Nadica-01 je napisao:
Cana-caka je napisao:
Nisi mogla bolju kliniku izabrati sudecji po ovome iz ovog uglednog magazina
http://www.profitmagazin.com/izdanja/broj_100.863.html Moze li jos detalja o tome kako izgleda ta procedura ? Da li te je bolelo ? Ne smeta mi ni da me pecka da se razumemo ali hocu da znam da li trajno ukloni kapilare ?
Peckalo je vristala sam, morali su me vezati.
Salim se draga Cano maa kakvi. Peckalo me je malo, kako bih ti sad to opisala ne znam nesto kao komarac (nee komarica , kazu da komarci ne ujedaju)
nije ni to pravo poredjenje.Ako si ti odlucila da ih se resis neces ni primetiti.Meni je proslo dve godine od tretmana a noge jos uvek kao izblanširane, to sam vala htela. Pratim situaciju zagledam se stalno ajoj ne bih da ih "prizovem" ali posto su mi objasnili tehniku da su prekinuli dotok od venica ka tim vidljivim kapilarima tu nema nista cudno. Cudno mi je kako on to uradi laserom ? Savremena medicina.
Zdravo,ja sam isto Cana ali manje je bitno.
ima nas.Na desnoj nozi imam prosirene vene vec nekoliko godina.Htela da ih operisem,ali su mi lekari rekli da nije preporucljivo pre trudnoce,jer se tada pogorsa stanje.Ne znam ni sama neki kazu ovako neki onako.
Pre letosnjih vrucina nisam osecala neku razliku,ali od nedavno kako su noge pocele da mi oticu,vena me na desnoj zaboli posle duzeg sedenja.Posao mi je kancelarijski valda je i to stetno ??Planiram da operisem.Obratila bih se njemu dr Dragicju jer sam naisla na mnogo dobrih misljenja mimo ovih vasih a cula sam da mu dolaze pacientkinje iz inostranstva.Kako da zakazem pregled preko sajta
www.dr.dragic.rs ??