Objasnjenje..................
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Pridružio se: Ned Feb 22, 2009 9:28 pm
- Kontakt:
Re: Objasnjenje..................
pa ja idem kod stomatologa,msm ovaj doktor je specijalizirao stomatologiju,a i idem po najobicniju protezu onu sto se skida i stavlja,nijedna druga tj ona sa cirkonima ne dolazi u obzir..........tako da mi ovo ba s ni ne ide u mozak
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Čet Jul 09, 2009 5:55 pm
Malecka, kazace ti se samo jednog dana 

Dr Milan Ivanovic
specijalista maksilofacijalne hirurgije
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
nadajmo se..........uzasno me boli izmedju 7 i sestice ove sto imam problem sa njom i icicu kod zubara za dve nedelje tek
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Ja sam danas bila kod zubara i mnogo mi je bilo lepo 
Ljudi svi kod zubara
pod hitno, ide zima, ne valja se zapushtati 

Ljudi svi kod zubara

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
i meni je mnogo lepo. kada idem kod mog doktora Dragana......
i ja sma isla prethodnih 5nedelja i trebaos 30.novembra,u decembru,msm da je prva nedelja i pred novu godinu......

i ja sma isla prethodnih 5nedelja i trebaos 30.novembra,u decembru,msm da je prva nedelja i pred novu godinu......
- tamaraft
- Stalni član
Pa ti cesh se na kraju udati za zubara? 

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
pa bila sma ja danas,necu se udation je ozenjen covek,ima troje dece,zivi 15 min od mene......
p.s.uzasno me je razocarao danas,ali nisam se naljutila,samo sam razocarana,ja da odem sa majkom kod njega(slucajno se nasla u gradu,pa smo isle zajedno) i da mi on tako nesto kaze....msm bolje jekd idem sama,nego ovako,on njoj sve kaze,i sada ju je ubedio da je bolja fiksna proteza od one obicne........a to NE DOLAZI U OBZIR...msm to mi ocajno izgleda,a kao samo 6meseci,a 6 po 6 tri godine.nisam ni ja pala sa Marsa(iako tako izgleda),msm nikako,jos kao imaju neke od silikona providne,msm pazi da ne poverujem,em me je jedva ubedio na obicnu,sace i na ovu da pokusa...
za slucaj da se predomislim(u sta sumnjammoze li neko da mi neko opise detaljno sve sta se radi
hvala
p.s.uzasno me je razocarao danas,ali nisam se naljutila,samo sam razocarana,ja da odem sa majkom kod njega(slucajno se nasla u gradu,pa smo isle zajedno) i da mi on tako nesto kaze....msm bolje jekd idem sama,nego ovako,on njoj sve kaze,i sada ju je ubedio da je bolja fiksna proteza od one obicne........a to NE DOLAZI U OBZIR...msm to mi ocajno izgleda,a kao samo 6meseci,a 6 po 6 tri godine.nisam ni ja pala sa Marsa(iako tako izgleda),msm nikako,jos kao imaju neke od silikona providne,msm pazi da ne poverujem,em me je jedva ubedio na obicnu,sace i na ovu da pokusa...
za slucaj da se predomislim(u sta sumnjammoze li neko da mi neko opise detaljno sve sta se radi
hvala
- tamaraft
- Stalni član
Hm, sta je pisac hteo da kaze?
Ajde prochitaj svoj prethodni post pa sama reci da li si ga bash jasno napisala
Odgovori i objashnjenja obichno su bolja i kvalitetnija ako imamo konkretno i jasno pitanje
I trudi se da pishesh cele rechi, ne oduzima puno vremena da napisehsh rech mislim a mnogo vishe poshtovanja ukazujesh tako ljudima koji bi ti odgovorili!

Ajde prochitaj svoj prethodni post pa sama reci da li si ga bash jasno napisala

Odgovori i objashnjenja obichno su bolja i kvalitetnija ako imamo konkretno i jasno pitanje

I trudi se da pishesh cele rechi, ne oduzima puno vremena da napisehsh rech mislim a mnogo vishe poshtovanja ukazujesh tako ljudima koji bi ti odgovorili!
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
pa ja razumem sta sam htela da kazem.........a to za slova,e pa crkava mi tastatura dok ne kupim novu nista od boljeg kuckanja....znas vecina mi crkava na momente
konkretno.........
u sve koncice da mi objasnite kako se postavlja t afamozna fiksna proteza.................koja anestezija,kako ide tok,sve sve to....ako moze msm neko..........
hvala
konkretno.........
u sve koncice da mi objasnite kako se postavlja t afamozna fiksna proteza.................koja anestezija,kako ide tok,sve sve to....ako moze msm neko..........
hvala
- tamaraft
- Stalni član
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
da li ovo neko moze da mi objasni na srpskom ejziku,i u ovoj temi,a ne da mi daje tamo neke budibogsnama linkove
hvala....

hvala....
- tamaraft
- Stalni član
Ako ti nijedan tekst nije jasan onda ozbiljno razmisli o tome da li treba da upishesh shkolu za stomatoloshku sestru!
-
- Aktivan član
Pa dobro Tamara ionako stalno daje neke linkove umesto odgovora koje u principu moze razumeti samo neko ko se bavi time, ali sa druge strane i to je i te kako vrsta pomoci, dodje nam kao neki usmerivac na odredjene internet stranice.
Mada desi se da postavi i link koji se bas ne bavi tom temom kao onaj u vezi drenaze zuba. Sve u svemu nije mi namera da umanjujem njene napore i izvinjavam se ako tako bude shvaceno. Naprotiv to sto radi je korisno i za pacijente a i za nju samu jer se sudeci po njenog aktivnosti ovde svakodnevno edukuje iz oblasti medicine sto je pohvalno. Ivana sto se tice tvog pitanja fixni ortodontski aparati (proteza je pogresan izraz, fixne proteze su krunice,mostovi itd...) daju bolje rezultate. Ja ti nikako ne mogu reci preko interneta sta je najbolje za tebe jer ne znam ni kakav problem imas, tako da ti preporucujem da se javis stomatologu, specijalisti ortodoncije.

Dr Milan Ivanovic
-
- Aktivan član
Ne verujem da je iko od naucio te stvari u osnovnoj skoli pa da ih znamo pre srednje. Devojka ocigledno zeli da nauci nesto o tome, sto ce tek uraditi kad upise skolu.
Dr Milan Ivanovic
- Ivanna Kraljica
- Aktivan član
- Kontakt:
pa danas sam bila,i mama je pricala sa njim i on savetuje fixnu jer kako kze nosi se sest mesec i vidljivi su rezultati,a onu kako je ja zovem obicnu moram najmanje 5-6godina.......ne zn sta da radim,isplakala sam more,a doktor za utehu mi je rekoa da postoje nove silikonske koje se ne primecuju,mada poznajem neke osobe koje su nosile tu protezu i bas je izgledalo !fuj!,a da ne pricam kako ia se posle ostetila gledj zuba..............da li je tacno ovo sto ja imam u glavi ili nije,msm imam temperaturu,ceo dan cmizdrim,pa da se malo smirim....