Nedostatak sexa u braku
Moderatori: ModeratA, moderato, vlada99
-
- Stalni član
- Pridružio se: Pet Dec 24, 2004 6:22 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 5
- Kontakt:
Re: Nedostatak sexa u braku
Mi posle mog porodjaja smo jedva cekali da prodje krizno vreme da se vratimo toj aktivnosti. Ali umor, budjenje nocu nas je brzo dotuklo tako da smo i neko vreme bili oboje slabije zaiteresovani za sex. Otkrili smo da smo mnogo vise fit za vreme popodnevnog dremeza deteta (hvala bogu spava dugo).
A sto se tice napetosti definitivno je da je ceo utisak razlicit ako stalno osluskujete dal se cuje plac ili nesto iz druge sobe.
Ja sam primetila da kad odemo na more, pa tamo povedemo i moje (naravno u odvojenom smestaju) dok oni sa zadovoljstvom setaju unuce, mi shvatimo da to moze da bude kao sto je nekad bilo.
A trenutno bih volela da smo bili malo manje aktivni, jer kako slutim slede mi opet pelene i nocna budjenja....
A sto se tice napetosti definitivno je da je ceo utisak razlicit ako stalno osluskujete dal se cuje plac ili nesto iz druge sobe.
Ja sam primetila da kad odemo na more, pa tamo povedemo i moje (naravno u odvojenom smestaju) dok oni sa zadovoljstvom setaju unuce, mi shvatimo da to moze da bude kao sto je nekad bilo.
A trenutno bih volela da smo bili malo manje aktivni, jer kako slutim slede mi opet pelene i nocna budjenja....
- tamaraft
- Stalni član
- Pridružio se: Uto Mar 25, 2008 1:32 pm

Zdravlje je stanje potpunog telesnog (fizičkog), duševnog (psihičkog) i socijalnog blagostanja, a ne samo odsustvo bolesti i iznemoglosti.
-
- Stalni član
- Kontakt:
Uf, nema bebca!
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
Meni se ovo sa kompjuterom u drugoj sobi uopšte ne dopada, pretpostavljam da je odvojen da ne bi noću smetao bebi dok čuka po tastaturi, ali ako može noću da bulji u monitor, može i da presvuče pelene kad već ne može da doji.
To je katastrofalna greška i trebalo bi da je ispraviš što pre, kako znaš i umeš.

To je katastrofalna greška i trebalo bi da je ispraviš što pre, kako znaš i umeš.
Pa jeste, ali pre bi se razveo nego što bi spavao sa bebom u istoj sobi. Stalno se vadi na ovo ono bole ga leđa povišen mu pristisak, a ustvari sigurno glumi pola od toga.
Muškarci.

Od moje sestre muz, rado presvlaci njihovu cerkicu, kupa je i sve....
-
- Stalni član
- Pridružio se: Čet Jan 26, 2006 10:57 pm
unka napisao:Pa jeste, ali pre bi se razveo nego što bi spavao sa bebom u istoj sobi. Stalno se vadi na ovo ono bole ga leđa povišen mu pristisak, a ustvari sigurno glumi pola od toga.Muškarci.

-
- Stalni član
- Kontakt:
Moj dragi u pocetku nije previse ucestvovao oko bebe. Voleo je da je nahrani (ali ne nocu, jos se cudio kako to da se beba nije u toku noci budila - a ja je hranila dva puta). Mi imamo mali stan tako da dete i dan danas spava sa nama u sobi i ja ne mislim da je to greska. Kazu mnogi da to utice na brak i sexualan zivot, ali ja se sa tim ne slazem, pa pobogu zar covek mora da se sexa samo nocu pre nego sto ce da spava???? Kako je cera porasla tako je i tatina uloga porasla. Iako je cesto na putu kad je tu zaista se trudi oko nje, hoce i da je pripazi i presvuce, da joj objasni stvari, nesto nauci.
A sto se tice sexa iako smo dosta umorni od svakodnevnih obaveza, moze to da se izvede, treba samo volje i malo maste..... Nije ni bitno da je svaki dan, ali je bitno da oboje u tome uzivamo i da se niko ne oseca zapostavljenim.
A sto se tice sexa iako smo dosta umorni od svakodnevnih obaveza, moze to da se izvede, treba samo volje i malo maste..... Nije ni bitno da je svaki dan, ali je bitno da oboje u tome uzivamo i da se niko ne oseca zapostavljenim.
-
- Novi član
- Pridružio se: Sub Okt 09, 2010 12:15 am
Приметио сам да је овај проблем изражен у градској средини, нарочито у Београду, а да су у мањим градовима људи са неких 40 година много нормалнији, приснији, опуштенији, и имају стабилније бракове. Имам утисак да је Београд веома стресан град, са мало погледа на зеленило и природу, са лошим ваздухом и мањком присности муђу људима... Тако да се то одражава и на сексуални живот.
Такав је макар мој утисак, на основу посматрања и разговора са свим оним разноврсним људима са којима сам имао посла.
Такав је макар мој утисак, на основу посматрања и разговора са свим оним разноврсним људима са којима сам имао посла.
Kako god okrenemo svugde je stresno. Svi u okolini mi se žale na problem novac posao besparica nije ni čudo što ljudima nije nidočega. Bilo gradska sredina ili seoska ako je sve napeto puno problema isto su ljudi u grču.

Sudeći po svemu što mi govorite, moraću se pripremiti na duuuuuuug period apstinencije, pošto nam za par meseci stiže prinova. Moja supruga ionako, ako iz prve ne opere dobro ruke, već je neraspoložena čak i za razgovor, a kamo li nešto više... Šta li nas onda dalje čeka, pojma nemam...
Nije dobro, ali trudimo se.
Nije kod svakog isto. Recimo u komsiluku bracni par ima dete mesec dana mladje nego moje. Oni nisu imali potrebe da spavaju odvojeno. Dete im se ne budu spava nocu i danju razbijalo se od spavanja. Tata je bez problema isao na posao, a mama nastavljala da spava do 11 pre podne. Ja sam posle nekoliko ustajanja nocu dizala se nekada u pet ujutro, pa koja je razlika moze svako da shvati. Nekome dete spava ne primecuju ga narocito dok je malo. Mada ima mali broj dece koja su jako zahtevna i meni su otpale noge od nosanja posle porodjaja. Nekome procveta seksualni zivot kada dobiju dete. Dok je meni i mm bilo katastrofa jer se dete svaki cas budilo. Posle 15 meseci neprestanog budjenja svaku noc htela sam da poludim. Ukinula sam mleko nocu ali budjenje se nastavilo i dalje tek posle druge godine mogu da se pohvalim da spava celu noc. Nije ni cudo sto je onda ovako kod mene. Kod svakog je razlicito. Eto malo utehe buducem tati 

-
- Stalni član
- Kontakt:
Da i ja htedoh da napisem, da to ne mora unapred da znaci da ce sexa biti malo. Mozda ce supruga kao majka biti zadovoljnija pa samim tim imati i vecu potrebu za neznoscu i bliskoscu i sa muske strane...