Premali mi je!!!!!!

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Marko981
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 1:54 pm

Premali mi je!!!!!!

Post od Marko981 »

Imam 13 godina i velicina penisa mi je fazon 8 ili 9 cm sada ja vec znam da je to veoma malo ali takodje imam i fimozu pa ne znam da li to ima neke veze :( :(
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Premali mi je!!!!!!

Post od Dr011 »

jos je rano da se govori o velicini penisa u tvojim godinama, tek ce da raste...a ako imas fimozu potrebno je da to sto pre resis, javi se lekaru, nemoj da cekas da sa tim odrastes, sto pre resis to bolje...da fimoza ne bi negativno uticala na velicinu razlog je vise da je resis... :)
Marko981
Novi član
Novi član

Post od Marko981 »

Mene brine posto vec cujem svoje drugove kako pricaju da im je velicina 15-17 cm a ja tad cutim ko zaliven :oops:
*nevena*92
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Feb 10, 2013 9:49 pm

Post od *nevena*92 »

Ne veruj bas drugovima na rec, umeju oni da preuvelicavaju :D
Orcaster95
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jan 21, 2013 3:23 pm

Post od Orcaster95 »

Da definitivno se ne obaziri na njihove price posto baronisu veruj mi u veciini slucajeva a fimozu odmaaaaah sredi verovatno obrezivanje zavisi kakav je slucaj fimoze.Ja imam 17 godina i preee mesec dana tacno sam obrezan zbog fimoze(nista ne boli zahvat veruj mi ne osecas samo ce kasnije prvih par dana da boli ujutru zbog erekcije ali vreme brzo prolazi :wink: ) i sad je super i neopisivo lakse ali dobro ti si jos mlad ima vremena da raste...sta ja da kazem u 17 godina meni je 12cm :) ali koga briga,kad vidim kakve sve probleme imaju ljudi joooj .. :)
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Marko981 napisao:Mene brine posto vec cujem svoje drugove kako pricaju da im je velicina 15-17 cm a ja tad cutim ko zaliven :oops:
Ма шта 15-17cm? Ништа без 39,9cm. И могу 58 пута за редом.

А тек што дижу из бенча - бар 210kg.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

Marko981 napisao:Mene brine posto vec cujem svoje drugove kako pricaju da im je velicina 15-17 cm a ja tad cutim ko zaliven :oops:
za odraslog coveka prosecna duzina je oko 15cm, ako oni sa 13 godina kazu da im je 15-17cm izgleda da su cudo prirode :lol: ne veruj sve sto kazu... :) inace brzina rasta nije kod svakog ista, ne pocinje da raste svima u isto vreme niti sadasnja velicina govori nesto o konacnoj velicini, zato u tim godinama stvarno nemas razlog za brigu... :wink:
Marko981
Novi član
Novi član

Post od Marko981 »

Hvala :D
Korisnikov avatar
aa_aca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Dec 13, 2012 2:42 pm
Kontakt:

Post od aa_aca »

Твоји другари не морају директно да знају да им не верујеш. Када ваљају глупости, ти само кажи "да, да" и терај по своме. Тако неће знати да ли им верујеш или не, да ли су те преварили или не. Тога ћеш увек имати у животу који је пред тобом. Најбоље је када твој "противник" не зна шта мислиш. 8)
dural29
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Feb 20, 2010 12:51 pm

Post od dural29 »

Orcaster95 napisao:Da definitivno se ne obaziri na njihove price posto baronisu veruj mi u veciini slucajeva a fimozu odmaaaaah sredi verovatno obrezivanje zavisi kakav je slucaj fimoze.Ja imam 17 godina i preee mesec dana tacno sam obrezan zbog fimoze(nista ne boli zahvat veruj mi ne osecas samo ce kasnije prvih par dana da boli ujutru zbog erekcije ali vreme brzo prolazi :wink: ) i sad je super i neopisivo lakse ali dobro ti si jos mlad ima vremena da raste...sta ja da kazem u 17 godina meni je 12cm :) ali koga briga,kad vidim kakve sve probleme imaju ljudi joooj .. :)
Svaka, ali SVAKA cast na ovom sto si napisao..Skidam kapu..
Milan***
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Avg 08, 2009 4:41 pm

Post od Milan*** »

Marko981 napisao:Imam 13 godina i velicina penisa mi je fazon 8 ili 9 cm sada ja vec znam da je to veoma malo ali takodje imam i fimozu pa ne znam da li to ima neke veze :( :(
A jel znas da tokom seksa vagina ne dozvoljava vise od 9 cm da udje. Znaci tebi je sad knap ali i dalje ce rasti i nemoj da si opterecen time. Cekaj da pubertet krene progresivno :)
Orcaster95
Novi član
Novi član

Post od Orcaster95 »

Milan*** napisao:
Marko981 napisao:Imam 13 godina i velicina penisa mi je fazon 8 ili 9 cm sada ja vec znam da je to veoma malo ali takodje imam i fimozu pa ne znam da li to ima neke veze :( :(
A jel znas da tokom seksa vagina ne dozvoljava vise od 9 cm da udje. Znaci tebi je sad knap ali i dalje ce rasti i nemoj da si opterecen time. Cekaj da pubertet krene progresivno :)
O cemu ti pricas??Prosecna velicina vagine je 12 cm a sve duze od toga vagina se rasteze i penis ulazi unutra....ne znam o cemu pricas,sta ne mozes da gurnes dublje od 9 cm? pa zasto bi iko ikada radio operaciu za povecanje ili sta vec?...daj molim te...
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

Orcaster95 napisao:
Milan*** napisao:
O cemu ti pricas??Prosecna velicina vagine je 12 cm a sve duze od toga vagina se rasteze i penis ulazi unutra....ne znam o cemu pricas,sta ne mozes da gurnes dublje od 9 cm? pa zasto bi iko ikada radio operaciu za povecanje ili sta vec?...daj molim te...
Znam o cemu pricam, vagina zatvara jedan deo da ne bi penis ostetio bitne funkcije same vagine! Sad ako neko ima 20 cm treba ceo da udje. Daj bre, proveri se malo. A to sto se penis gura i krivi i izvrce da bi usao vise je vec druga prica. Ovo sto sam izneo je tacno.
Orcaster95
Novi član
Novi član

Post od Orcaster95 »

Znam o cemu pricam, vagina zatvara jedan deo da ne bi penis ostetio bitne funkcije same vagine! Sad ako neko ima 20 cm treba ceo da udje. Daj bre, proveri se malo. A to sto se penis gura i krivi i izvrce da bi usao vise je vec druga prica. Ovo sto sam izneo je tacno.[/quote]
Dobro ako mislis tako ali ja ne verujem u to....zasto postoji onda u celom svetu ova polemika oko velicine penisa ako je dovoljno samo 9 cm?Evo ja sad imam skoro 13 cm u erekciji i sta,meni ce da ostane 4 cm napolju?
Milan***
Aktivan član
Aktivan član

Post od Milan*** »

Ti se napravi pametan pa izmeri. :D
Ja ponavljam opet, duzina preko 15 cm nije potrebna. Bolje je u sirini nego u duzini...
Odgovori