Vežbe za povećanje penisa

Pitanja u vezi sa seksualnim životom prestaju da budu zabranjena tema. Postavite pitanja, podelite iskustva ili se informišite o temama vezanim za seksualno zdravlje žene ili muškarca.

Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99

Zaključana tema
the_outlaw_torn
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sre Maj 20, 2009 11:48 pm

Post od the_outlaw_torn »

Mozhda bolje sachekaj odgovor nekog struchnog, a to nisam ja. :D
vozdovac kriminal
Novi član
Novi član
Pridružio se: Čet Maj 21, 2009 1:24 am

Post od vozdovac kriminal »

the_outlaw_torn
Novi član
Novi član

To budi siguran da je tachno.
the_outlaw_torn
Novi član
Novi član

Prvo povecanje od 1cm u erekciji. Veoma ohrabrujuce. :D
perapicvajz
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 07, 2009 1:52 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5

Post od perapicvajz »

Vezbe za povecanje penisa sa vrlo detaljnim slikama mozete naci na sledecem linku http://rs.penext.com/uradi_sam/penis_vezbe01.html
choks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 10:00 pm

Post od choks »

Imam ja pitanje... iz mog malog ali dovoljnog iskustva sam ukapirao da je debljina prava stvar... zato se ja za duzinu ne sekiram... but, kako dobiti debljinu??? Svi se lome oko duzine, a nigde o debljini (*ebala vas duzina, preko 15 realno... moze i ne mora, a ja kad neka pocne tako da sere ko jedna mala klinka koja je 2 komada u vrh glave probala - kao : meni je ispod 18 bzvz.... jednom recenicom : "Koja glumi ludilo, pljunem joj u kriglu!"...)

Evo mojih merica : L=15cm R=3.5 (sto je znaci O= ~10cm)....

E,sad, neko pametan, kako do debljine?
choks
Novi član
Novi član
Pridružio se: Uto Jul 08, 2008 10:00 pm

Post od choks »

choks napisao:Imam ja pitanje... iz mog malog ali dovoljnog iskustva sam ukapirao da je debljina prava stvar... zato se ja za duzinu ne sekiram... but, kako dobiti debljinu??? Svi se lome oko duzine, a nigde o debljini (*ebala vas duzina, preko 15 realno... moze i ne mora, a ja kad neka pocne tako da sere ko jedna mala klinka koja je 2 komada u vrh glave probala - kao : meni je ispod 18 bzvz.... jednom recenicom : "Koja glumi ludilo, pljunem joj u kriglu!"...)

Evo mojih merica : L=15cm O= ~15cm

E,sad, neko pametan, kako do debljine?
Ljiki
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pon Jun 15, 2009 1:51 pm

Post od Ljiki »

Ko da je bitno koliki je. Ne znam zasto se muskarci toliko opterecuju oko toga, kad devojkama to uopste nije bitno! :lol: :P :D
nesat
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Uto Jan 17, 2006 11:07 am

Post od nesat »

POSTOVANI FORUMASI, NE ZNAM DA LI STE ZAPAZILI, ALI OVO JE DEFINITIVNO NAJCITANIJA TEMA NA OVOM FORUMU, U STA SE I SAMI MOZETE UVERITI, STO ZNACI DA NISAM POGRESIO STO SAM JE POSTAVIO!
CUVAJMO SVOJE ZDRAVLJE!
makaroni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 10:02 am

Post od makaroni »

Imam 15god. i penis mi je u erekciji samo 13cm. Sta da radim?
Korisnikov avatar
tamaraft
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Post od tamaraft »

I po milioniti put cemo se vracati na istu temu i postovati isti text!

Prosechna velichina mushkog polnog organa je od 10-20 cm u stanju erekcije, a merenje se vrshi od pubichne kosti do vrha glansa, bez testisa.
Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
makaroni
Novi član
Novi član
Pridružio se: Pet Jun 19, 2009 10:02 am

Post od makaroni »

Da ali kad gledam moje vrsnjake svima je preko 15cm. jbg nije mala stvar 2-3 cm.
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Post od Dr011 »

mozda prosek jeste 15cm tako da se vecina muskaraca vrti oko te brojke, ali dok ti je preko 12cm uzivaj u tome sto imas, ne mogu svi da budu isti, a duzina i nije toliko bitna kao sto mislis...to ces shvatiti sa sazrevanjem...nece ti ta 2cm nista znacajno doprineti, imas sasvim dovoljnu duzinu kojom mozes da potpuno zadovoljis partnerku...devojkama je bitnije nesto drugo...tako, bez brige... :wink:
AUSTRALIJA1
Novi član
Novi član
Pridružio se: Ned Jun 28, 2009 5:22 pm

Post od AUSTRALIJA1 »

Zeleo bih da pitam na kolikoj dubini vagine se nalazi nevinjaca...to nikada nisam mogao da provalim :)hvala
Mihajlobre
Aktivan član
Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 12:34 am

Post od Mihajlobre »

AUSTRALIJA1 napisao:Zeleo bih da pitam na kolikoj dubini vagine se nalazi nevinjaca...to nikada nisam mogao da provalim :)hvala
nevinjaca Sta je to?
Valda na 3-4 cm , ako je to to sto ja mislim da jeste.
Zaključana tema