno imaju i oni koji nemaju fimozu, pa me interesuje kako ga oni resavaju, ili ga uopste ne resavaju...
Koji je najbolji nacin za to (preosetljivost), da li uz pomoc neke kreme ili gela, ili mora da se trpi bol?
Nego ono, sto mene najvise brine, nije operacija i oporavak, vec ta preosetljivost glansa.Interesuje me da li je bolje resiti prvo taj problem, pa tek onda ici na operaciju, sto bi verovatno olaksalo ceo oporavak...
I taj problem verovatno imaju i oni koji nemaju fimozu, pa me interesuje kako ga oni resavaju, ili ga uopste ne resavaju...
Koji je najbolji nacin za to (preosetljivost), da li uz pomoc neke kreme ili gela, ili mora da se trpi bol?
-
- Aktivan član
Pa nije valjda da ti smeta tokom seksa, prilikom penetracije? Jeste da smeta prilikom dodira sa kozom i mozda malo prilikom oralnog ali sve se to da iskontrolisati... nije bas tako strasno...
Ne znam za to mazanje... da mazem necim i posle da imam oralni sex... nema sanse... ili jos gore, da mazem i da onda imam seks... kako bi to uopste uticalo na devojku, mozda bi joj taj anestetik smetao u smislu neke alergije ili tako nesto...
Ne znam za to mazanje... da mazem necim i posle da imam oralni sex... nema sanse... ili jos gore, da mazem i da onda imam seks... kako bi to uopste uticalo na devojku, mozda bi joj taj anestetik smetao u smislu neke alergije ili tako nesto...
-
- Aktivan član
Primetio sam danas da kada je penis u punoj erekciji da ne moze da se prevuce kozica nikako, ali sam primetio da kada provezbam malo u toploj vodi pa kasnije probam u erekciji da prevucem nekako ide jeste malo se pomucim ali uspem. Nije valjda da cu morati pre svakog odnosa da vezbam u toploj vodi da bih mogao da imam normalan sex. Izgleda da trebam da opustim malo kozicu da bude elasticnija (da ne bude suva) ili da namazem vazelin na glans ili tako nesto da bi sve to klizilo bolje, cini mi se da bi tako brze napredovao. Znaci kada je suv ne ide a kada se okupam posle toga izgleda da od tople vode koza omeksa i ide mnogo lakse.
Help please!
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
samo se vi igrajte sa vasim suzenim kozicama i prevlacite ih tako pa ce se slucajno desiti da posle seksa zaboravite da vratite i eto urgentnog stanja u urologiji koje se zove PARAFIMOZA ...
i samo da vam kazem...UZASNO BOLI KAD SE PARAFIMOZA RUCNO VRACA !!!.
dakle..pamet u glavu pa kod lekara pa ce on da vam kaze sta treba da se radi...
i samo da vam kazem...UZASNO BOLI KAD SE PARAFIMOZA RUCNO VRACA !!!.
dakle..pamet u glavu pa kod lekara pa ce on da vam kaze sta treba da se radi...
Nista ja tebe ne razumem. Ja imam najnormalniji sex. Sta ima da mazes djoku kog djavola, valjda se napalis toliko da ovlazis i ti kao i devojka!?!??? Ne razumem o kakvoj suvoci onda govoris... Odakle ti ideja da koza mora da ide SKROZ pozadi tokom seksa da bi ti bilo ok? Ti si se nesto gadno istripovao.Problematichan napisao:Primetio sam danas da kada je penis u punoj erekciji da ne moze da se prevuce kozica nikako, ali sam primetio da kada provezbam malo u toploj vodi pa kasnije probam u erekciji da prevucem nekako ide jeste malo se pomucim ali uspem. Nije valjda da cu morati pre svakog odnosa da vezbam u toploj vodi da bih mogao da imam normalan sex. Izgleda da trebam da opustim malo kozicu da bude elasticnija (da ne bude suva) ili da namazem vazelin na glans ili tako nesto da bi sve to klizilo bolje, cini mi se da bi tako brze napredovao. Znaci kada je suv ne ide a kada se okupam posle toga izgleda da od tople vode koza omeksa i ide mnogo lakse.