Prijava na doktor.rs mailing listu
Pratite nas redovno putem newslettera.

Sva vremena su u UTC + 2 sata




Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2
Autor Poruka
 Tema posta: Re: Kako da doživim orgazam?!
PostPoslato: Čet Dec 29, 2011 6:27 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 10:41 am
Postovi: 24
Lokacija: Novi Beograd
Zanimljivo...

Pre svega trebalo bi da se vratite na početak.
Postavite sebi pitanje da li ste iskreni prema sebi? Da li ste imali seksualnih odnosa iznenadno u naletu strasti u autu, na radnom mestu, u liftu u prirodi, na plaži i sl. Ako ste tada imali normalan seksualni odnos onda je sa vama fizički sve u redu, problem ne treba tražiti u "pozi" ili nekom drugom "praktičnom" razlogu.
Kako Vam započinje seksualni odnos, da li "navijate sat", ili u fazonu "ajde sad smo sami". Sve to... "ajde sad" je u vašem slučaju problem.
Siguran sam da bi u naletu strasti kada do seksualnog odnosa dolazi a da niste ni svesni kada ste pomerili ili skinuli odeću taj problem da ne možete doziveti orgazam ne biste imali.
Kažete da vam je neophodna dodatna "stimulacija". Mislim da vam stimulacija nedostaje od samog početka. Bez početne stimulacije i strasti-jakom željom za seksualnim odnosom nećete uspeti ni sa fizičkom stimulacijom kakva god da je. To posebno jer ste sad prilično opterećeni time.
Da pojednostavim. Kada bi došli u situaciju da usled jakog emocionalnog i fizičkog "povoda" "prevarite" vašeg partnera u vremenu i mestu kada se tome najmanje nadate, siguran sam da bi doživeli orgazam.
To ne znači da treba da budete "neverni", time želim da vam ukažem da ste zdravi. problem leži u nedostatku strasti i želje, a za to vam je potrebno nešto drugo a ne fizička stimulacija ili "poza".

Još nešto: Budite iskreni prema sebi i odgovorite na pitanje samoj sebi "O kome razmišljate dok se samozadovoljavate" ?! O svom suprugu-partneru, ili o nekom drugom...


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kako da doživim orgazam?!
PostPoslato: Pet Dec 30, 2011 11:58 am 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm
Postovi: 292
Zanimljivo.......ali se nebi složila.
Postavio si teoriju potpuno iz muškog ugla. Naravno da smo svi na početku veze i na sedmom nebu (neznaš šta te snađe kao u filmu "Sirove strasti)) i bile u toj situaciji naleta strasti....to je jaka emocija koja ipak ne mora rezultirati orgazmom i u većini slučajeva baš zbog nje izostane. Zašto? Zato što ne poznamo tehniku (koja je jako bitna kad se o ženi radi. Zato što premalo se poznamo, zato što je žena tad jako uzbuđena, a to partner oseća i normalno brže "odreaguje".......Dakle nekom se posreći ili je takve prirode, šta znam ja..........nekoj ženi odmah "dodje" ali dobar deo mora uz partnera naći put do "vrha".......Samo iskrenim razgovorom i dobrom tehnikom dolazi se do cilja........
Ipak život nije kao na filmu najmanje erotskom....:)))) Ti navodiš kao stimulaciju ono što tebe "pali"...u autu, liftu, dakle voliš malu dozu "opasnosti"... :wink: a eto recimo nekog to ne loži...osećaj da će neko naići nekog automatski otrezni...
Veruj mi u dugoj vezi, braku kad dodju deca situacija "Sad smo sami" uvek dobrodošla ;) O daaaa! Poljupci, maženje, dobra tehnika, tvoj muškarac kome veruješ.....bolje je nego na filmu. :wink:
I naravno da su sva sredstva dozvoljena koja pašu paru....i mašta (mada je ja zaista nikad nisam trebala ili nisam znala koristiti ili mi jednostavno nije trebala).

"Kad bi došle u situaciju jakog emocijonalnog i fizičkog "povoda" i "prevarite"....." (ne znam zašto je reč pod navodnim znacima) to bi bila p r e v a r a....??? Ili ne? To bi bio dodatni problem, a i zdravstveno rizičan..... Razlika između ženskog i muškog pojma emocionalnog povoda je ogromna, ova rečenica to dokazuje.....nema tog frajera kog bi žena tako brzo poželela.....to je put u neprekidno traženje takvog muškarca koji može biti put u ninfomaniju (tako se kaže?)

Priča se problemu normalnih parova koji je jako čest i sigurna sam da žele baš s njim da dođu do orgazma sve im u vezi štima, samo još nisu našli put do orgazma, što je čest slučaj. Imala sam taj problem i to baš u fazi najveće zaljubljenosti i strasti....samo smo trebali da nađemo način, tehniku.....da se edukujemo....rešimo se ipak srama...Useli smo! I ove će mlade žene ako budu uporne, i njihovi partneri, a to je već pitanje ljubavi.......bez ograničenja!


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kako da doživim orgazam?!
PostPoslato: Pet Dec 30, 2011 12:13 pm 
Korisnikov avatar OffLine Novi član Novi član
Pridružio se: Sub Okt 11, 2008 10:41 am
Postovi: 24
Lokacija: Novi Beograd
Zanimljivo :)

Nema u mom postu ništa lično...

Hteo sam i želim da istaknem da je moje mišljenje da poza i tehnika ne mogu da nadomeste psihu, strast, mozak.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kako da doživim orgazam?!
PostPoslato: Pet Dec 30, 2011 10:04 pm 
Korisnikov avatar OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Pet Okt 29, 2010 8:17 pm
Postovi: 292
Zanimljivo..... :D
Ni u mom postu nema ništa lično...... :D .......samo nisam maštovita ili nikad nisam savladala tu tehniku.
Tačno, strast je najbolji stimulans, slažem se.......samo je prolazna, bar u dugoj vezi. Ostane li fina emocija, poklapanje u životnim stavovima i ...ipak dobra tehnika :D onda bi par trebao "štimati" i po pitanju seksualnosti. Dobro poznavanje partnera može biti solidna zamena za početničku strast.


Vrh
 Profil  
 
 Tema posta: Re: Kako da doživim orgazam?!
PostPoslato: Pon Jan 02, 2012 2:42 am 
OffLine Aktivan član Aktivan član
Pridružio se: Sub Nov 29, 2008 1:34 am
Postovi: 187
Lokacija: Stara Pazova
Moj savet, za pozu, vam je da ako dozivljavate klitoralni orgazam, da probate pozu, da lezite na ledjima, ispod zadnjice stavite neki jastuk, kako bi vamvagina bila izdignutija, a noge skupite, neka vas partner, opkoraci.Mislim da je tad najbolji kontakt, njega i vas, probajte nista ne kosta.
Pozdrav.


Vrh
 Profil  
 
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Idi na stranicu   Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC + 2 sata


Ko je OnLine

Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 47 gostiju


Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu
Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu

Pronađi:
Idi na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
 
Besplatno preuzmite doktor.rs aplikaciju za Vaš Android uređaj!
Ili skenirajte QR kôd sa vašim Android uređajem za najbrže preuzimanje: