Gimnazija ili srednja medicinska?
Re: Gimnazija ili srednja medicinska?
Ako znas da te posle studiranja ceka posao onda nije vazno sta upisujes od te dve oblasti. Danas su nazalost svi profili otisli u aut. Sta god da zavrsis i ako nemas debelu vezu mozes samo da se nadas. I da visis na biro-u 

genije98,
медицинску немој да уписујеш ако нећеш да ти се живот сведе на окретање непокретних пацијената и чишћење измета. Наравно да има и лепих и корисних ствари, али батали.
Значи остаје ти само гимназија.
За факултет ћеш да видиш за неку годиницу.
медицинску немој да уписујеш ако нећеш да ти се живот сведе на окретање непокретних пацијената и чишћење измета. Наравно да има и лепих и корисних ствари, али батали.
Значи остаје ти само гимназија.

Ne mora da znaci da ce cistiti izmet.... To nece obavljati ako zavrsi bilo sta posle srednje medicinske skole, npr. visu il fakultet.aa_aca napisao:genije98,
Значи остаје ти само гимназија.![]()
Знам много лекара, али ни један није завршио средњу медицинску школу. Одатле могу да закључим да особе које заврше медицинску школу, после тога не иду на факултет.
ne idu u srednju medicinsku nego odma na fakultetaa_aca napisao:Знам много лекара, али ни један није завршио средњу медицинску школу. Одатле могу да закључим да особе које заврше медицинску школу, после тога не иду на факултет.

Ма да. Млоооого су паааааметни. 

Šta će nama lekari kada mi imamo acu travara, vidara, ranara, žalosnu sovu i čukundedu vrača.aa_aca napisao:Ма да. Млоооого су паааааметни.
Ja sam zavrsila srednju medicinsku i bilo mi je malo lakse u odnosu na kolege koje su zavrsile gimnaziju npr na anatomiji, jer sam vec znala osnovne izraze, tipa kako se na latinskom kaze rebro, kost, itd. a oni su malo duze savladavali te izraze.
Zatim, znam da dam inekcije, da prikljucim infuziju, uvedem braunilu, itd, to svakako koristi...
Zatim, znam da dam inekcije, da prikljucim infuziju, uvedem braunilu, itd, to svakako koristi...

А они који су завршили гимназије или природне смерове, имали су мање проблема са биологијом, хемијом, физиком, ...
>
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
>
>
Ако некоме нисам одговорио као aa_aca,
то је последица блокирања профила и губљења везе са праћеним темама.
Јавите ми се на емаил адресу из профила.
Pa i nije bas tako, nisam uocila neku razliku u odnosu na gimnazijalce i nas.
Primera radi, u mojoj srednjoj hemiju predaje profesorka kod koje posle dolaze i gimnazijalci da se pripremaju za prijemni. Zena je majstor za hemiju... Toliko je dobra da prosto ne mozete ne razumeti, a i fizika je poprilicno kvalitetna... Sve u svemu, lepo je zavrsiti srednju medicinsku
Svima je od srca preporucujem. Praksa je fenomenalna, vidite i naucite zanimljive stvari. Mozda nije ugodno kada radite stvari tipa kupanje i brisanje pacijenta, ali uvek zamislite kako biste voleli da se neko ophodi prema vasim najmilijima da su oni ti pacijenti i nece biti nikakvih problema. A da omogucava pristojno predznanje za medicinski fakultet-omogucava. Tako da, mladi maturanti, samo napred 
Primera radi, u mojoj srednjoj hemiju predaje profesorka kod koje posle dolaze i gimnazijalci da se pripremaju za prijemni. Zena je majstor za hemiju... Toliko je dobra da prosto ne mozete ne razumeti, a i fizika je poprilicno kvalitetna... Sve u svemu, lepo je zavrsiti srednju medicinsku

- aaaca
- Stalni član
- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Администратор форума ми је блокирао корисничко име aa_aca, а потом и aa aca. С обзиром на то да за такве поступке не постоје објективни разлози, очекујем да ће ми блокирати и овај aaaca. Осим тога, блокирана је адреса прокси сервера преко кога, осим мене, на интернет излази још неколико хиљада рачунара. Мој прокси не могу да заобиђем, а и да могу да решим то питање, остаје проблем сталног гашења мојих налога.
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:
. Можете и да посетите мој сајт: www. aca. rs.
Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
Присиљен сам да до даљњега напустим овај форум, а они који желе да чују моје мишљење увек могу да ми се јаве на емаил адресу aa_aca @ yahoo.com која је записана и у мојим профилима aa_aca, aa aca и aaaca. Ево је и овако:

Поздрављам вас и желим све најбоље.
Аца
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Avg 30, 2013 11:08 pm