help

Podforum o svim temama vezanim za zdravlje, prevenciju oboljenja i lečenje oboljenja ženskih polnih organa. Saznajte sve o ženskim polnim organima, anatomskim osobinama, fiziologiji i najčešćim patološkim stanjima.

Moderatori: moderato, admin, vlada99, dr Presetnik

Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Pon Avg 05, 2013 7:03 pm
Koliki je zbir brojeva cetiri i pet: 9
Kontakt:

Re: help

Post od aaaca »

И сок од купуса! Па иђирот. Ко је прочепркао по мом сајту могао је то да нађе. Већ сам и ја почео да заборављам шта сам све ставио на њега. :lol:

Три пакле дневно?! Па зашто не пуши напољу?!
vera88
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Maj 16, 2015 5:19 pm

Post od vera88 »

Pa da, porodica je uglavnom primarni izvor stresa. I moj problem je poceo posle nekih mojih i porodicnih problema. Pokusaj da porazgovaras s njim, to ti je moj savet. (Malo glupo ja 23 god.,da dajem savet odraslom i zrelom coveku) .Zdravlje je najvaznije.
Drago mi je da ti je makar malo bolje. Hvala za ovu preporuku, probacu, nemam sta da izgubim.
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

И ја сам имао много проблема са укућанима који су пушили као Турци. Не могу да схватим такву безобзирност.
vera88
Novi član
Novi član

Post od vera88 »

Verujem. Nazalost i mi imamo jednog takvog u kuci i razgovor ne pomaze, a za batine je mator. Hvala, i ja vama zelim brzo ozdravljenje i sve najbolje
vera88
Novi član
Novi član

Post od vera88 »

Dobro, necu persirati. Pa i moji roditelji su pusaci, kutija dnevno i brat isto, ja ponekad zapalim. Ali mama i tata nisu sebicni, valjda sve zavisi od osobe do osobe. Evo sad kako je leto puse napolju, to im je novo pravilo, posto je nemoguce ziveti sa dimom i zatvorenih prozora
Korisnikov avatar
aaaca
Stalni član
Stalni član
Kontakt:

Post od aaaca »

Ако не цениш себе ни други те неће ценити. Код мене у стану нема цигара ни у каквој варијанти. У аутомобилу ни случајно. Ако си дошао у мој стан или ауто, обавезан си да поштујеш моја правила или здраво.
Odgovori