Fimoza po 100 put!

Pravo mesto za diskusije u vezi sa urinarnim traktom i zdravljem muških polnih organa. Podelite svoje tegobe, pitanja, savete, dileme sa urolozima, seksolozima i lekarima opšte prakse.

Moderatori: vlada99, moderato, admin, Vragolasta Amfibija, Dr.VinkaVukotic

ddVitezKojabb
Novi član
Novi član
Pridružio se: Sub Okt 15, 2011 2:15 am

Re: Fimoza po 100 put!

Post od ddVitezKojabb »

Ovako narode,ja sam pre stalno surfovao po netu,trazio nacine da lecim fimozu(a da nije operacija)...vise mi je dojadilo otisao sam kod urologa i isti dan zakazao operaciju,evo proslo je 2 nedelje od operacije,osecam se odlicno i nista mi ne fali.Dakle,operaciju sam radio u lokalnoj anesteziji(200 eura sam pljunuo -.-),ovi sto kazu da ne boli nista...polovicno su upravu...dok su mi davali anestezio htele su oci da mi ispadnu...kad je utrnulo nista nisam osecao,posle 10 min operacija je uspesno obavljena.Sto se tice osetljivosti,a to mnoge zanima...je***a prvih 4-5 dana je jebeno(neprijatan osecaj..koji ne boli),za oporavak sam koristio caj od kamilice kojim sam ispirao vrh glavica posle svakog mokrenja da ne bi doslo do neke infekcije i Enbecin Mast.Sto se tice tusiranja(kupanja) iskljucivo Baby sapun(zato sto ne iritira kozu).Evo podelio sam ovo sa vama,ako neko hoce na operaciju...ima otprilike informacije koje su potrebne,jos samo zelim da kazem da nisam imao odnos dok sam imao fimozu i ne znam kako je,al znam da je ovako osecaj veoma dobar i ne kajem se sto sam sredio ovo. Hvala na razumevanju. :)
Dr011
Stalni član
Stalni član
Pridružio se: Čet Jan 15, 2009 6:10 pm

Re: Fimoza po 100 put!

Post od Dr011 »

istrpi covek par dana muke, ali resi problem zauvek, tako da vredi to podneti :wink:
tek ces videti koliko znaci sto si to resio, pa javljaj dalje utiske! :wink:
Odgovori