Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.
Milan*** napisao:Ti se napravi pametan pa izmeri.
Ja ponavljam opet, duzina preko 15 cm nije potrebna. Bolje je u sirini nego u duzini...
O pa zasto 15 KAD JE DOVOLJNO 9? pazi 15 je savrseno u svakom slucaju to stoji ali nemoj da siris price o 9 cm molim te to nece nikog utesiti sigurno
Nisi ti mene skontao brate. Naravno da nikom ne bih pozeleo da ima od 9 cm. To je ubistveno za mozak. Prosek je dovoljan, znaci nekih 14-15 cm a ne da se decko cima da mu je premali iako je jos mlad. Sve ce doci na svoje mesto. Ja sam rekao da je trenutno taman ali da ce se jos razvijati i da ce jos rasti.
ALEKSA96 napisao:ja nisam prao glavic pre imam 13 godina a velicina mu je 7/8cm da li to moze da bude zato sto ne mogu da navucem kozicu
8-9 mislis u erekciji?Po mom licnom misljenju i ISKUSTVU verovatno da ima neke veze,idi kod doktora verovatno ces morati da se obrezes ali idi sto pre nemoj da cekas ko ja,nema drugog nacina,ja evo sa 17 godina sam se obrezao jer realno nisam mogao vise da cekam po pitanju seksa,jednostavno izludeo bi To ce ti biti samo problem i PSIHICKI I FIZICKI!
Imam 13 godina i duzina mi je 9,5 cm,ali ne znam da izmerim sirinu.To mi je bitno zbog velicine kondoma jer planiram sa drugovima da idem u neki kamp za par meseci,pa kazu da su tamo zenske...Kad sam stavio 1. kondom,to je bilo smesno,glavic se deformisao i izgledao je spicasto,a sa strane je virela guma,od nepounjenog prostora.Koj je najuzi kondom koj mogu da kupim u prosecnoj apoteci?
Слажем се са претходником и само да додам да се тај метар обично назива кројачким метром. Немој да користиш грађевински метални метар да ти се нешто не би омакло. Онај кројачки је од платна - много безбеднији.