Ne, ne, niste me razumeli ili nisam dobro napisao. On je rekao da NE treba da se vadi zub jer imam prostora, a ja samo proveravam, zato sam tako slikao. Drugo ovo nije moj zagrizaj, ovako sam namestio usta da se vide zubi, tj da vi vidite da li je on bio u pravu s odlukom da se ne vade zubi (samo provera). Donja vilica mi stoji komplet ispod gornje, rekao je da se gornji zubi povlace malo unazad, a vilica ce ici malo unapred. Ovo sam slikao samo da se vidi prostor izmedju zuba. Zagrizaj ovako izgleda
Mozda malo bolji, ali ne mogu da se fokusiram da se namestim i slikam u isto vreme. Kako god, mene je bunila odluka da pomera donje zube, ali to je zato sto nisam razumeo, nego sam danas skontao da se to radi s tim gumicama, on je ustvari rekao da se donja vilica pomeri ka napred, a ne zubi.
Kako to funkcionise, po kom principu, jednostavno se zglob navikne i tako ostane ili? Mislim na pomeranje donje vilice ka napred?
Drugo koliko dugo (meseci/godina) je potrebno nositi onu gumicu tokom spavanja, nakon skidanja proteze da se ne bi vratili u prvobidan polozaj?
I jos nesto trece, onako iz laicke perspektive. Sa ove strane gledano, ako mi smanji prostor izmedju keceva, onda se ova ''rupa'' jos vise poveca, jel to moguce popuniti ili jednostavno imam male zube pa ce ostati prostor?
Ako ce zatvoriti sve prostore, na koju to foru se onda uradi?