Premali mi je!!!!!!
Moderatori: vlada99, ModeratA, moderato
Re: Premali mi je!!!!!!
HAhAHHAHAHAHHA!!! Svi to pricaju, pitaj ih ako smeju da mere sa tobom da vidis kako ce da cute...
Moji isto pricali sve 15 cm najmanje xD malo sutra 
-
Princess Krofna
- Aktivan član

- Pridružio se: Čet Apr 25, 2013 8:14 am
Bila bih neizmerno zahvalna muskom auditorijumu ako bi u gore navedene svrhe koristili neko kanapce a potom lenjir, iz higijenskih razloga.
Sto se dimenzija tice, slazem se da je prosek sasvim ok, kao i da je zenskom polu bitniji obim od duzine. Duzina je bitna samo muskarcima, samo ne mogu da shvatim zbog cega i kako uopste dodjete na ideju da pricate o tome. Nego, umesto sto se tu zamlacujete svojim alatom bolje bi vam bilo da malo proucite polje rada, jelte.
Sto se dimenzija tice, slazem se da je prosek sasvim ok, kao i da je zenskom polu bitniji obim od duzine. Duzina je bitna samo muskarcima, samo ne mogu da shvatim zbog cega i kako uopste dodjete na ideju da pricate o tome. Nego, umesto sto se tu zamlacujete svojim alatom bolje bi vam bilo da malo proucite polje rada, jelte.
Pa meni se cini i da je tanak i da nista ne bih mogao da uradim njime.
Само ти се чини. Искулирај.
A lako je tebi da pricas kad verovatno nemas taj problem
Знаш ли шта све можеш да урадиш само са прстом, који је много тањи и краћи?
A prst mu dodje kao uvertira, i prst mozes da zakrivis pa da gadjas direktno tacku koju hoces, to je garantovan orgazam, ovako...