po meni je ova tema koja se nece skoro resiti u ovoj nasoj carobnoj zemlji,barem ne na nacin i ni izbliza kako to izgleda u nasem okruzenju.Nazalost,mislim da ima jako puno kolega koji su se(bicu malo bezobrazna)kurvali iz drzavnog po privatnom sektoru i u nesrecna vremene,kada je plata bila jako mala nisu hteli da daju otkaze i predju u privatnike iz mnogobrojnih razloga ,od kojih je jedan od najbitnijih "sigurnost" ,kakva takva.Onaj manji broj,postenih ,vrednih i predanih svom poslu su na kraju platili najvecu cenu,NA MOJU VELIKU ZALOST zaista.E sad ,tu nema mnogo pomoci ali ono sto je jako lose je to sto ovi prvi i dalje pokusavaju da se uguraju u sve strukture vlasti-vece ili manje,koja kroji dalju sudbinu celog sistema.U nasoj nesrecnoj komori,koja nikako da se konstituise i da se naprave zakoni,sede pretezno ljudi koji su registrovani privatnici mozda najvise 5 godina a pre toga su se godinama "kurvali",koji oko sebe skupljaju kolege koje su ubedili da su stomatolozi socijalni slucajevi i kojima nikakvo usavrsavanje i licence nisu potrebne!!!Na zalost to je pocetak reforme,tako da zbog svega toga nemogu da joj vidim sredinu a kamoli kraj!!Vaseg oca mi je izuzetno zao ,ali mislim da je makar svoj obraz sacuvao sto mislim da moze ipak da bude velika uteha