Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.
Pa da, porodica je uglavnom primarni izvor stresa. I moj problem je poceo posle nekih mojih i porodicnih problema. Pokusaj da porazgovaras s njim, to ti je moj savet. (Malo glupo ja 23 god.,da dajem savet odraslom i zrelom coveku) .Zdravlje je najvaznije.
Drago mi je da ti je makar malo bolje. Hvala za ovu preporuku, probacu, nemam sta da izgubim.
Dobro, necu persirati. Pa i moji roditelji su pusaci, kutija dnevno i brat isto, ja ponekad zapalim. Ali mama i tata nisu sebicni, valjda sve zavisi od osobe do osobe. Evo sad kako je leto puse napolju, to im je novo pravilo, posto je nemoguce ziveti sa dimom i zatvorenih prozora
Ако не цениш себе ни други те неће ценити. Код мене у стану нема цигара ни у каквој варијанти. У аутомобилу ни случајно. Ако си дошао у мој стан или ауто, обавезан си да поштујеш моја правила или здраво.