Diabeta napisao:Ocigledno da ova apoteka ili apotekarka nije obavestena, a to je pitanje za fond, ne za mene. Otidjite u neku drugu apoteku i uzmite insulin bez participacije. Deca nikad nisu bila u kategoriji platisa, tako da je ovo necuveno... Zalite se fondu obavezno, oni nemaju pojma sta se desava na terenu.
Ama ljudi, nece biti da je tako,juce sam celo pre podne utrosio u trazenju odgovora. Barem 20 razlicitih telefona u Fondu sam okrenuo, kolicina njihove neobavestenosti i nespremnosti na saradnju je neverovatna (o neljubaznosti da i ne govorim).Takodje, zvao sam nekoliko apoteka u kojima se insulin izdaje na recept, U SVAKOJ se placa participacija za Lantus nezavisno od kategorije osiguranika, dakle svi, i deca i odrasli.
NE POSTOJI APOTEKA U BEOGRADU U KOJOJ SE LANTUS MOZE PODICI BEZ PARTICIPACIJE !!!
Zakljucak: Lantus se jos uvek ne nalazi na pozitivnoj listi, a da li ce se nalaziti i kad ce Djekna da umre - ne zna se !
P.S. Molim Dijabetu da nam na ovom forumu ostavi telefone relevantnih osoba u Fondu i Ministarstvu na koje mozemo da vrsimo pritisak!
Hvala unapred!