ZANIMLJIVO

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

NS21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 08, 2009 3:13 am

Re: ZANIMLJIVO

Post od NS21 »

Ma upoznao sam roditelje, dolazim kod nje cesto i oni su skoro uvek tu. Upoznao sam i tog njenog kolegu , bio sam kod njega na sedeljci. Ona mi tvrdi kako je od pocetka fakulteta nerazdvojna sa njim i da se mnogo druze, ali kad sam je pitao dal je bilo nesto izmedju njih ona mi kaze da ga je oduvek gledala kao druga samo. Stvarno neznam!
Korisnikov avatar
drbgd
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sub Dec 01, 2007 11:38 am

Post od drbgd »

moguce je, i da je drug gay...
u celoj prici je najvaznije da ustanovite da li je ona psihicki zdrava!!! zato sto vi u tim godinama zasluzujete da disete punim plucima, i zivite zivot, a ne da nekome budete zamena za psihijatra (sto i ne mozete biti...)
NS21
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Dec 08, 2009 3:13 am

Post od NS21 »

Nije gej sigurno, imao je do skoro vezu od pola godine. tako bar prica sta ga znam.
jucika
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 23, 2010 12:31 pm

Post od jucika »

Mani se NS21 te cure! Pa zar tebi nije sve to malo uvrnuto? Bezi covece glavom bez obzira i nadji neku devojku koja se ne boji da spava sama i koja ima normalne roditelje! Vreme ti je :)
Rail_Serbia
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 09, 2010 12:15 am

Post od Rail_Serbia »

Када је у питању љубомора, то се треба лечити, и добро би било да ти попричаш са психологом. Сигуран сам да си по овом питању имао много драма, а много ће тек да ти предстоје. Уопште, чини ми се да је баш за Србију карактеристична епидемија љубоморе. Ја сам доживљавао много љубоморних сцена дечкоа, чак и када нисам имао намеру да мувам нечију девојку (то избегавам, али неки пут се деси). Једном ме је један гађао конзервом у главу. О девојкама боље да не причам... Па чак и када сам приђеш две другарице, веома ретко она друга неће саботирати, или те оговарати кад некако направиш везу... Зато су ме очарале Русија и Украјина, где можеш одплесати са нечијом женом или девојком уз благонаклон осмех њеног мужа, а прићи групи девојака и одвојити једну уз позитивно навијање осталих из групе.

А када је у питању то, о другој девојци, наравно да кад си млад треба да мењаш, како би себе изградио и утврдио каква ти особа паше, а каква не паше, а не да се слепо везујеш за једну очекујући да ће ти она испунити сва очекивања. Србија је конзервативна земља, и Пепељуге не морају бити лоше девојке. Мени тек ова последња девојка није Пепељуга, чак можемо водити љубав док мајка гледа телевизију у суседној соби, као да сам у Шведској или Мађарској, али то је реткост.

А, да, наравно, и девојка треба да поприча са психологом, не психијатром, о том проблему. Психолози и психијатри који су стручни одлично знају да ли да упућују одређеног пацијента једно другом.
Dejanbg
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Sre Apr 19, 2006 12:02 am

Post od Dejanbg »

Preterase o teorij sa ljubomorom, decko je samo realan.
Dea
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Kontakt:

Post od Dea »

Meni stvarno ne zvuci kao neko ko je bolesno ljubomoran i ja bih se zaista zapitala da sam u istoj situaciji koja je tu logika???
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

I kako se odvija veza dalje?
Slika
DBkiller
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Nov 07, 2010 11:09 pm

Post od DBkiller »

evo i ja da se javim...ja sam taj kolega koji spava sa tom curom i cuva stan

i verujte, mi spavamo u odvojenim sobama i nismo nikad imali seksualne odnose... :roll:

casna pionirska rec :D

sad ozbiljno,
druže, batali ti tu devojku, to ti je moj savet, a njoj zakaži pregled kod psihoterapeuta

pozz
unka
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sre Okt 22, 2008 4:47 pm

Post od unka »

:D :D :D e baš sam se nasmejala malo kod napete tenzije u ovom groznom danu na poslu.
Slika
Matorac
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jan 25, 2011 4:54 pm

Post od Matorac »

Ne mogu da predjem preko tvoje dileme u vezi sa devojkom a da ne kazem svoje mishljenje.
Predpostavljam da je vlish i da ti je stalo do nje?! To je jako lepo! Ne zelim te povrediti, ali se zapitaj, da li je njojzi stalo do tebe ili do druga koji spava kod nje?!
Iskreno, zaboravi na nju, nije vredna tvoje ljubavi! Znam kako ti je! Shto duze traje, bicesh nesrecniji, ne sigurniji, osecacesh se izmanipulisanim i na kraju, kraj je neminovan!
Preseci, reci zbogom i gotovo.
Videcesh kasnije, naicice neko ko ce znati ceniti tvoja osecanja i uzvrati ti istom merom.
Ponekad potraga traje i traje...
Ponekad se i ne nadje srodna dusha...
E necu vishe, sam cu se rasplakati!
matejja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 13, 2010 11:21 am

Post od matejja »

Ma samo joj jednostavno stavi do znanja da si joj ti decko, da je takvo njeno ponasanje neprihvatljivo za tebe i da ce te izgubiti.
Naravno to i pokazes nekim svojim gestom da te gubi.
Naravno moras jasno da stavis do znanja da se ne osecas inferiorno pored njenog kolege i da si ljubomoran na njega vec da zelis da budes ti sa svojom devojkom a ne neko drugi.
Ako prihvati tvoj stav imas je a ako ne ne okreci se za njom...
Korisnikov avatar
angelika
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm

Post od angelika »

Citajuci ovaj post, a proslo je vec dosta vremena od kad je napisan i bas sam se zainteresirala da li je ovaj problem prevazidjen? Uspeli resiti ili se razisli. Moja (subjektivna) procena da je veza "prsla"!?? Ovo je klasican primer izbegavanja blizeg kontakta, strah od veze, ili seksualnog odnosa, a ipak u zelji da sve to (devojka) drzi na stenbaj....odrzavanje veze ili kao rezervne ili ima stvari koje je kod Vas privlace, a opet.... :roll:
Jer tesko da su roditelji kljucni igraci u celoj prici. Ipak je ona punoletna i zivi odvojeno od roditelja tako da prica sa s i g u r n i m kolegom ne drzi vodu!!!!
Pozdrav i zelim ti svu srecu (s ovom devojkom tesko da ces je doziveti) s nekom devojkom koja se ne "plasi" biti ni sama :roll: ni u dvoje! :lol:
Ime_1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Sep 02, 2010 1:38 pm

Post od Ime_1 »

isidora napisao:A jesi ti siguran da njoj to tako traze roditelji, ili je to malo pavotu objasnjenje za tebe?

Mislim, ne mogu da zamislim oca i majku koji imaju logiku "ako se plasis, ne sme da spava s tobom tvoj momak, vec kolega"???!!!

Sto ne pocnes i ti da se plasis? Imas neku lepu koleginicu? :)
Imaju dve mogucnosti:

1) Devojka je psihicki mnogo labilna i njeni roditelji su psihicki poremeceni.
2) Devojka je psihicki mnogo stabilna, i prodaje ti price, a tamo sa kolegom radi ko zna sta.

U svakom slucaju, otkaci to. Sta ce ti devojka koja nije samostalna u 22-oj godini, ili devojka koja te mozda vara.
matejja
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Apr 13, 2010 11:21 am

Post od matejja »

Od silnih nasih saveta, decko se izgubio i ne javlja se :)
Odgovori