Fimoza po 100 put!
Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Maj 07, 2006 12:49 am
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Znam za parafimozu citao sam o tome, kod mene kozica ostaje ispod glavica kada je spustim jer je onaj "prsten" uzi od glavica pa kad sidje ispod njega taj prsten nekako stegne penis ispod glavica (najsireg dela) sto je i logicno dok se taj prsten ne prosiri vezbama ili ako mora da se sece (krajnja opcija) Medjutim ja uvek vratim kozicu rucno bez problema od parafimoze ne strahujem. Ma ja sam nestrpljiv sve hocu na brzinu pa zato mnogo i zapitkujem i vec pocinjem da dosadjujem. uplink je uspeo posle 3-4 meseca a ja vezbam tek 2 nedelje i sve mislim da ce to da se resi odmah. Preterujem vidim i sam.
Help please!
-
- Aktivan član
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Pon Mar 13, 2006 6:51 pm
-
- Aktivan član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
-
- Aktivan član
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
Nisi u pravu! Sto ljudi - sto cudi, ili u ovom slucaju, sto muskaraca - sto razlicitih polnih organa! Uopste nije tacno da je kod svih tako! Ima ljudi koji nemaju fimozu ali im koza u punoj erekciji nije "zacementirana" iza glavica. Ja svoju kozu ne bih menjao ni za sta na svetu.Vragolasta Amfibija napisao:.U potpunoj erekciji koza,ako frenulum nije kratak i ako ne postoji fimoza,treba da bude potpuno razvucena a ne nabrana a glavic potpuno otkriven.Znaci,nema porevlacenja koze preko glavica kod penetracije.

To mozda vazi u situaciji kada je koza "prekratka" . Ne znam, ne mogu da kazem iz licnog iskustva, a i ne znam sta se tacno desava tamo unutra, ali nije mi logicno da koza stoji i da se ne mrda. Pa i prilikom mastrbacije koza ide napred nazad.
E ne mogu vise da pricam o fimozi, smorio sam se!

-
- Aktivan član
Koliko je tek mene smorilo da znas samo, a tek ove vezbe... malo sam napredovao u pocetku i sve mi se cini da stoji u mestu od tada sto me mnogo nervira a mozda je jos rano za potpuno izlecenje nemam pojma nisam strucan. Sve u svemu kada povucem kozicu prvi put u toku dana malo me zaboli a posle tog prvog puta odmah ide lakse i ne osecam nista pri povlacenju svaki sledeci put medjutim kada je kozica povucena i kada erekcija dolazi do vrhunca onaj prsten ili kako se vec zove pocinje da steze penis i vec pocinje da boli i odmah vracam kozicu natrag da ne bi presekao krvotok (parafimoza i te stvari) a i da ne bi pukla kozica ili onaj frenulum sve imam takav osecaj kad pocne da steze da ce nesto da prsne i da napravim dar-mar neka hvala samo mi jos to fali. Ipak ranije nisam mogao da imam ni najmanju erekciju sa povucenom kozicom a sada skoro imam potpunu sto je veliki napredak za mene. Ali kada pogledam i posle vezbanja onaj otvor se bas i nije nesto povecao cini mi se mozda za milimetar ili dva najvise ali je elasticniji i razvlaci se mnogo vise nego ranije e sad me zanima ne znam da li tako treba da bude mali otvor ali elastican ili treba da bude veliki otvor uvek. Nemam vremena za operaciju prvo ne sece mi se jer moje misljenje je da to seku samo muslimani a ne zelim ni da podsecam na njih ni malo bez obzira sto je ovo mali rez a ne obrezivanje a i nemam vremena za postoperativni oporavak jer radim i studiram i nemam vremena da hodam go po kuci jer imam preosetljiv glavic i sa koncima u penisu zato je kod mene sve tako kompikovano i zato smaram. 

Help please!
U ovih 5-6 redova si najstrasnije lupio 5-6 stvari tako da te molim da se saberes.Problematichan napisao:Koliko je tek mene smorilo da znas samo, a tek ove vezbe...
Covece, prestani da se tripujes, nema sanse da to sredis vezbama.
Lupas gluposti. Kako mozes tako nesto da izjavis?Nemam vremena za operaciju
prvo ne sece mi se jer moje misljenje je da to seku samo muslimani a ne zelim ni da podsecam na njih ni malo bez obzira sto je ovo mali rez a ne obrezivanje a i nemam vremena za postoperativni oporavak jer radim i studiram i nemam vremena da hodam go po kuci jer imam preosetljiv glavic i sa koncima u penisu zato je kod mene sve tako kompikovano i zato smaram.

-
- Aktivan član
Ne razumem te? Ja sam mnogo karakteran tako da kad nesto krenem ne odustajem od toga ako sam odlucio da vezbam 2 meseca i ako za to vreme ne uspem u tome sto sam zeleo idem na operaciju sigurno. Imam problem koji me je opteretio psihicki to je sve. Drugo ja sam ajd da kazem nacionalista pa zato ne volim te muslimanske fore obrezivanje i to pa makar i delimicno zato pokusavam na sve nacine da to sprecim, hvatam se za slamku sto kazu ljudi. A sto se tice operacije nije da nemam vremena pogresno sam se izrazio imam ja vremena za operaciju koliko znam operacija traje sat vremena ako se nesto ne iskomplikuje naravno, nego imam dobar posao koji sam skoro poceo da radim i ne mogu odmah da uzimam odmor nemam prava na to a za ovo je potreban duzi oporavak jer se tesko covek krece sa koncima u penisu i sa osetljivim glavicem a moj posao zahteva puno kretnje i zato bih da izbegnem sve te kompikacije.
Help please!