ZANIMLJIVO
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
ZANIMLJIVO
Ovako, s obzirom da nisam imao drugde gda se posavetujem sa vise ljudi, izlozicu ovde svoj problem, iako nije u pitanju seksualnost vec musko-zenski odnos. Molim vas odgovorite iskreno sta mislite. Moja devojka ne voli da spava sama u stanu. Njeni roditelji joj ne dozvoljavaju da ja spavam kod nje kada oni nisu tu vec joj govore da pozove svog kolegu sa kojim se druzi 2 godine, kao imaju u njega poverenje jer joj je on drug. Meni to smeta, sad vas pitam dal sam ja to mnogo ljubomoran ili je to nenormalno da devojka od 22 godine nesme da spava sam i pritom zove kolegu da spava kod nje???
Re: ZANIMLJIVO
Pa da se ne lazemo, stvarno je idiotski, ti ne smes, a on sme 

A to sto se plasi da spava sama necu da komentarisem...
Stvarno svasta,pa jel ona njega pozove i jel on dodje????????????????????????????
Pa ranije da, ja sam sa njom nesto vise od 3 meseca, i rekao sam joj da ne mogu to da dozvolim. Bez obzira koliko su oni dobri prijatelji, opet da moja devojka spava sa nekim sama u stanu, a da ja nisam tu mislim da nije u redu.
A, zar nije logično da pozove neku drugaricu?!
Pa jeste logicno. Ali kao njeni joj ne daju da spava sama zato sto zivi u prizemlju zgrade i vec su im obijali stan, pa kao drugarica je nebi mogla da zastiti. Zato i hocu da vise ljudi kaze svoje misljenje jer ja sam da kazem nisam pametan sta da mislim. Kako je rekao Dejan odakle njihovo poverenje u njega a ne u mene, mislim ako se plase da cemo mi da radimo neznam sta, mi to mozemo bilo kada i bilo gde, stvarno ne razumem!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
A da dodje on a i ti? Pa ti spavaj s njom u sobi a on gde je i do sad (nadamo se da nije kod nje u sobi ;o) )
A jesi ti siguran da njoj to tako traze roditelji, ili je to malo pavotu objasnjenje za tebe?
Mislim, ne mogu da zamislim oca i majku koji imaju logiku "ako se plasis, ne sme da spava s tobom tvoj momak, vec kolega"???!!!
Sto ne pocnes i ti da se plasis? Imas neku lepu koleginicu?
Mislim, ne mogu da zamislim oca i majku koji imaju logiku "ako se plasis, ne sme da spava s tobom tvoj momak, vec kolega"???!!!
Sto ne pocnes i ti da se plasis? Imas neku lepu koleginicu?

uostalom sta njeni roditelji znaju ko je sa njom??? ma daj...kolega, da da i ja mislim, iskreno ni malo mi se to ne dopada kod nje.mislim da nije normalno da spava kolega a ti da ne mozes
ovo je skroz uvrnuto!
kako je to moguce...
nju je strah da spava sama u stanu,roditelji dozvoljavaju da kolega dodje,a ti ne mozes..svasta!
suludo je da je situacija takva..iskreno meni je to sumnjivo...logicnije je da ti spavas u njenom stanu ako se vec toliko plasi da bude sama..kolega nikako!
ali mozda (kao sto vec procitah u nekom postu) mozda roditelji to ne traze od nje..
licno moj savet je da se ti pozabavis malo vise tom temom,raspitaj se malo vise ali da to ne bude ocigledno...
nadam se da ces uspeti da resis ovu suludu situaciju...
kako je to moguce...
nju je strah da spava sama u stanu,roditelji dozvoljavaju da kolega dodje,a ti ne mozes..svasta!
suludo je da je situacija takva..iskreno meni je to sumnjivo...logicnije je da ti spavas u njenom stanu ako se vec toliko plasi da bude sama..kolega nikako!
ali mozda (kao sto vec procitah u nekom postu) mozda roditelji to ne traze od nje..
licno moj savet je da se ti pozabavis malo vise tom temom,raspitaj se malo vise ali da to ne bude ocigledno...
nadam se da ces uspeti da resis ovu suludu situaciju...
Kada sam prvi put procitao tvoju poruku, pomislio sam kao i svi ostali da je tu nesto sumnjivo. Ali, kada malo bolje razmislim ipak ste kratko u vezi, da li si upoznao njene roditelje? Moguce je da ima kolegu koji je dobar sa njenim roditeljima, pa je i logicno da njemu vise veruju, nego tebi. Ali opet moze da dodje kolega pre nego sto odu roditelji, pa nakon njegovog odlaska da se zamenite.
I ja ti savetujem da ispitas malo situaciju.

iza ovog simptoma moze da se krije ozbiljan psihijatrijski problem.
to je sustina!
vi ste tek usli u vezu, i dok se odnosi nisu jos ucvrstili, ustanovite o cemu se radi, i donesite dalje odluke!
to je sustina!
vi ste tek usli u vezu, i dok se odnosi nisu jos ucvrstili, ustanovite o cemu se radi, i donesite dalje odluke!
Moj YouTube kanal, na kome cu odgovarati na Vasa pitanja:
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
https://www.youtube.com/channel/UCofiOK ... Yrbtw/feed
Facebook: https://www.facebook.com/Internet-dokto ... 066561672/
Mislim da bi ti trebao da se manes te devojke u paketu sa njenim roditeljima i drugom, jer cura ima 22 godine, a i ona i roditelji se ponasaju poprilicno problematicno. Mislim da ne treba svoje vreme, energiju i ljubav da tracis na takve likove. Pun je grad drugih, normalnih devojaka sa normalnim roditeljima.
Uzimam kao pretpostavku da ti nisi neki problematican tip, zato ovo i pisem.
U principu, slazem se sa drbgd, mislim da je tu u pitanju neki psihijatrijsko problem, ali svakako ostajem pri stavu da ti u zivotu ne treba time da se bavis, ima mnogo lepsih, boljih i normalnijih stvari u zivotu, kao i devojaka.
Naravno, ti odlucujes.
Uzimam kao pretpostavku da ti nisi neki problematican tip, zato ovo i pisem.
U principu, slazem se sa drbgd, mislim da je tu u pitanju neki psihijatrijsko problem, ali svakako ostajem pri stavu da ti u zivotu ne treba time da se bavis, ima mnogo lepsih, boljih i normalnijih stvari u zivotu, kao i devojaka.
Naravno, ti odlucujes.
Ko mozda ima tezak psihijatrijski problem?drbgd napisao:iza ovog simptoma moze da se krije ozbiljan psihijatrijski problem.
to je sustina!
Devojka?
Roditelji?
Kolega (mada on mozda i ne postoji...)?
Nisam shvatila...