Три пакле дневно?! Па зашто не пуши напољу?!
help
Moderatori: vlada99, moderato, admin, dr Presetnik
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Re: help
И сок од купуса! Па иђирот. Ко је прочепркао по мом сајту могао је то да нађе. Већ сам и ја почео да заборављам шта сам све ставио на њега.
Pa da, porodica je uglavnom primarni izvor stresa. I moj problem je poceo posle nekih mojih i porodicnih problema. Pokusaj da porazgovaras s njim, to ti je moj savet. (Malo glupo ja 23 god.,da dajem savet odraslom i zrelom coveku) .Zdravlje je najvaznije.
Drago mi je da ti je makar malo bolje. Hvala za ovu preporuku, probacu, nemam sta da izgubim.
Drago mi je da ti je makar malo bolje. Hvala za ovu preporuku, probacu, nemam sta da izgubim.
Dobro, necu persirati. Pa i moji roditelji su pusaci, kutija dnevno i brat isto, ja ponekad zapalim. Ali mama i tata nisu sebicni, valjda sve zavisi od osobe do osobe. Evo sad kako je leto puse napolju, to im je novo pravilo, posto je nemoguce ziveti sa dimom i zatvorenih prozora
- aaaca
- Stalni član

- Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
- Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
- Kontakt:
Ако не цениш себе ни други те неће ценити. Код мене у стану нема цигара ни у каквој варијанти. У аутомобилу ни случајно. Ако си дошао у мој стан или ауто, обавезан си да поштујеш моја правила или здраво.