Vežbe za povećanje penisa
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Novi član
- Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 11:48 pm
-
- Novi član
- Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 1:24 am
-
- Novi član
-
- Novi član
-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 1:52 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
Vezbe za povecanje penisa sa vrlo detaljnim slikama mozete naci na sledecem linku http://rs.penext.com/uradi_sam/penis_vezbe01.html
Imam ja pitanje... iz mog malog ali dovoljnog iskustva sam ukapirao da je debljina prava stvar... zato se ja za duzinu ne sekiram... but, kako dobiti debljinu??? Svi se lome oko duzine, a nigde o debljini (*ebala vas duzina, preko 15 realno... moze i ne mora, a ja kad neka pocne tako da sere ko jedna mala klinka koja je 2 komada u vrh glave probala - kao : meni je ispod 18 bzvz.... jednom recenicom : "Koja glumi ludilo, pljunem joj u kriglu!"...)
Evo mojih merica : L=15cm R=3.5 (sto je znaci O= ~10cm)....
E,sad, neko pametan, kako do debljine?
Evo mojih merica : L=15cm R=3.5 (sto je znaci O= ~10cm)....
choks napisao:Imam ja pitanje... iz mog malog ali dovoljnog iskustva sam ukapirao da je debljina prava stvar... zato se ja za duzinu ne sekiram... but, kako dobiti debljinu??? Svi se lome oko duzine, a nigde o debljini (*ebala vas duzina, preko 15 realno... moze i ne mora, a ja kad neka pocne tako da sere ko jedna mala klinka koja je 2 komada u vrh glave probala - kao : meni je ispod 18 bzvz.... jednom recenicom : "Koja glumi ludilo, pljunem joj u kriglu!"...)
Evo mojih merica : L=15cm O= ~15cm
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
I po milioniti put cemo se vracati na istu temu i postovati isti text!
Prosechna velichina mushkog polnog organa je od 10-20 cm u stanju erekcije, a merenje se vrshi od pubichne kosti do vrha glansa, bez testisa.
Prosechna velichina mushkog polnog organa je od 10-20 cm u stanju erekcije, a merenje se vrshi od pubichne kosti do vrha glansa, bez testisa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
mozda prosek jeste 15cm tako da se vecina muskaraca vrti oko te brojke, ali dok ti je preko 12cm uzivaj u tome sto imas, ne mogu svi da budu isti, a duzina i nije toliko bitna kao sto mislis...to ces shvatiti sa sazrevanjem...nece ti ta 2cm nista znacajno doprineti, imas sasvim dovoljnu duzinu kojom mozes da potpuno zadovoljis partnerku...devojkama je bitnije nesto drugo...tako, bez brige... 

-
- Novi član
- Pridružio se: Ned Jun 28, 2009 5:22 pm
-
- Aktivan član
- Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am