Vežbe za povećanje penisa
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Uto Apr 28, 2009 7:55 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Zanimljiva tema i sigurno bez obzira na sve statistike i utehe i ljubav, ipak vrlo bolna za mnoge muskarce.
Tacno je da je ljubav presudna, onda nista ne smeta i da je tehnika jako vazna, to moze mnogo toga da nadomesti. Drugo postoje i majstori oralnog sexa, koji cesto moze biti jos bolji od klasicnog za zenu, kako koju.
Ali da se ne lazemo, velicina jeste bitna i to iz sledeceg razloga. Posto uzbudjenje ne izaziva samo doe kada dodje do izrazaja tehnika, vec i neke stvari psiholoske prirode, onda svakako se ne moze opovrgnuti cinjenica da ce kod velikog broja zena uzbudjenje izazvati pogled na veci, mocniji penis(ne mislim na nesto preterano), ali dvadesetak je svakako impresivno i uzbudljivije psihicki gledano za vecinu zena.
Ne zelim nikoga da degradiram i ojadim, to je tacno, ali je to i samo jedna od vrednosti koje se mere u sexu, zaista postoje i druge vrednosti, vise njih, koje se ne mogu santimetrima meriti, a vrede isto mnogo.
Ovo poisem cisto kao neki moj mali doprinos realnom sagledavanju problema sa kojima se sigurno mnogi muce. Jeste bolji veci nego manji, ali ne u depresiju i stetu svome organizmu zbog toga, vec u potragu za drugim kvalitetima kojima mozete zadovoljiti partnerku i za ljubavi koja nadomescuje, kada je prava, svaku drugu fizicku falinku.
Mada, mozda ima i onih koje vole i manje, 100 ljudi, sto cudi. Eto ja recimo iskreno volim devojke sa manjim grudima, to mi je i eroticnije i estetski daleko lepse
Tacno je da je ljubav presudna, onda nista ne smeta i da je tehnika jako vazna, to moze mnogo toga da nadomesti. Drugo postoje i majstori oralnog sexa, koji cesto moze biti jos bolji od klasicnog za zenu, kako koju.
Ali da se ne lazemo, velicina jeste bitna i to iz sledeceg razloga. Posto uzbudjenje ne izaziva samo doe kada dodje do izrazaja tehnika, vec i neke stvari psiholoske prirode, onda svakako se ne moze opovrgnuti cinjenica da ce kod velikog broja zena uzbudjenje izazvati pogled na veci, mocniji penis(ne mislim na nesto preterano), ali dvadesetak je svakako impresivno i uzbudljivije psihicki gledano za vecinu zena.
Ne zelim nikoga da degradiram i ojadim, to je tacno, ali je to i samo jedna od vrednosti koje se mere u sexu, zaista postoje i druge vrednosti, vise njih, koje se ne mogu santimetrima meriti, a vrede isto mnogo.
Ovo poisem cisto kao neki moj mali doprinos realnom sagledavanju problema sa kojima se sigurno mnogi muce. Jeste bolji veci nego manji, ali ne u depresiju i stetu svome organizmu zbog toga, vec u potragu za drugim kvalitetima kojima mozete zadovoljiti partnerku i za ljubavi koja nadomescuje, kada je prava, svaku drugu fizicku falinku.
Mada, mozda ima i onih koje vole i manje, 100 ljudi, sto cudi. Eto ja recimo iskreno volim devojke sa manjim grudima, to mi je i eroticnije i estetski daleko lepse

Zabluda je potreba mnogo veceg broja ljudi nego istina, jer je zabluda toplija, i vecina se ljudi bolje oseca u nekom polumraku.
Istina je potreba samo malog broja ljudi, koji imaju dovoljno snage duha da mogu podneti teret istine.
Istina je potreba samo malog broja ljudi, koji imaju dovoljno snage duha da mogu podneti teret istine.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 11:48 pm
To je to . Velicina penisa daleko od toga da je presudna i nikako se mushkarac ne smije oslanjati samo na nju . Ali nakon shto si se emotivno povezao sa djevojkom i znash da je zadovoljish oralno, veliki penis je samo shlag na torti. Kada bismo izbrisali ovo emotivno povezivanje, velichina penisa ipak dobija na znachaju... 'na jednu noc' i to ...Australija napisao:Zanimljiva tema i sigurno bez obzira na sve statistike i utehe i ljubav, ipak vrlo bolna za mnoge muskarce.
- Vragolasta Amfibija
- Moderator
- Pridružio se: Ned Jan 29, 2006 8:59 pm
POZZZ...IMAM JEDNO PITANJE...ZANIMA ME KOJI SU DUREX KONDOMI NAJBOLJI?MISLIM PRE SVEGA NA ZADOVOLJSTVO!PROBAO SAM AROUSER,FANTASY,TINGLE,SENSATION,PERMOMA...MADA OVA PERMORMA JE ZIVO SRANJE...ZA SAD SU NAJBOLJI MENI I DEVOJCI AROUSERI...E SAD,NISAM PROBAO ELITE,LOVE I TA NEKA SRANJA JOS...PA DA CUJEM NECIJE MISLJENJE...KOJI DUREX KONDOMI SU NAJBOLJI ZA ZADOVOLJSTVO,PRE SVEGA ZA DEVOJKE...;)POZDRAV
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 4:09 am
Naleteo sam slucajno na sajt na kome su dali uputsvo za vezbanje sa pratecim video klipovima. Interesuje me vase misljenje.
http://www.enlargepenisguide.com/download_videos.htm
http://www.enlargepenisguide.com/download_videos.htm
-
- Novi član
- Pridružio se: Pet Jul 10, 2009 11:08 pm
zelim da definitivno rascistim dilemu
kako se pravilno meri velicia penisa?
mora da bude u punoj erekciji i meri se iz stojeceg polozaja
da li se meri krojackim metrom ili lenjirom?
ako se meri lenjirom sta je sa neravninama,tj nije penis skroz prav nego zna da bude zakrivljen..
ako se meri lenjorom meri se sa gornje strane od pubicne kosti
e sad me zanima sledece....
kako se meri sa lenjirom,tj da li se lenjir skroz pritisne uz pubicnu kost (ovako se moze dobiti i do 1 cm veci penis) ili se samo nasloni uz kost,tj uz onu rupicu...
hvala!
kako se pravilno meri velicia penisa?
mora da bude u punoj erekciji i meri se iz stojeceg polozaja
da li se meri krojackim metrom ili lenjirom?
ako se meri lenjirom sta je sa neravninama,tj nije penis skroz prav nego zna da bude zakrivljen..
ako se meri lenjorom meri se sa gornje strane od pubicne kosti
e sad me zanima sledece....
kako se meri sa lenjirom,tj da li se lenjir skroz pritisne uz pubicnu kost (ovako se moze dobiti i do 1 cm veci penis) ili se samo nasloni uz kost,tj uz onu rupicu...
hvala!
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Jul 15, 2009 4:09 am
Skini e-book "Best Penis Enlargement Exercises" i tamo ces naci sve sto te zanima, jedino sto je sve na engleskom pa ako nezna engleski
link: http://www.enlargepenisguide.com/download_videos.htm

link: http://www.enlargepenisguide.com/download_videos.htm
-
- Novi član
http://www.enlargepenisguide.com/measure_penis.htm
nije mi jasno da li se nabije lenjir uz pubicnu kost ili se gleda od gore sa strane kao sto je prikazano na slici
ako se lenjir ne nabije,razlika je 1 cm...
nije mi jasno da li se nabije lenjir uz pubicnu kost ili se gleda od gore sa strane kao sto je prikazano na slici
ako se lenjir ne nabije,razlika je 1 cm...