Fimoza po 100 put!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
To sto ti pricas za mene je smesno, besmisleno, klinacki i neodgovorno. Ti sam sa sobom odluci da li ti je preci posao ili zdravlje. Drugo, ne obrezuju se samo muslimani. Trece, ko te tera da se obrezes, operacija fimoze ne znaci nuzno i obrezivanje. Cetvrto, nema sta da trazis odmor zbog operacije, operacija je operacija, to se uzima bolovanje. Peto, imas desetine ljudi ovde koji su to uradili i ne vidim da je nesto specijalno tezak oporavak i da ne mogu da se krecu i to sve sto si ti naveo...
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Nista ja tebe ne razumem, kad sam ja tebe pomenuo u mojim postovima?? Ne kapiram sta sam to rekao o tebi sto je smesno, klinacki, neodgovorno kao sto ti kazes nikada nisi bio tema mojih postova. Mozda je nekome smesno sto ti kazes ali meni nije ni malo jer mi je ovo veliki problem i trudim se da ga resim po meni na najbolji nacin a to je bez hirurskog zahvata zato sam trazio savet a ne da mi se drze pridirke to mi je apsolutno nepotrebno. A osim toga znam da operacija fimoze ne znaci totalno obrezivanje to sam uvek navodio izgleda da ne citas do kraja ono sto ja napisem ali kako god "ne zelim da me seku osim ukoliko je to neizbezno!". Odmor ili bolovanje isti djavo kad radis samo nekoliko meseci u privatnoj firmi gde gazda nece da trpi izostanke osim toga radim neprijavljen tako da zakonski ne mora da mi da bolovanje jer ja prakticno i ne radim u firmi (na crno), a rekao sam da ne zelim da izgubim ovaj posao. Citao sam da su se nekolicina ovde operisala nekima nije bas bilo sjajno neki su prosli bez problema sve u svemu radim posao koji zahteva puno kretnje a sa koncima u penisu mi je to onemoguceno. Osim toga ako je to tako laka operacija kao sto ti kazes zasto se ti nisi operisao jer koliko sam ja procitao i ti imas problema sa fimozom bez obzira sto je to kod tebe laksi oblik. Operisi se pa onda drzi predavanja a do tada nemoj da pricas kad ne znas kako je operisati se. Cenim svacije misljenje pogotovo Filipovo jer mi se cini da je jedino on strucan sto se tice ove teme i mozda Vragolasta Amfibija a ti nekako ubijas volju ovima koji pokusavaju da rese problem vezbama i mastima, ako kod tebe nije uspelo ne mozes znati da li ce uspeti kod nekog drugog zato nemoj da obeshrabrujes druge.
Help please!
To sto ti pricas, za MENE je smesno, klinacki i neodgovorno. Da li si me sada razumeo? Za MENE (meni) a ne ne nekom drugom.Problematichan napisao:Nista ja tebe ne razumem, kad sam ja tebe pomenuo u mojim postovima?? Ne kapiram sta sam to rekao o tebi sto je smesno, klinacki, neodgovorno kao sto ti kazes nikada nisi bio tema mojih postova.
Upravo ti to pricam, tebi je veci problem sta ce biti sa tvojim poslom nego sa tvojim zdravljem. Upravo to razmisljanje je meni smesno, klinacki i neodgovorno.Odmor ili bolovanje isti djavo kad radis samo nekoliko meseci u privatnoj firmi gde gazda nece da trpi izostanke osim toga radim neprijavljen tako da zakonski ne mora da mi da bolovanje jer ja prakticno i ne radim u firmi (na crno), a rekao sam da ne zelim da izgubim ovaj posao. Citao sam da su se nekolicina ovde operisala nekima nije bas bilo sjajno neki su prosli bez problema sve u svemu radim posao koji zahteva puno kretnje a sa koncima u penisu mi je to onemoguceno.
Zato sto mi ne smeta.Osim toga ako je to tako laka operacija kao sto ti kazes zasto se ti nisi operisao
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Maj 30, 2006 1:51 pm
uuuu
Ovako i ja imam tu fimozu ja mislim al mogu kozicu da prevucem i u erekciji i tako da ga navlacim i ejakuliram ali imam problem sto se ona vrati kad pustim je. Sad imam problem sa kondomom kad ga hocu navuc kozica ga vrati

-
- Aktivan član
U poslednje vreme (zadnjih nekoliko dana) sam primetio da mi se stvara neka bela masa ispod glavica kada povucem kozicu skroz na dole vidi se nesto belo sta je to? Ne stavljam vise kortikosteroide vec 2 nedelje a vezbam u toploj vodi vec... mesec dana mozda uzalud al nema veze. Moze da se ocisti ovo belo ali posto imam preosetljiv glavic bas je neprijatno dok to radim. Pitanje je sta je to belo sto se pojavljuje ispod glavica?
Help please!
-
- Aktivan član
Alhemicar
I ja imam slican problem fimoze samo sto ja ne mogu uopste da prevucem kozicu preko glavica jer je polovina zarasla tj. spojila se sa polovinom glavica i odvratan je osecaj!!!!! Jer moze to nekako da se resi bez odlaska kod hirurga i kakve su posledice ako ne odem?!
La la la la
-
- Aktivan član
Proslo je 2 meseca i po mojoj proceni za 40% je bolje nego sto je bilo ranije. Sada mogu lagano da prevucem kozicu preko glansa bez erekcije sa erekcijom malo teze ali ranije nije moglo uopste. Vezbam i sa toplom vodom a nekada i bez nje jer me mrzi da sedim u kadi po ceo dan zato nekada vezbam "na suvo". Cak je i glans malo ocvrsnuo jer je ranije bio ekstremno oetljiv a sada mogu da ga pipam i da jedva osecam prste nego nesto primecujem: na dnu glavic je crvene boje a pri vrhu je bledji belkaste boje i tu je i osetljivi da nije mozda to ono sto sam procitao ovde da se stvara taj neki zastitni sloj pa zato i menja boju a mozda mi se to i samo cini mozda je takav bio i ranije.
Help please!
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
Eeee evo neceg korisnog za one koji se spremaju za operaciju fimoze a sto sam ja otkrio (na sebi normalno). One vezbe u toploj vodi su mi mnogo koristile da se oslobodim one uzasne preosetljivosti glavica koja je mozda i veci problem od fimoze. Izgleda da kada malo provezbate kozicu ona se malo razlabavi i lakse ide (naravno kod mene nije doslo do poptpunog oporavka jer je fimoza bas "snazna" ali je za 50-60% bolje) a na taj nacin glavic vise ostaje na vazduhu podlozan je dodirima ruke, na pipkanje i navikava se na lagano na to i tako osetljivost glansa nestaje, kod mene je to skoro potpuno nestalo, nije skroz ali ocekujem da ce uskoro biti. Znaci kada udjete u toplu vodu sacekate koji minut da se koza opusti prevucete je preko glavica i tako ostanite ne vracajte je nazad neka stoji otvoren da se navikava da nema zastitu preko njega mozete cak i da vezbate kozicu u erekciji ili poluerekciji i to je dobro takodje, ponekada dodirujte glans prstima da vidite koji je stepen osetljivosti u pitanju i da bi mogli da vidite da li pomazu ove vezbe i da li se smanjuje stepen osetljivosti. Meni je ovo dosta pomoglo doduse nisam uspeo fimozu da izlecim u potpunosti ali ako bude doslo do operacije onda makar znam da ne moram da mucim muku sa preosetljivoscu i da cu samo cekati da mi zaraste rana i konci otpadnu a koliko sam ovde procitao najveci problem posle operacije je upravo ta preosetljivost.
Help please!
Hvala ti puno za savet, posto i ja mislim da je ta preosetljivost veliki problem...Problematichan napisao:Eeee evo neceg korisnog za one koji se spremaju za operaciju fimoze a sto sam ja otkrio (na sebi normalno). One vezbe u toploj vodi su mi mnogo koristile da se oslobodim one uzasne preosetljivosti glavica koja je mozda i veci problem od fimoze. Izgleda da kada malo provezbate kozicu ona se malo razlabavi i lakse ide (naravno kod mene nije doslo do poptpunog oporavka jer je fimoza bas "snazna" ali je za 50-60% bolje) a na taj nacin glavic vise ostaje na vazduhu podlozan je dodirima ruke, na pipkanje i navikava se na lagano na to i tako osetljivost glansa nestaje, kod mene je to skoro potpuno nestalo, nije skroz ali ocekujem da ce uskoro biti. Znaci kada udjete u toplu vodu sacekate koji minut da se koza opusti prevucete je preko glavica i tako ostanite ne vracajte je nazad neka stoji otvoren da se navikava da nema zastitu preko njega mozete cak i da vezbate kozicu u erekciji ili poluerekciji i to je dobro takodje, ponekada dodirujte glans prstima da vidite koji je stepen osetljivosti u pitanju i da bi mogli da vidite da li pomazu ove vezbe i da li se smanjuje stepen osetljivosti. Meni je ovo dosta pomoglo doduse nisam uspeo fimozu da izlecim u potpunosti ali ako bude doslo do operacije onda makar znam da ne moram da mucim muku sa preosetljivoscu i da cu samo cekati da mi zaraste rana i konci otpadnu a koliko sam ovde procitao najveci problem posle operacije je upravo ta preosetljivost.
btw koliko dugo vec radis te vezbe, da vidim sta mogu da ocekujem?
-
- Aktivan član
Vezbam vise od 3 meseca prva dva meseca skoro svakog dana a treci me malo mrzi pa svaki 2-3 dan ali vise sam vezbao kozicu nego glans. Glans skoro da i nisam pipao jer je bila strasna preosetljivost tek od skoro sam poceo da dodirujem i uvideo sam da je preosetljivost prosla... znaci trebalo bi malo vise da se glans vezba sapunom recimo ili nekim neznijim dodirima prstiju u pocetku, posle malo grublje jer ce preosetljivost vremenom da prestaje ja to nisam znao u pocetku. Po meni za oko 2 meseca bi moralo da bude mnogo bolje i podnosljivije ako se bude tako radilo. Poz
Help please!
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Jul 08, 2006 7:34 pm