ZANIMLJIVO

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

NS21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 08, 2009 3:13 am

ZANIMLJIVO

Post od NS21 »

Ovako, s obzirom da nisam imao drugde gda se posavetujem sa vise ljudi, izlozicu ovde svoj problem, iako nije u pitanju seksualnost vec musko-zenski odnos. Molim vas odgovorite iskreno sta mislite. Moja devojka ne voli da spava sama u stanu. Njeni roditelji joj ne dozvoljavaju da ja spavam kod nje kada oni nisu tu vec joj govore da pozove svog kolegu sa kojim se druzi 2 godine, kao imaju u njega poverenje jer joj je on drug. Meni to smeta, sad vas pitam dal sam ja to mnogo ljubomoran ili je to nenormalno da devojka od 22 godine nesme da spava sam i pritom zove kolegu da spava kod nje???
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Re: ZANIMLJIVO

Post od Dejanbg »

Pa da se ne lazemo, stvarno je idiotski, ti ne smes, a on sme :-?
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

A to sto se plasi da spava sama necu da komentarisem...
cekalica
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Sre Jun 23, 2010 5:23 pm

Post od cekalica »

Stvarno svasta,pa jel ona njega pozove i jel on dodje????????????????????????????
NS21
Novi član
Novi član

Post od NS21 »

Pa ranije da, ja sam sa njom nesto vise od 3 meseca, i rekao sam joj da ne mogu to da dozvolim. Bez obzira koliko su oni dobri prijatelji, opet da moja devojka spava sa nekim sama u stanu, a da ja nisam tu mislim da nije u redu.
Korisnikov avatar
Goca 067
Stalni član
Stalni  član
Pridružio se: Pet Feb 06, 2009 1:24 pm

Post od Goca 067 »

A, zar nije logično da pozove neku drugaricu?!
NS21
Novi član
Novi član

Post od NS21 »

Pa jeste logicno. Ali kao njeni joj ne daju da spava sama zato sto zivi u prizemlju zgrade i vec su im obijali stan, pa kao drugarica je nebi mogla da zastiti. Zato i hocu da vise ljudi kaze svoje misljenje jer ja sam da kazem nisam pametan sta da mislim. Kako je rekao Dejan odakle njihovo poverenje u njega a ne u mene, mislim ako se plase da cemo mi da radimo neznam sta, mi to mozemo bilo kada i bilo gde, stvarno ne razumem!
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

A da dodje on a i ti? Pa ti spavaj s njom u sobi a on gde je i do sad (nadamo se da nije kod nje u sobi ;o) )
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

A jesi ti siguran da njoj to tako traze roditelji, ili je to malo pavotu objasnjenje za tebe?

Mislim, ne mogu da zamislim oca i majku koji imaju logiku "ako se plasis, ne sme da spava s tobom tvoj momak, vec kolega"???!!!

Sto ne pocnes i ti da se plasis? Imas neku lepu koleginicu? :)
helada
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Okt 04, 2010 10:06 am

Post od helada »

uostalom sta njeni roditelji znaju ko je sa njom??? ma daj...kolega, da da i ja mislim, iskreno ni malo mi se to ne dopada kod nje.mislim da nije normalno da spava kolega a ti da ne mozes
lady :)
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Jun 24, 2010 11:11 am

Post od lady :) »

ovo je skroz uvrnuto!
kako je to moguce...
nju je strah da spava sama u stanu,roditelji dozvoljavaju da kolega dodje,a ti ne mozes..svasta!
suludo je da je situacija takva..iskreno meni je to sumnjivo...logicnije je da ti spavas u njenom stanu ako se vec toliko plasi da bude sama..kolega nikako!
ali mozda (kao sto vec procitah u nekom postu) mozda roditelji to ne traze od nje..
licno moj savet je da se ti pozabavis malo vise tom temom,raspitaj se malo vise ali da to ne bude ocigledno...
nadam se da ces uspeti da resis ovu suludu situaciju...
Pera90ns
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 1:58 pm

Post od Pera90ns »

Kada sam prvi put procitao tvoju poruku, pomislio sam kao i svi ostali da je tu nesto sumnjivo. Ali, kada malo bolje razmislim ipak ste kratko u vezi, da li si upoznao njene roditelje? Moguce je da ima kolegu koji je dobar sa njenim roditeljima, pa je i logicno da njemu vise veruju, nego tebi. Ali opet moze da dodje kolega pre nego sto odu roditelji, pa nakon njegovog odlaska da se zamenite. :) I ja ti savetujem da ispitas malo situaciju.
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

iza ovog simptoma moze da se krije ozbiljan psihijatrijski problem.
to je sustina!
vi ste tek usli u vezu, i dok se odnosi nisu jos ucvrstili, ustanovite o cemu se radi, i donesite dalje odluke!
jucika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 12:31 pm

Post od jucika »

Mislim da bi ti trebao da se manes te devojke u paketu sa njenim roditeljima i drugom, jer cura ima 22 godine, a i ona i roditelji se ponasaju poprilicno problematicno. Mislim da ne treba svoje vreme, energiju i ljubav da tracis na takve likove. Pun je grad drugih, normalnih devojaka sa normalnim roditeljima.
Uzimam kao pretpostavku da ti nisi neki problematican tip, zato ovo i pisem.

U principu, slazem se sa drbgd, mislim da je tu u pitanju neki psihijatrijsko problem, ali svakako ostajem pri stavu da ti u zivotu ne treba time da se bavis, ima mnogo lepsih, boljih i normalnijih stvari u zivotu, kao i devojaka.

Naravno, ti odlucujes.
isidora
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Jun 09, 2004 2:00 am

Post od isidora »

drbgd napisao:iza ovog simptoma moze da se krije ozbiljan psihijatrijski problem.
to je sustina!
vi ste tek usli u vezu, i dok se odnosi nisu jos ucvrstili, ustanovite o cemu se radi, i donesite dalje odluke!
Ko mozda ima tezak psihijatrijski problem?

Devojka?
Roditelji?
Kolega (mada on mozda i ne postoji...)?

Nisam shvatila... :-?
Odgovori